Мнението ви за емблемата на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вашето мнение за емблемата?

Анкетата завърши на 15 авг 2010 23:10

Страхотна е!!!
44
27%
Добра е, все пак е първата ни емблема
40
24%
Бива, макар че е твърде цветна
16
10%
Не мога да преценя все още
4
2%
Можеше и по-добре да е
24
15%
Определено лош избор, твърде много цветове
16
10%
Да се маха!
9
5%
Мразя Ботев!!!
11
7%

Общо гласове: 164

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Мнението ви за емблемата на Ботев?

Мнениеот Ki Cho » 26 юли 2010 09:55

Определено бях за аватара на Златан, макар и без топката и канарчето, но и така не е зле. Малко в повечко са цветовете, но символизма така е по-силен. Да сме живи и здрави, много успехи да жънем с тази емблема. Колкото до това, че прилича на тази на Рапид ... това се знаеше и преди, всъщност се е знаело и тогава, когато е въведена за първи път.
Интрижката е, че ученици от френски колеж избират австрийски символ - най-големия враг на франсетата. /цветовете ни са като тези на Хабсбургската империя - Австрия по новому/. ... благо гъделичка моето франко-недолюбване. :lol:
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
BONGA
Контакти:

Мнениеот BONGA » 26 юли 2010 10:07

АЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИ!Само успехи за напред и много усмивки! :P
ОТ МАЛЪК ОЩЕ ЗНАМ ЧЕ ОТ БОТЕВ НЯМА ПО-ГОЛЯМ

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 26 юли 2010 10:20

За мен това е емблемата.Така са я измислили нашите предци.Със сигурност има по красиви по актуални но тя е тази която олицетворява всичко на което държим.

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 26 юли 2010 10:27

ИСТИНСКИТЕ БОТЕВИСТИ ЩЕ Я ПРИЕМАТ АЗ ЛИЧНО СЪЩО Я ПРИЕМАМ !

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 26 юли 2010 11:20

1.Емблемата ще се актуализира в по съвременен вид.
2.Мисля,че всеки наричащ себе си Ботевист я обича.
3.На тези канари на ,които не им харесва да бяха си платили членски внос и да гласуват за тази ,която им харесва (вече е късно).
4.За недоброжелателите (завистници) с пожелание за лек ден.
5.Това е емблемата!!!

bootev

Мнениеот bootev » 26 юли 2010 11:22

не само че трябва да се актуализира ами трябва да се направи по естетична!!
навремето може да е била много красива но сега не е !!!все едно тогава като са били модерни килотите и са били много секси исега да кажем че са много красиви мадамите с килоти!!
ПЛЮС ТОВА нашите предци не че са били глупави ами просто са нямали идея каква да е емблемата и за това са взели и са изплагитствали емблемата от Рапид защото това е било модерно!!!
АЙДЕ СЕГА ОТ РАЗСТЯНИЕ НА ВРЕМЕТО ДА Я НАПРАВИМ ПО ДОБРА КАТО ИЗПОЛЗВАМЕ ТЯХНАТА ИДЕЯ И ДА Я НАПРАВИМ СЪВРЕМЕННА КАКТО СЪВРЕМЕННА Е БИЛА ТАЗИ НО ПО ТЯХНОТО ВРЕМЕ!!!
ИМАМ ПРЕДВИД ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ФОРМАТА И НАЧИНА НА ПРАДСТАВЯНЕ НО ДА СЕ СМЕНИ ПРАВОПИСА МОЖЕ И ЦВЕТОВЕТЕ НО ПРАВОПИСА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СПОРЕД МЕН!!!
ПРИМЕР:АВАТАРА НА ЗЛАТАН СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ НА СТАРАТА ЕМБЛЕМА!!!!
Последна промяна от bootev на 26 юли 2010 12:00, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
BALAMA
Контакти:

Мнениеот BALAMA » 26 юли 2010 11:42

3latan написа:
Шврнц Тпрунков написа:В първия момент ми стана криво за тази емблема, признавам си. После обаче започнах да я гледам с друго око, и макар че все още ми се струва твърде цветна, едва ли мога да кажа кой-знае колко лоши неща за емблемата.

