Интрижката е, че ученици от френски колеж избират австрийски символ - най-големия враг на франсетата. /цветовете ни са като тези на Хабсбургската империя - Австрия по новому/. ... благо гъделичка моето франко-недолюбване.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
3latan написа:Шврнц Тпрунков написа:В първия момент ми стана криво за тази емблема, признавам си. После обаче започнах да я гледам с друго око, и макар че все още ми се струва твърде цветна, едва ли мога да кажа кой-знае колко лоши неща за емблемата.
Относно тази от 89-а - много е омазано юридически около нея. От това, което съм чул, може да ни съди и урода, че и брокерите дори, а едва ли точно тази година е добра да ни съдят, че и да спечелят, и да се плащат пари точно на нечовека и неговия ташакодържач - шилето.
Пък и току-виж така успее изрода смотан да забави процедурата по фалита, което пък съвсем не е добра идея.
Представете си ситуацията, в която започнат да се продават официални артикули и загубим в последствие дело за емблемата какво мазало ще стане, какви дела за пропуснати ползи и прочее ще се завъртят, и в какъв филм ще се набърка целия отбор. Да не говорим за смешната ситуация, в която насред сезона пак ще избираме емблема, и то заради някой, който носи цялата вина да сме във "В" група.
И аз гласувх за тази емблема,но да бъде жълто черна.Цяла вечер я гледам и мисля и колкото повече време минава,толкова повече ми харесва.Сега се радвам че е с бяло,зелено,червено. Както каза К.Костадинов-колко отбора в България имат трибагреника?
Вчера след събранието определено бях ядосан от избора,но след като премислих една нощ разбрах,че направихме най-добрия избор.Ако цветовете бяха променени като аватара ми щяха да се сливат(чисто естетически).Така е по-добре и от морална гледна точка.
bootev написа:АЙДЕ СЕГА ОТ РАЗСТЯНИЕ НА ВРЕМЕТО ДА Я НАПРАВИМ ПО ДОБРА КАТО ИЗПОЛЗВАМЕ ТЯХНАТА ИДЕЯ И ДА Я НАПРАВИМ СЪВРЕМЕННА КАКТО СЪВРЕМЕННА Е БИЛА ТАЗИ НО ПО ТЯХНОТО ВРЕМЕ!!!
ИМАМ ПРЕДВИД ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ФОРМАТА И НАЧИНА НА ПРЕДСТАВЯНЕ , НО ДА СЕ СМЕНИ ПРАВОПИСА МОЖЕ И ЦВЕТОВЕТЕ НО ПРАВОПИСА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СПОРЕД МЕН!!!
ПРИМЕР:АВАТАРА НА ЗЛАТАН, СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ НА СТАРАТА ЕМБЛЕМА
И ВЪЛКА СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО!!!!
bootev написа:АЙДЕ СЕГА ОТ РАЗСТЯНИЕ НА ВРЕМЕТО ДА Я НАПРАВИМ ПО ДОБРА КАТО ИЗПОЛЗВАМЕ ТЯХНАТА ИДЕЯ И ДА Я НАПРАВИМ СЪВРЕМЕННА КАКТО СЪВРЕМЕННА Е БИЛА ТАЗИ НО ПО ТЯХНОТО ВРЕМЕ!!!
ИМАМ ПРЕДВИД ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ФОРМАТА И НАЧИНА НА ПРЕДСТАВЯНЕ , НО ДА СЕ СМЕНИ ПРАВОПИСА МОЖЕ И ЦВЕТОВЕТЕ НО ПРАВОПИСА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СПОРЕД МЕН!!!
ПРИМЕР:АВАТАРА НА ЗЛАТАН, СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ НА СТАРАТА ЕМБЛЕМА
И ВЪЛКА СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта