Тема "ЗА" и "ПРОТИВ" Красимир Балъков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Красимир Балъков
За мене поне Балъков нищо не прави, вярно далече съм от бургаския футбол но доколкото знам има добра школа за какво са тия куци чужденци с големи заплати каква е идеята, че ако миналата година се бяха обигравали по млади български и айде добредо 3 чужденци ама свестни щеше да е много по добре. Гениален футболист беше ама като треньор не знам не ми импонира нещо
Ако не класира отбора в тройката тази година ше очаквам да си подаде оставката,защото това е трети сезон в който е треньор! 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- asparuhoff
- Контакти:
Балъков е пълен некадърник и комплексар. За да пусне българин в игра, той трябва да е единствен в отбора на тази позиция, или да е с 5 класи над чужденец , който е бил привлечен от него, 4 класи не са достатъчни. В противен случай немога да си обесня съсипването на футболисти като Костадин Дяков, Цветомир Цонков, Ники Кръстев, за сметка на някакви абсолютно измислени футболисти, като Рикардо Андре, Дос Сантос и Хайри. Всъщност откакто е треньор на отбора, е освободил всички кадърни футболисти, които Херо привлече без пари, а тези които той привличе, като Роберто Карбони и Нилтон Кардосо, му трябваше година да види, че в тях няма нищо футболно, нещо което можеше да пита и племенника ми, който е на 10 години. За това си мисля, че не е нормално един третокласник да има повече поглед върху качествата на един "футболист", отколкото евройпеецът Красимир Балъков, който реши, че Бургас не е в Европа и че той щял да я докара някак си.Трябвали му само 5 години.
А на всички български футболисти трябва да се забрани да подписват договори с Черноморец, за тяхно добро. Костадин Дяков, за който имаше запитване от Левски, ходи на проби в Германия, а днес, няколко месеца по-късно, не попада в групата. Ако бе подписал с Академик, може би щеше да го последва съдбата на Владислав Стоянов, който има повиквателна от националният селекционер за мача с Русия. Уви, има договор с Черноморец.
А на всички български футболисти трябва да се забрани да подписват договори с Черноморец, за тяхно добро. Костадин Дяков, за който имаше запитване от Левски, ходи на проби в Германия, а днес, няколко месеца по-късно, не попада в групата. Ако бе подписал с Академик, може би щеше да го последва съдбата на Владислав Стоянов, който има повиквателна от националният селекционер за мача с Русия. Уви, има договор с Черноморец.
- gunner4life
- Контакти:
vanchev написа:Яд ме е да гледам измислени чужденци, които даже не могат да ритат. Вместо да се дава път на наши надежди се залага на недоказани чужденци с високи заплати.
Абсолютно съм съгласен. Направиха хубава база и прочие и накрая хората като отидат на мач и какво гледат почти цял отбор без нито един българин (ако не се лъжа бяха 2-ма българина с-у Академик). А те поне да ставаха за нещо. Гледах 30 мин. от мача - жалка работа. С какво са подобри от българските момчета не разбирам. Трябва да направят първеството да е с максимум 5 не-българи за отбор. Как да се появят новите Балъков, Лечков, Стоичков, Трифон като не се дава възможност на нашите момчета. А вместо това ритат из дубалите и в Б, В и Щ група!
Както и да е то темата - нека му дадат още година, две пък тогава ако няма прогрес да го сменят.

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
Жалко че не можа да прихване поне малко от опита на Магат в Германия
Работата му в Швейцария беше пълен провал,дотук с Черноморец нещата също според моето скромно мнение не вървят добре.Все пак мисля че трябва да го оставят да работи поне до зимата и тогава да се вземат по генерални решения. То зависи и от това кой ще застане или ще остане начело на власта в клуба!

- ndrangheta
- Контакти:
Аз пък съм на по-различно мнение - да остане да работи още два сезона в Черноморец, докато натрупа опит за нещо повече.
Да, нищо не постигна нито в Швейцария, нито в Бургас, но поне не се предава.Омръзна ми да се сменят треньори през 3 месеца. Искам да видя някой да изкара 3 пълни години.
Да, нищо не постигна нито в Швейцария, нито в Бургас, но поне не се предава.Омръзна ми да се сменят треньори през 3 месеца. Искам да видя някой да изкара 3 пълни години.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Жал ми е за бургазлии,за това как им разбиха футбола.Това да съсипеш един готов отбор,за да го обединиш с друг,и после да изгониш всички кадърни българчета за сметка на някакви незнайни герой,да не можеш да победиш явния аутсайдер в групата,да не можеш да събереш 10 000 човека на този стадион за първи мач през сезона при свободен вход......Ето това правят Митко Събев и Краси Балъков.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Абе винаги съм си мислел че с пари всичко става, ама уви явно Красимир Балъков и с пари неможе. С Такъв бюджет който разполагат а някой отбори нямат пари за заплати и пътувания. А те вместо с идеалните условия и парите които имат да привлечат млади и добри футболисти те докарват слабаци на по над 31 години с заплата от поне 5000 евро.
gunner4life написа:vanchev написа:Яд ме е да гледам измислени чужденци, които даже не могат да ритат. Вместо да се дава път на наши надежди се залага на недоказани чужденци с високи заплати.
Абсолютно съм съгласен. Направиха хубава база и прочие и накрая хората като отидат на мач и какво гледат почти цял отбор без нито един българин (ако не се лъжа бяха 2-ма българина с-у Академик). А те поне да ставаха за нещо. Гледах 30 мин. от мача - жалка работа. С какво са подобри от българските момчета не разбирам. Трябва да направят първеството да е с максимум 5 не-българи за отбор. Как да се появят новите Балъков, Лечков, Стоичков, Трифон като не се дава възможност на нашите момчета. А вместо това ритат из дубалите и в Б, В и Щ група!
Както и да е то темата - нека му дадат още година, две пък тогава ако няма прогрес да го сменят.
Аз пък не съм съгласен. Тия младите в Черноморец не са никакви надежди. Те са по-зле и от тия къде играят.