Тема "ЗА" и "ПРОТИВ" Красимир Балъков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

stg333
Контакти:

Re: Красимир Балъков

Мнениеот stg333 » 03 авг 2010 10:59

За мене поне Балъков нищо не прави, вярно далече съм от бургаския футбол но доколкото знам има добра школа за какво са тия куци чужденци с големи заплати каква е идеята, че ако миналата година се бяха обигравали по млади български и айде добредо 3 чужденци ама свестни щеше да е много по добре. Гениален футболист беше ама като треньор не знам не ми импонира нещо

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 авг 2010 11:12

Ако не класира отбора в тройката тази година ше очаквам да си подаде оставката,защото това е трети сезон в който е треньор! :evil:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 03 авг 2010 11:23

Балъков е пълен некадърник и комплексар. За да пусне българин в игра, той трябва да е единствен в отбора на тази позиция, или да е с 5 класи над чужденец , който е бил привлечен от него, 4 класи не са достатъчни. В противен случай немога да си обесня съсипването на футболисти като Костадин Дяков, Цветомир Цонков, Ники Кръстев, за сметка на някакви абсолютно измислени футболисти, като Рикардо Андре, Дос Сантос и Хайри. Всъщност откакто е треньор на отбора, е освободил всички кадърни футболисти, които Херо привлече без пари, а тези които той привличе, като Роберто Карбони и Нилтон Кардосо, му трябваше година да види, че в тях няма нищо футболно, нещо което можеше да пита и племенника ми, който е на 10 години. За това си мисля, че не е нормално един третокласник да има повече поглед върху качествата на един "футболист", отколкото евройпеецът Красимир Балъков, който реши, че Бургас не е в Европа и че той щял да я докара някак си.Трябвали му само 5 години.

А на всички български футболисти трябва да се забрани да подписват договори с Черноморец, за тяхно добро. Костадин Дяков, за който имаше запитване от Левски, ходи на проби в Германия, а днес, няколко месеца по-късно, не попада в групата. Ако бе подписал с Академик, може би щеше да го последва съдбата на Владислав Стоянов, който има повиквателна от националният селекционер за мача с Русия. Уви, има договор с Черноморец.

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 03 авг 2010 11:40

vanchev написа:Яд ме е да гледам измислени чужденци, които даже не могат да ритат. Вместо да се дава път на наши надежди се залага на недоказани чужденци с високи заплати.

Абсолютно съм съгласен. Направиха хубава база и прочие и накрая хората като отидат на мач и какво гледат почти цял отбор без нито един българин (ако не се лъжа бяха 2-ма българина с-у Академик). А те поне да ставаха за нещо. Гледах 30 мин. от мача - жалка работа. С какво са подобри от българските момчета не разбирам. Трябва да направят първеството да е с максимум 5 не-българи за отбор. Как да се появят новите Балъков, Лечков, Стоичков, Трифон като не се дава възможност на нашите момчета. А вместо това ритат из дубалите и в Б, В и Щ група!
Както и да е то темата - нека му дадат още година, две пък тогава ако няма прогрес да го сменят.
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 авг 2010 11:56

Жалко че не можа да прихване поне малко от опита на Магат в Германия :lol: Работата му в Швейцария беше пълен провал,дотук с Черноморец нещата също според моето скромно мнение не вървят добре.Все пак мисля че трябва да го оставят да работи поне до зимата и тогава да се вземат по генерални решения. То зависи и от това кой ще застане или ще остане начело на власта в клуба!

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 03 авг 2010 13:05

Аз пък съм на по-различно мнение - да остане да работи още два сезона в Черноморец, докато натрупа опит за нещо повече.
Да, нищо не постигна нито в Швейцария, нито в Бургас, но поне не се предава.Омръзна ми да се сменят треньори през 3 месеца. Искам да видя някой да изкара 3 пълни години.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 03 авг 2010 14:18

Жал ми е за бургазлии,за това как им разбиха футбола.Това да съсипеш един готов отбор,за да го обединиш с друг,и после да изгониш всички кадърни българчета за сметка на някакви незнайни герой,да не можеш да победиш явния аутсайдер в групата,да не можеш да събереш 10 000 човека на този стадион за първи мач през сезона при свободен вход......Ето това правят Митко Събев и Краси Балъков.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 03 авг 2010 21:15

Абе винаги съм си мислел че с пари всичко става, ама уви явно Красимир Балъков и с пари неможе. С Такъв бюджет който разполагат а някой отбори нямат пари за заплати и пътувания. А те вместо с идеалните условия и парите които имат да привлечат млади и добри футболисти те докарват слабаци на по над 31 години с заплата от поне 5000 евро.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 03 авг 2010 21:17

gunner4life написа:
vanchev написа:Яд ме е да гледам измислени чужденци, които даже не могат да ритат. Вместо да се дава път на наши надежди се залага на недоказани чужденци с високи заплати.

Абсолютно съм съгласен. Направиха хубава база и прочие и накрая хората като отидат на мач и какво гледат почти цял отбор без нито един българин (ако не се лъжа бяха 2-ма българина с-у Академик). А те поне да ставаха за нещо. Гледах 30 мин. от мача - жалка работа. С какво са подобри от българските момчета не разбирам. Трябва да направят първеството да е с максимум 5 не-българи за отбор. Как да се появят новите Балъков, Лечков, Стоичков, Трифон като не се дава възможност на нашите момчета. А вместо това ритат из дубалите и в Б, В и Щ група!
Както и да е то темата - нека му дадат още година, две пък тогава ако няма прогрес да го сменят.

Аз пък не съм съгласен. Тия младите в Черноморец не са никакви надежди. Те са по-зле и от тия къде играят.

Върни се в “Черноморец”