21:00 запазен за срещите на Локомотив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
Re: 21:00 запазен за срещите на Локомотив
Екстра час за футбол!
Най - силния ни мач в първенството е на Герена 0:3 с три гола на Камбуров.Лош , добър не ни поздравявал ,но има ли друг , който да е влезъл в почетната листа на Голмайсторите в Локо за сезон и половина.Работата му е да вкарва за Локомотив , а не да седи и пие бира с публиката на кафето.Много бързо забравихме след като поздрави Локо Пл , че пеехме "Кой вкара три гола на Герена ..."
Колкото по бъзо забравим миналия сезон по добре.Станалото е станало.Бил съм свидетел и на по лоши неща.През 1980 бе разбит най-добрият ни отбор който сме имали.Чачевски какви поразии направи и като треньор и като президент направо не искам да си спомням.Но все пак ЛОКОМОТИВ е над всичко и трябва да го поткрепим.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Не съм съгласен. Какво означава нервите не издържаха? За какво им се плаща? Нали точно в такива напрегнати моменти се вижда кой какъв е.
Локомотив имаше шанс да стане шампион за 4 години 2 пъти-и двата пъти си дадохме гъзовете на говедата
НАЙ-СТОЧНИЯ И СМИСЛЕН ПОСТ !!!

В този час готови за футбол на живо са само платените гамени на комунистическите грандове, едва ли някой от Надежда, Свобода и Толстой ще се вдигне да ходи до Васил Левски в 21:00 часа, ще бъде весело и... без публика.
james написа:В този час готови за футбол на живо са само платените гамени на комунистическите грандове, едва ли някой от Надежда, Свобода и Толстой ще се вдигне да ходи до Васил Левски в 21:00 часа, ще бъде весело и... без публика.
не съм съгласен братле, късно е ама е на хлад

Вчера беше добре още повече че се събрахме в старата част на куп и беше приятно да има хора около теб но на мач в България след 19:00 часа никой няма навика да ходи освен на националния