POPCORN написа:DrAvalanche написа:Уникално. Няколко форумни хулигана пак оплескаха темата. Вместо да се замислят, че тяхното държание и това на подобните на тях, плюс безумието на някои клубни ръководители са на път да изгонят и последните няколко хиляди от стадионите.
ми такива смешници като Гонзо и компания правят интригите!ЦСКА са домакини, ЦСКА си плащат за стадиона(наем).Трявба да го плащат все пак някак си тоя наем.ЦСКа няма собствен стадион като Левски, впрочем имаше но пак плащаше наем.ЦСКА са поставили цени за дербито от 10 лева за феновете на ЦСКА, как се виждате вие да влизате с 5 кинта... някак си не се връзва.Собствените фенове на отбора да влизат с 10 а тези на противника с 5 хахах... после ние като сме направили 15 направете ги после и вие 15 и готово, никой няма да ви се разсърди..както миналата година литекс ни направиха 10 кинта после им взехме 2x10 ... а не с някакви изцепи на гонзо ще ги нбаправиме 30 ще го направиме 50...само човек без мозък може да говори такива работи
Твърдо цена от 30 лв никви отстъпки !!! За нз кой път повтарям картата за 15 мача от "А" група + 3 от Европа + Купа на БГ ми е 26 лв а да плащам аз 15 за един мач.. иначе за това че неможе нашите билети да са по евтини от вашите съм съгласен и не съм казал че трябва да е така , нито пък съм написал че вие феновете сте виновни а за всичко са виновни т.пите ви шефчета те оплескаха работата.. и пролетта вместо да ни се сърдите на нас и на Гонзо поискайте от ТИТАНЧЕТАТА да ви подсигурят билетите защото заради тях се стигна до тук! Аз ако съм фен на ЦСКА директно ще изляза с молба ... така така.. до президента на ПФК Цска моля да ни платите билетите понеже сте много тарикати!