Кой ще е следващият с трансфер в добър чуждестранен отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Кой ще е следващият с трансфер в добър чуждестранен отбор?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 авг 2010 17:18

Ивелин Попов. Дано не се възгордее от това, което е постигнал досега, защото е млад, а на младите са им слаби ангелите. ;) Между другото, той е още едно доказателство, че ДЮШ на "Левски" е най-добрата във България. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 03 авг 2010 17:23

Само Попето, става. Ама какво да ви кажа, все пак е юноша на Левски. У ви заради простотията ни сега не играе при нас. От Левски евентуално може кюстендилчето Дани Младенов и заралийчето Иво Иванов.

tacinho87
Контакти:

Мнениеот tacinho87 » 03 авг 2010 17:24

lestat написа:Спас Делев ли ?Ми той повече се търкаля и ръкомаха към съдията,вместо да играе
В едно сериозно първенство с подобно поведение повечето мачове не би ги завършвал.
М/у другото симулациите му са на ниско ниво.

а странното е, че преди да отиде в ЦСКА не го правеше. Просто ЦСКА и Левски развалят играчите, които купуват...
Ако погледнете трансферите на ЦСКА и Левски зад граница, ами то след Бербо и Мариян Христов няма един, който да се е представил на ниво... освен Станислав Ангелов, ама той не беше точно трансфериран :Д

Гъргоров, Янев,"Великия номер 9" Гонзо...
Ако добавим и неуспешните трансфери в Русия, като Генков и Жеан Карлос, а и "Принца" на издънките, мисля че е ясно защо никой не иска да купува от БГ...

п.с: Забравих Домовчийски и Наско Курдов...

tacinho87
Контакти:

Мнениеот tacinho87 » 03 авг 2010 17:26

Captain Stottlemeyer написа:Ивелин Попов. Дано не се възгордее от това, което е постигнал досега, защото е млад, а на младите са им слаби ангелите. ;) Между другото, той е още едно доказателство, че ДЮШ на "Левски" е най-добрата във България. :)

Неее, най добрата школа все още е в Благоевград, но като гледам скоро Етрополе, Черноморец и Литекс ще ги минат, ако не са го направили.
Все пак за твое утешение ще кажа, че поне при школите Левски е много по-напред от ЦСКА...

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 03 авг 2010 18:12

Реално само Ивелин Попов има шанс за трансфер в топ 5.
levskimo написа:Спас Делев - Галатасарай Малко Йонково
Тодор Янчев - Ъглифейспор(преведете си го)

Градинския гном има само да мечтае за такъв трансфер :lol:

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 03 авг 2010 18:14

Александър Тонев и Борис Галчев <-------------------------------------------- (на запад) :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Мнениеот mArKa » 03 авг 2010 19:22

Може и да съм заклет Левскар, но просто се прекланям пред таланта на Спас Делев, жалко че е в клуб като ЦСКА, не ме разбирайте погрешно просто никой клуб в България не го заслужава .. ;) ;) ;)

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 03 авг 2010 19:45

mArKa написа:Може и да съм заклет Левскар, но просто се прекланям пред таланта на Спас Делев, жалко че е в клуб като ЦСКА, не ме разбирайте погрешно просто никой клуб в България не го заслужава .. ;) ;) ;)

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 03 авг 2010 22:17

believeinyourself написа:
mArKa написа:Може и да съм заклет Левскар, но просто се прекланям пред таланта на Спас Делев, жалко че е в клуб като ЦСКА, не ме разбирайте погрешно просто никой клуб в България не го заслужава .. ;) ;) ;)

:lol: :lol: :lol:

и аз така :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 авг 2010 22:35

tacinho87 написа:
Captain Stottlemeyer написа:Ивелин Попов. Дано не се възгордее от това, което е постигнал досега, защото е млад, а на младите са им слаби ангелите. ;) Между другото, той е още едно доказателство, че ДЮШ на "Левски" е най-добрата във България. :)

Неее, най добрата школа все още е в Благоевград, но като гледам скоро Етрополе, Черноморец и Литекс ще ги минат, ако не са го направили.
Все пак за твое утешение ще кажа, че поне при школите Левски е много по-напред от ЦСКА...

Колега, явно не си падаш по статистиката и затова не си запознат, колко титли и втори места печелят децата и юношите на "Левски" всяка година във всички възрастови групи. Проблемът е, че "Левски" всеки сезон има две цели - шампионска титла и купа на България. Затова и тези юноши нямат шанс да се обиграват в първия отбор, а ги пращат някъде под наем, или просто им ги открадват (случаят с Макриев и ЦСКА). Вместо тях се взимат по-опитни, доказани и недотам доказани футболисти от страната или от чужбина. От друга страна, юношите на "Пирин" (отбор с по-скромни възможности и претенции) остават в родния клуб, където се развиват и откъдето вече биват привлечени от грандовете. А че сме много по-напред от ЦСКА при ДЮШ, го знам и без теб, но ти благодаря за доброто чувство. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - Свят”