UltraBlue написа:Само вие не се научихте, че във футбола няма 50:50, а има по правилата
Това го кажи на боксьорчето ви, дето седи до Ясен.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
UltraBlue написа:Само вие не се научихте, че във футбола няма 50:50, а има по правилата
TPAKTOP написа:Аз искам да коментирам по т.2:
За хора които наливат собствени средства за любимия ми отбор не да кажа нищо лошо. Парите не са мои но ще си позволя да направя една малка забележка към водената от тях политика.
Като закупиха почти фалиралия ЦСКА от Томов те казаха че ще залагат на БГ играчи защото нямало да има пари до като не се изплатят всички дългове. Нямало да провеждат трансфери с някакви нечовешки комисионни и всичко почна много добре. Любо Пенев беше човек който подкрепи тази идея с две високо вдигнати ръце и всичко вървеше по мед и масло. В един красив момент обаче след като "изгря" някакъв скандал между Титан и Любо всичко се срина до дъно. Изведнъж политиката се промени и почнаха да преиждат само чужденци. Дойде чужд треньор с шепа чужденци които издържаха 2-3 мача. Идеално да се дръпне някой лев за комисионна. Сега наред с всичко останало върнаха и Емо Костадинов който беше набеден за главен виновник за източване на пари от ЦСКА чрез трансфери. Най-претеснителното е че с тази лятна селекция доказахме че нещо куца. Куца защото накупихме контузени футболисти. Да има трасфери, да има врътки. Слуховете за неизплатени пари продължават а никой не излезе да каже каква точно е истината. Собствениците винаги ще са недолюбвани! Радвам се че Титан искат да направят нещо с базата на Панчерево ама ще се наложи да почакаме да видим дали ще доизкарат проекта.
b0b1 написа:Аз да питам автора, а ти беше ли на мача?А ти нещо направи ли по въпроса хореографията да е по-добра?
danko_sot написа:b0b1 написа:Аз да питам автора, а ти беше ли на мача?А ти нещо направи ли по въпроса хореографията да е по-добра?
Не, не бях. Аз съм от Пловдив. Има си хора, които се занимават с това, аз просто подкрепям отборът. Дори и с това, което съм написал целя да подкрепя отборът. А ти някакъв проблем ли имаш??? И между другото хората които ми говорят за Лупи, че не бил толкова лош или са някакви деца, които още не разбират как седят нещата в отбора и в живота изобщо или са от партията на Томов![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта