До Кога?!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

f0rbidden
Контакти:

Re: До Кога?!

Мнениеот f0rbidden » 02 авг 2010 11:14

Темата е безсмислена и заслужава отпуска "all inclusive" в раздел кошче. :geek:

garcha
Контакти:

Мнениеот garcha » 02 авг 2010 11:52

то това им е навик преди на рогача - гондзю не свиреха фалове сега на маймуната а че ние нямаме човек коъйто да вкарва е очевадно както е и очевадно че ние бяхме по-добрият отбор БРАВО на Дочев добра работа е свършил и дано тия нападателчета дето се вземат сега поне единия стане

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 02 авг 2010 12:04

Аз пък много се кефя на Дембеле. Много стабилен играч, корав физически, висок на ръст, борбен, такива нападатели трябват на българското първенство! :)

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 02 авг 2010 12:30

Съгласен съм с горния пост... Мисля, че ако го нямаше Дембеле, щеше да е поредното скучно 0:0 :} Но това е мое лично мнение ;)

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 02 авг 2010 13:00

Ало, момчета, това форума на Черно море ли е или ... ? Какво ми обсъждате Левски и ЦСКА?!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 02 авг 2010 13:16

да бе направете си тема за дербито ви и си пишете там въпреки, че в тази тема може да коментирате съдийството а не вашите си простотии
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 02 авг 2010 14:04

Оставете ги, те си мислят че са единствени, особенно левскарите се мислят за недосегаеми, а са нищо :))) Помните ли когато Кривия беше при Нас ? Какво мазнене беше по форумите, че щял да им бъде най-добрия играч, винаги го слагаха в "титулярният си съствав" . Отиде там Кривчо и не влиза в игра. Всички го забравиха, същото стана и със Стефан Станчев и Калин Щърков. А гледайте ги дори не си знаят имената на футболистите :

levski/viewtopic.php?f=&t=53933

МИШЕЛ Тевия ??? :D :lol:

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 02 авг 2010 14:08

Аз се радвам, когато Български отбор има успех, независим кой и независимо кого е победил. Това уж е най-силното дерби в България, не може ли да драснем по един коментар? Толкова сте пристрастни, че не се радвате на чуждите успехи. :)

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 02 авг 2010 14:18

f0rbidden написа:Аз се радвам, когато Български отбор има успех, независим кой и независимо кого е победил. Това уж е най-силното дерби в България, не може ли да драснем по един коментар? Толкова сте пристрастни, че не се радвате на чуждите успехи. :)

Че ние ако не сме пристрастни, за к'во сме фенове бе пич?! Взимай си пристрастията и отивай да поздравяваш всеки отбор, бил той и животински! бахти феновете, бахти чудото, да им се ненагледаш!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 02 авг 2010 17:02

kokic1986 написа:
GreeN-1913 написа:До кога така наречените съдий ще ни ощетяват по този начин още не е започнало първенството и айде пак ни режат е тва ако е съдийство аз съм трамвай малко да се вземат в ръце колко измислени засади дигна стръничния е тва на нищо неприлича

Хехе - няма го Димо Курвата вече и започнахте да плачете нали ... друго е като ти отменят абсолютно чист гол в последната минута на първото полувреме при положение , че си с човек по-малко и резултата е 1-1 ...

аве кретен маи забравихте мача ФК Искаме дузпа срещу Черно море мачкаме ви до 15-та мин първата атака ако може да се нарече така и оп смешна дузпа после оп още 1 ама тогава не рева нали заради такива кат тебе получавам банн ама с кеф тъпо говедо такова :evil:

Върни се в “Черно море”