До Кога?!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: До Кога?!
Темата е безсмислена и заслужава отпуска "all inclusive" в раздел кошче. 

то това им е навик преди на рогача - гондзю не свиреха фалове сега на маймуната а че ние нямаме човек коъйто да вкарва е очевадно както е и очевадно че ние бяхме по-добрият отбор БРАВО на Дочев добра работа е свършил и дано тия нападателчета дето се вземат сега поне единия стане
Аз пък много се кефя на Дембеле. Много стабилен играч, корав физически, висок на ръст, борбен, такива нападатели трябват на българското първенство! 

Съгласен съм с горния пост... Мисля, че ако го нямаше Дембеле, щеше да е поредното скучно 0:0 :} Но това е мое лично мнение 

Ало, момчета, това форума на Черно море ли е или ... ? Какво ми обсъждате Левски и ЦСКА?!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
да бе направете си тема за дербито ви и си пишете там въпреки, че в тази тема може да коментирате съдийството а не вашите си простотии
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
-
- Контакти:
Оставете ги, те си мислят че са единствени, особенно левскарите се мислят за недосегаеми, а са нищо
)) Помните ли когато Кривия беше при Нас ? Какво мазнене беше по форумите, че щял да им бъде най-добрия играч, винаги го слагаха в "титулярният си съствав" . Отиде там Кривчо и не влиза в игра. Всички го забравиха, същото стана и със Стефан Станчев и Калин Щърков. А гледайте ги дори не си знаят имената на футболистите :
levski/viewtopic.php?f=&t=53933
МИШЕЛ Тевия ??? :D

levski/viewtopic.php?f=&t=53933
МИШЕЛ Тевия ??? :D

Аз се радвам, когато Български отбор има успех, независим кой и независимо кого е победил. Това уж е най-силното дерби в България, не може ли да драснем по един коментар? Толкова сте пристрастни, че не се радвате на чуждите успехи. 

f0rbidden написа:Аз се радвам, когато Български отбор има успех, независим кой и независимо кого е победил. Това уж е най-силното дерби в България, не може ли да драснем по един коментар? Толкова сте пристрастни, че не се радвате на чуждите успехи.
Че ние ако не сме пристрастни, за к'во сме фенове бе пич?! Взимай си пристрастията и отивай да поздравяваш всеки отбор, бил той и животински! бахти феновете, бахти чудото, да им се ненагледаш!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
- I love Black Sea
- Контакти:
kokic1986 написа:GreeN-1913 написа:До кога така наречените съдий ще ни ощетяват по този начин още не е започнало първенството и айде пак ни режат е тва ако е съдийство аз съм трамвай малко да се вземат в ръце колко измислени засади дигна стръничния е тва на нищо неприлича
Хехе - няма го Димо Курвата вече и започнахте да плачете нали ... друго е като ти отменят абсолютно чист гол в последната минута на първото полувреме при положение , че си с човек по-малко и резултата е 1-1 ...
аве кретен маи забравихте мача ФК Искаме дузпа срещу Черно море мачкаме ви до 15-та мин първата атака ако може да се нарече така и оп смешна дузпа после оп още 1 ама тогава не рева нали заради такива кат тебе получавам банн ама с кеф тъпо говедо такова