Къде сте, Армейции???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Къде сте, Армейции???

Мнениеот vaskonti » 02 авг 2010 15:18

UltraBlue написа:Само вие не се научихте, че във футбола няма 50:50, а има по правилата :!:

Това го кажи на боксьорчето ви, дето седи до Ясен.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 авг 2010 15:26

TPAKTOP написа:Аз искам да коментирам по т.2:
За хора които наливат собствени средства за любимия ми отбор не да кажа нищо лошо. Парите не са мои но ще си позволя да направя една малка забележка към водената от тях политика.
Като закупиха почти фалиралия ЦСКА от Томов те казаха че ще залагат на БГ играчи защото нямало да има пари до като не се изплатят всички дългове. Нямало да провеждат трансфери с някакви нечовешки комисионни и всичко почна много добре. Любо Пенев беше човек който подкрепи тази идея с две високо вдигнати ръце и всичко вървеше по мед и масло. В един красив момент обаче след като "изгря" някакъв скандал между Титан и Любо всичко се срина до дъно. Изведнъж политиката се промени и почнаха да преиждат само чужденци. Дойде чужд треньор с шепа чужденци които издържаха 2-3 мача. Идеално да се дръпне някой лев за комисионна. Сега наред с всичко останало върнаха и Емо Костадинов който беше набеден за главен виновник за източване на пари от ЦСКА чрез трансфери. Най-претеснителното е че с тази лятна селекция доказахме че нещо куца. Куца защото накупихме контузени футболисти. Да има трасфери, да има врътки. Слуховете за неизплатени пари продължават а никой не излезе да каже каква точно е истината. Собствениците винаги ще са недолюбвани! Радвам се че Титан искат да направят нещо с базата на Панчерево ама ще се наложи да почакаме да видим дали ще доизкарат проекта.

Нямам проблеми с Титаните. Даже ми са симпатични. Митьо Борисов се опитва да гради добър медиен имидж. Готов съм да им простя всичко, защото си спомням какво беше при Лупи. Вижте те Титаните са като светци в сравнение с Томов. Обаче винаги има едно "обаче". Говоря за тотаджийските резултати. Аз лично ако разбера че е имало нещо гнило в ония мачове с Миньор и Олимпиакос пръв ще ги заплюя. Тва е най-срамното за един отбор. подобре да нямаме пари, да ни бият Беласица и Черно море, ама да знам че сме играли честно. Само тва няма да им простя на титаните, ако разбера че има някакво тото в отбора, ама аз не мога да съм сигурен. Ми футбол е , може просто така да се е случило и да паднат от Олимпиакос
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 02 авг 2010 15:33

Томов не е толкова черен, колкото го изкараха.
Шампионският отбор при него беше може би, най-добрият през последните 15 години.

lokos

Мнениеот lokos » 02 авг 2010 15:34

момци проблема си е вав вас за разцеплението ви,за трансверите,за не плащане на футболисти,за уредени мачове, за комисионни,за костадинов, и много др,неща обаркани от ТИТАНОВЦИ,И ДУЧЕТА, а за мача не търсете причини в съдии,гонзо,дембеле, :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 02 авг 2010 15:42

Ако съдията беше дал дузпа за падането на Делев ....
Ако съдията беше свирил нарушение в атака на Дембеле ....
Ако хан Аспарух беше спрял с коня си вместо на Дунава на Рейн ....
Ако вместо "Титаник" беше потънал крайцерът "Аврора" ....
Младежи, в историята няма "ако", тя почива на реалности. Същото важи и за футболната игра. Тя се играе на голове. Каква е гаранцията, че вашите щяха да вкарат дузпата? Или че Дембеле нямаше да вкара гол при следващата атака на "Левски"?
И една приятелска забележка към автора на темата: Колега, вие сте толкова "армейци" колкото аз съм полярен изследовател. Вече 20 години ЦСКА е само една куха абревиатура (нещо като Банка ДСК), която няма нищо общо с Българската армия, освен че доскоро отборът играеше под наем на едноименния стадион.
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 02 авг 2010 15:44

Вие плюете Томов и Стойчо че взимали скъпи чужденци,но я си спомнете след като ги продадоха колко пари взеха ЦСКА-около 9 млн !
На мен като страничен наблюдател ми направи впечатление едно нещо,как след мача Емо Костадинов беше в такова добро настроение,чак се подсмиваше нагло на медиите.Не знам дали това е нормално поведение..

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 02 авг 2010 15:45

Аз да питам автора, а ти беше ли на мача?А ти нещо направи ли по въпроса хореографията да е по-добра?

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 02 авг 2010 15:54

Нещо не схващам днес чета ние сме доволни от загубата, при положение, че бяхме в края на миналия сезон класа над Левски, че те играха в четвъртък и бяха по-свежи в края с 10 души, че имахме един удар във вратата, че защитата е на същото дередже, че халфовете градят атаките със изисипване на топката, че за пореден път при това ръководство почваме да градим нов отбор, а стига вече опомнете се треньора ни е аматтьор основни футболисти също е как ще стане той и Дочев го каза аз не съм работил в професионален отбор сега ще се уча ами има дублиращ отбор можеше да е помощтник, но ние не сме училище. СТИГА ВЕЧЕ РЪКОВОДСТВОТО СЕ УЧИ ТРЕНЬОРА СЕ УЧИ НОВИТЕ ИГРАЧИ СЕ УЧАТ ПИСНА МИ А НА ВАС?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 авг 2010 16:05

b0b1 написа:Аз да питам автора, а ти беше ли на мача?А ти нещо направи ли по въпроса хореографията да е по-добра?

Не, не бях. Аз съм от Пловдив. Има си хора, които се занимават с това, аз просто подкрепям отборът. Дори и с това, което съм написал целя да подкрепя отборът. А ти някакъв проблем ли имаш??? И между другото хората които ми говорят за Лупи, че не бил толкова лош или са някакви деца, които още не разбират как седят нещата в отбора и в живота изобщо или са от партията на Томов :evil: ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 02 авг 2010 16:16

danko_sot написа:
b0b1 написа:Аз да питам автора, а ти беше ли на мача?А ти нещо направи ли по въпроса хореографията да е по-добра?

Не, не бях. Аз съм от Пловдив. Има си хора, които се занимават с това, аз просто подкрепям отборът. Дори и с това, което съм написал целя да подкрепя отборът. А ти някакъв проблем ли имаш??? И между другото хората които ми говорят за Лупи, че не бил толкова лош или са някакви деца, които още не разбират как седят нещата в отбора и в живота изобщо или са от партията на Томов :evil: ;)

Добре де незнам какво беше ма при Томов след краха и с децата на чичо Митко играехме с повече желание и идея от вчера, нямаше аматьори от серия С и други измислени няма да забравя как се раздадоха тогава срещу Литекс първия мач за Суперкупата, а сега се носят кат народна песен губи а изпълнява тъч две минути а стига съм писал че пак се нервирам.
Само да вметна миналата година Любо тъй ги беше надъхал Левски едвам минаха центъра, а сега кой да ги надъха Дочев едвам говори български, за Емо не ми се говори.

Върни се в “ЦСКА”