За неделното дерби-от гледна точка на публиката

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: За неделното дерби-от гледна точка на публиката

Мнениеот Linky » 28 юли 2010 03:46

Yanev написа:Ако билетите за герена догодина са 30 лв.,не вярвам да остане цял стадиона :arrow:

И защо така си мислиш?Да не би 500те фена, които са си платили 30те лева ще изпочупат стадиона ? :roll:
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 юли 2010 08:39

Стига сте ревали за тия 10-15 лв бе, това са напълно нормални пари за 1 мач. Колегата ви даде пример с киното и театъра. Който иска да му излиза по-евтино да си купи абонаментна карта. Не виждам и левскарите какво толкова недоволстват, пролетта сложете и вие цена 15 лв за сектор Г и това е. Какво толкова има да се коментира този въпрос? Скъпо му било на някой, ами като е скъпо няма да ходи. То и в заведенията е скъпо ама са все пълни, нали?! Щот ако седнеш за 2 часа в някоя кръчма не знам дали ще ти стигнат 10-15 лв. Ама понеже всички са свикнали да плащат по малко и сега реват. Помислено е и за учениците и пенсионерите - техните билети са драстично намалени. То голямо мрънкане, голямо чудо. 2 мача са в годината, няма да ви изтънеят джобовете, като платите малко повече за тях.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 28 юли 2010 09:40

mistreated написа:Стига сте ревали за тия 10-15 лв бе, това са напълно нормални пари за 1 мач. Колегата ви даде пример с киното и театъра. Който иска да му излиза по-евтино да си купи абонаментна карта. Не виждам и левскарите какво толкова недоволстват, пролетта сложете и вие цена 15 лв за сектор Г и това е. Какво толкова има да се коментира този въпрос? Скъпо му било на някой, ами като е скъпо няма да ходи. То и в заведенията е скъпо ама са все пълни, нали?! Щот ако седнеш за 2 часа в някоя кръчма не знам дали ще ти стигнат 10-15 лв. Ама понеже всички са свикнали да плащат по малко и сега реват. Помислено е и за учениците и пенсионерите - техните билети са драстично намалени. То голямо мрънкане, голямо чудо. 2 мача са в годината, няма да ви изтънеят джобовете, като платите малко повече за тях.

Истинският проблем, както пише и авторът на темата в началото, не са точно цените на билетите, а това, че не се прави споразумение между двата отбора, с което да се уточнят всички подробности около организацията на дербитата и да се привлече повече публика. А това, което се случва сега, наистина отблъсква повечето хора да идат на стадиона.

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 28 юли 2010 10:27

Значи. НАясно са всички фенове на Левски и ЦСКА, че стадиона няма да е пълен, защото :
1. Титан се подиграват с публиката.. Не е важното кой колко привърженици ще има на стадиона.. ВАЖНА Е ПОДКРЕПАТА!
2. От Герена веднага отговориха с контра.. е нали трябва да сме честни.
3. В България не съществува такова нещо като морал. Тук всичко се прави, за да се изтръгнат повече пари. Но НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА.

И накрая с едно обръщение към двата клуба :
Уважаеми клубове на Левски и ЦСКА ,
Знам, че съществува вражда между двата отбора.. знам, че гледате да спечелите повече пари, но помислете каква разлика ще има в атмосферата ще има между публика от 8 500 (общо) и публика от 20 000 -25 000.

И накрая и към феновете малко-
Пичове, недейте се бийте сега на този мач! НЕка, ако ЛЕвски и ЦСКА се споразумеят да разделят на 2 части стадиона , подкрепим отборите си с хореографии и песни! И без изцепки. 8-)

[offtopic]То е ясно, че никой няма да ме чуе от двата клуба.. но поне всички тука пичове от форума да отидат заради мача, а не за бой :!:[/offtopic]
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 28 юли 2010 10:33

UltraBlue. написа:Между другото.. сега като се замисля най-доброто решение е феновете и на двата отбора да са в сектор "Г" може на някои хора да им се стори доста ненормално обаче това заслужават ТИТАН.. там са най-евтините цени и заслужават всички да се саберем там и да гледаме мача мирно и кротко и да им гледаме спектаклите.. ако билетите се свършат.. да взимат от "В" там са по 12 лв и това е .. мисля си че това е в интерес на феновете и на двата отбора.. щото както за Левски цените са високи така и Цска излезнаха с декларация за високите цени.. за мен това е най-точния момент да покажем че един път можем да се подкрепяме взаимно а не винаги да сме на нож двете агитки..

Аз предлагам друго - феновете на двата отбора да седнат заедно навсякъде по стадиона. Да махнем буферните зони и ... ООО ДА!! ДА НАПЪЛНИМ СТАДИОНА ДО ДУПКА! :mrgreen:

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 28 юли 2010 10:36

Nikona написа:Като има квота за "Б" аз пък ще ходя се пласирам в А или В айде да ми кажат нещо!

Точно това си го мислех.. смисъл, не могат да спрат обикновените хора в сектор А и В .. само си криеш шала и си готов.. и туко виж Б, А и В станали само с левскари.. и се съединили :D
:mrgreen:

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 28 юли 2010 10:46

Четох в един весник че Гонзо можело да се картотекира ,само за този мач.Е това ще е интресно :)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 юли 2010 11:10

trex написа:Вместо от 5000 човека по 10-15лв, по-добре 30000 по 5лв.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И 1 лв да е билета пак няма да отидат 30 хил.
3 хил. човека по 15 лв. това 45 хил. само от публиката на ПФК Левски и още толкова като изкарат и от останалите трибуни ще си покрият наема за няколко мача.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 28 юли 2010 11:12

Някой имали представа колко билета са отпуснали от ръководството на ЦСКА за феновете на Левски?Току що прочетох в Балона,че ще бъдат само 2000,но много не вярвам на балоните.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ULPIA SERDIKA 1914
Контакти:

Мнениеот ULPIA SERDIKA 1914 » 28 юли 2010 11:41

Относно стойноста на билетът съм "ЗА",но на по -късен етап от развитието на клуба/Левски/,все пак е част от бюджета и ние ,като привърженици трябва да участваме в образуването му.А клуб "Пропаганда"/це(*екато/ да правят каквото искат-без/раз/лични са ми.
ха-ха....имам четири въпроса към фесовете:
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?

Върни се в “Левски”