Yanev написа:Ако билетите за герена догодина са 30 лв.,не вярвам да остане цял стадиона
И защо така си мислиш?Да не би 500те фена, които са си платили 30те лева ще изпочупат стадиона ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Yanev написа:Ако билетите за герена догодина са 30 лв.,не вярвам да остане цял стадиона
mistreated написа:Стига сте ревали за тия 10-15 лв бе, това са напълно нормални пари за 1 мач. Колегата ви даде пример с киното и театъра. Който иска да му излиза по-евтино да си купи абонаментна карта. Не виждам и левскарите какво толкова недоволстват, пролетта сложете и вие цена 15 лв за сектор Г и това е. Какво толкова има да се коментира този въпрос? Скъпо му било на някой, ами като е скъпо няма да ходи. То и в заведенията е скъпо ама са все пълни, нали?! Щот ако седнеш за 2 часа в някоя кръчма не знам дали ще ти стигнат 10-15 лв. Ама понеже всички са свикнали да плащат по малко и сега реват. Помислено е и за учениците и пенсионерите - техните билети са драстично намалени. То голямо мрънкане, голямо чудо. 2 мача са в годината, няма да ви изтънеят джобовете, като платите малко повече за тях.
UltraBlue. написа:Между другото.. сега като се замисля най-доброто решение е феновете и на двата отбора да са в сектор "Г" може на някои хора да им се стори доста ненормално обаче това заслужават ТИТАН.. там са най-евтините цени и заслужават всички да се саберем там и да гледаме мача мирно и кротко и да им гледаме спектаклите.. ако билетите се свършат.. да взимат от "В" там са по 12 лв и това е .. мисля си че това е в интерес на феновете и на двата отбора.. щото както за Левски цените са високи така и Цска излезнаха с декларация за високите цени.. за мен това е най-точния момент да покажем че един път можем да се подкрепяме взаимно а не винаги да сме на нож двете агитки..
Nikona написа:Като има квота за "Б" аз пък ще ходя се пласирам в А или В айде да ми кажат нещо!
trex написа:Вместо от 5000 човека по 10-15лв, по-добре 30000 по 5лв.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: sokoleto46 и 24 госта