Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lestat написа:Спас Делев ли ?Ми той повече се търкаля и ръкомаха към съдията,вместо да играе
В едно сериозно първенство с подобно поведение повечето мачове не би ги завършвал.
М/у другото симулациите му са на ниско ниво.
Captain Stottlemeyer написа:Ивелин Попов. Дано не се възгордее от това, което е постигнал досега, защото е млад, а на младите са им слаби ангелите.Между другото, той е още едно доказателство, че ДЮШ на "Левски" е най-добрата във България.
levskimo написа:Спас Делев - Галатасарай Малко Йонково
Тодор Янчев - Ъглифейспор(преведете си го)
mArKa написа:Може и да съм заклет Левскар, но просто се прекланям пред таланта на Спас Делев, жалко че е в клуб като ЦСКА, не ме разбирайте погрешно просто никой клуб в България не го заслужава ..![]()
![]()
believeinyourself написа:mArKa написа:Може и да съм заклет Левскар, но просто се прекланям пред таланта на Спас Делев, жалко че е в клуб като ЦСКА, не ме разбирайте погрешно просто никой клуб в България не го заслужава ..![]()
![]()
![]()
![]()
tacinho87 написа:Captain Stottlemeyer написа:Ивелин Попов. Дано не се възгордее от това, което е постигнал досега, защото е млад, а на младите са им слаби ангелите.Между другото, той е още едно доказателство, че ДЮШ на "Левски" е най-добрата във България.
Неее, най добрата школа все още е в Благоевград, но като гледам скоро Етрополе, Черноморец и Литекс ще ги минат, ако не са го направили.
Все пак за твое утешение ще кажа, че поне при школите Левски е много по-напред от ЦСКА...
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 8 госта