Относно тази от 89-а - много е омазано юридически около нея. От това, което съм чул, може да ни съди и урода, че и брокерите дори, а едва ли точно тази година е добра да ни съдят, че и да спечелят, и да се плащат пари точно на нечовека и неговия ташакодържач - шилето.

Пък и току-виж така успее изрода смотан да забави процедурата по фалита, което пък съвсем не е добра идея.

Представете си ситуацията, в която започнат да се продават официални артикули и загубим в последствие дело за емблемата какво мазало ще стане, какви дела за пропуснати ползи и прочее ще се завъртят, и в какъв филм ще се набърка целия отбор. Да не говорим за смешната ситуация, в която насред сезона пак ще избираме емблема, и то заради някой, който носи цялата вина да сме във "В" група.

И аз гласувх за тази емблема,но да бъде жълто черна.Цяла вечер я гледам и мисля и колкото повече време минава,толкова повече ми харесва.Сега се радвам че е с бяло,зелено,червено. Както каза К.Костадинов-колко отбора в България имат трибагреника?
Вчера след събранието определено бях ядосан от избора,но след като премислих една нощ разбрах,че направихме най-добрия избор.Ако цветовете бяха променени като аватара ми щяха да се сливат(чисто естетически).Така е по-добре и от морална гледна точка.
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"

в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 26 юли 2010 12:44

bootev написа:АЙДЕ СЕГА ОТ РАЗСТЯНИЕ НА ВРЕМЕТО ДА Я НАПРАВИМ ПО ДОБРА КАТО ИЗПОЛЗВАМЕ ТЯХНАТА ИДЕЯ И ДА Я НАПРАВИМ СЪВРЕМЕННА КАКТО СЪВРЕМЕННА Е БИЛА ТАЗИ НО ПО ТЯХНОТО ВРЕМЕ!!!
ИМАМ ПРЕДВИД ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ФОРМАТА И НАЧИНА НА ПРЕДСТАВЯНЕ , НО ДА СЕ СМЕНИ ПРАВОПИСА МОЖЕ И ЦВЕТОВЕТЕ НО ПРАВОПИСА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СПОРЕД МЕН!!!
ПРИМЕР:АВАТАРА НА ЗЛАТАН, СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ НА СТАРАТА ЕМБЛЕМА

И ВЪЛКА СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО!!!!

Пълни и безсмислени глупости!!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 26 юли 2010 12:47

bootev написа:АЙДЕ СЕГА ОТ РАЗСТЯНИЕ НА ВРЕМЕТО ДА Я НАПРАВИМ ПО ДОБРА КАТО ИЗПОЛЗВАМЕ ТЯХНАТА ИДЕЯ И ДА Я НАПРАВИМ СЪВРЕМЕННА КАКТО СЪВРЕМЕННА Е БИЛА ТАЗИ НО ПО ТЯХНОТО ВРЕМЕ!!!
ИМАМ ПРЕДВИД ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ФОРМАТА И НАЧИНА НА ПРЕДСТАВЯНЕ , НО ДА СЕ СМЕНИ ПРАВОПИСА МОЖЕ И ЦВЕТОВЕТЕ НО ПРАВОПИСА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СПОРЕД МЕН!!!
ПРИМЕР:АВАТАРА НА ЗЛАТАН, СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ НА СТАРАТА ЕМБЛЕМА

И ВЪЛКА СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО!!!!

Който вчера е бил е казал каквото имал да казва и е гласувал както е преценил за себе си!
Емблемата е избрана!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

ilia.ara
Контакти:

Мнениеот ilia.ara » 26 юли 2010 12:53

Емблемата при честването на годишнината на отбора през март определено е много,много по добра. С цветовете на отбора ще стане супер.

Върни се в “Ботев”