В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Мнениеот UltraBlue. » 27 юли 2010 14:32

POPCORN написа:
DrAvalanche написа:Уникално. Няколко форумни хулигана пак оплескаха темата. Вместо да се замислят, че тяхното държание и това на подобните на тях, плюс безумието на някои клубни ръководители са на път да изгонят и последните няколко хиляди от стадионите.

ми такива смешници като Гонзо и компания правят интригите!ЦСКА са домакини, ЦСКА си плащат за стадиона(наем).Трявба да го плащат все пак някак си тоя наем.ЦСКа няма собствен стадион като Левски, впрочем имаше но пак плащаше наем.ЦСКА са поставили цени за дербито от 10 лева за феновете на ЦСКА, как се виждате вие да влизате с 5 кинта... някак си не се връзва.Собствените фенове на отбора да влизат с 10 а тези на противника с 5 хахах... после ние като сме направили 15 направете ги после и вие 15 и готово, никой няма да ви се разсърди..както миналата година литекс ни направиха 10 кинта после им взехме 2x10 ... а не с някакви изцепи на гонзо ще ги нбаправиме 30 ще го направиме 50...само човек без мозък може да говори такива работи

Твърдо цена от 30 лв никви отстъпки !!! За нз кой път повтарям картата за 15 мача от "А" група + 3 от Европа + Купа на БГ ми е 26 лв а да плащам аз 15 за един мач.. иначе за това че неможе нашите билети да са по евтини от вашите съм съгласен и не съм казал че трябва да е така , нито пък съм написал че вие феновете сте виновни а за всичко са виновни т.пите ви шефчета те оплескаха работата.. и пролетта вместо да ни се сърдите на нас и на Гонзо поискайте от ТИТАНЧЕТАТА да ви подсигурят билетите защото заради тях се стигна до тук! Аз ако съм фен на ЦСКА директно ще изляза с молба ... така така.. до президента на ПФК Цска моля да ни платите билетите понеже сте много тарикати!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:32

Невъзможно е да сме 5000

хубаво ще видиме кое е възможно и кое не :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 юли 2010 14:34

POPCORN написа:
Нали се сещаш,че на което и място да сме,на мача с вас няма да има под 10 000 ако се играе на Герена,защото това не е обикновен мач а и е безценно да видиш как си тръгвате към 70-та минута унизени ;)

тоя па смешко кажи ми един мач скоро да ст ебили 10000 човека?аз такъв ваш мач скоро не съм гледал..справка последното дерби 12 човека общо... погледно последните дербита и говори пак...14 хиляди не сте били на мач от времето на шампиоснката лига сигурнио :lol: :lol: :lol:

Със Дъндолк бяхме 12 000 ;) А точно вие да говорите за посещаемост е смешно.Все пак вие с те публиката,която напуска стадиона около 70-тата минута,вие сте публиката,която на мач срещу Ливърпул не може да напълни и половината стадион ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:35

UltraBlue. написа:
POPCORN написа:
DrAvalanche написа:Уникално. Няколко форумни хулигана пак оплескаха темата. Вместо да се замислят, че тяхното държание и това на подобните на тях, плюс безумието на някои клубни ръководители са на път да изгонят и последните няколко хиляди от стадионите.

ми такива смешници като Гонзо и компания правят интригите!ЦСКА са домакини, ЦСКА си плащат за стадиона(наем).Трявба да го плащат все пак някак си тоя наем.ЦСКа няма собствен стадион като Левски, впрочем имаше но пак плащаше наем.ЦСКА са поставили цени за дербито от 10 лева за феновете на ЦСКА, как се виждате вие да влизате с 5 кинта... някак си не се връзва.Собствените фенове на отбора да влизат с 10 а тези на противника с 5 хахах... после ние като сме направили 15 направете ги после и вие 15 и готово, никой няма да ви се разсърди..както миналата година литекс ни направиха 10 кинта после им взехме 2x10 ... а не с някакви изцепи на гонзо ще ги нбаправиме 30 ще го направиме 50...само човек без мозък може да говори такива работи

Твърдо цена от 30 лв никви отстъпки !!! За нз кой път повтарям картата за 15 мача от "А" група + 3 от Европа + Купа на БГ ми е 26 лв а да плащам аз 15 за един мач.. иначе за това че неможе нашите билети да са по евтини от вашите съм съгласен и не съм казал че трябва да е така , нито пък съм написал че вие феновете сте виновни а за всичко са виновни т.пите ви шефчета те оплескаха работата.. и пролетта вместо да ни се сърдите на нас и на Гонзо поискайте от ТИТАНЧЕТАТА да ви подсигурят билетите защото заради тях се стигна до тук! Аз ако съм фен на ЦСКА директно ще изляза с молба ... така така.. до президента на ПФК Цска моля да ни платите билетите понеже сте много тарикати!

ама какво ми пука ти какво плащаш бе приятел...отиваш на кръчма плащаш 5 лв за шопска салата отиваш в друга плащаш 10.то добре че са ви тия цени на билетуите ,че като ви гледма последния сезон, щяхте да изчезнете от стадионите.вика аз си плащам 26 кинта... еми аз плащам 90 кинта за всички мачове.... ама не се оплаквам като тебе
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:35

niki87 написа:
POPCORN написа:
Нали се сещаш,че на което и място да сме,на мача с вас няма да има под 10 000 ако се играе на Герена,защото това не е обикновен мач а и е безценно да видиш как си тръгвате към 70-та минута унизени ;)

тоя па смешко кажи ми един мач скоро да ст ебили 10000 човека?аз такъв ваш мач скоро не съм гледал..справка последното дерби 12 човека общо... погледно последните дербита и говори пак...14 хиляди не сте били на мач от времето на шампиоснката лига сигурнио :lol: :lol: :lol:

Със Дъндолк бяхме 12 000 ;) А точно вие да говорите за посещаемост е смешно.Все пак вие с те публиката,която напуска стадиона около 70-тата минута,вие сте публиката,която на мач срещу Ливърпул не може да напълни и половината стадион ;)

бате къде ги видя тия 12 хгиляиди?защото по твто казаха 8-9 да не би да имате броячи на стадиона вече?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 юли 2010 14:36

Стига мрънкахте. Вместо една вечер да излезете на кръчма или дискотека, ще отделите тези 20 лева за мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
cherney2
Контакти:

Мнениеот cherney2 » 27 юли 2010 14:37

POPCORN написа:аре какво сте се разпискали бе манекенки... за 15 лв тука се скъсахте да мучите..15 лв ли струва обичта на отбора ви?ние ще ги даваме постоянно от сега нататъка тия 15 лв а вие един мач... ебахти смотанцяите... ония ден ходих на кино на някакъв умрял филм , билета беше 9 кинта, какво искате...това ние е стратта - футбола.нямате 15 лв да отделите за един мач, ебати мрънклювците!

Значи за 15 лева като пискаш не става, а вие дето организирате бойкоти за 10 може, така добре ли е :?: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Шо стана, беееее?!?! Засада немаше ли??!?!!?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 27 юли 2010 14:37

POPCORN написа:

Какво общо има Гонзо с меренето на пишлета в спортен форум? Освен това реакцията на Гонзо е в отговор на поведението на Титаните. Досега винаги Левски са били инициатори на срещи и подписване на договорки за дербито преди сезона, а винаги номерата са идвали от Ваша страна. Първо беше дербито на клубните стадиони и квота за противниковите фенове, после 2007 - 2008 ние домакинствахме на националния а Вие на Армията, сега цените на билетите

[offtopic]А като си мерите пишлетата микроскоп имате ли?[/offtopic]
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 юли 2010 14:38

POPCORN написа:бате къде ги видя тия 12 хгиляиди?защото по твто казаха 8-9 да не би да имате броячи на стадиона вече?

На мача с Дъндъо феновете влизаха до към 20-тата минута,защото имаше големи опашки на касите,тъй че каквото и да са казали в началотото на мача коментаторите,си имаше 12 000 ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 27 юли 2010 14:38

UltraBlue написа:Изображение

Кое ще му счупите на герена... 10 реда седалки, дето така или иначе ще ги демонтират преди да ви пуснат там, или нарисуваната емблема?

Не искам да се заяждам, но се открва супер гледка към новото табло. И ако прибавим, че под него няма седалки и ако ти е крив мерника няма кой да удариш + наличието на каманяци по сектора, не малко хора биха точния си мерник :twisted: :twisted:
Не знам ... пак помисли
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Върни се в “Левски”