21:00 запазен за срещите на Локомотив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- 

миле гърбавия
Re: 21:00 запазен за срещите на Локомотив
Екстра час за футбол!

Най - силния ни мач в първенството е на Герена 0:3 с три гола на Камбуров.Лош , добър не ни поздравявал  ,но има ли друг , който да е влезъл в почетната листа на Голмайсторите в Локо за сезон и половина.Работата му е да вкарва за Локомотив , а не да седи и пие бира с публиката на кафето.Много бързо забравихме след като поздрави Локо Пл , че пеехме "Кой вкара три гола на Герена ..."

Колкото по бъзо забравим миналия сезон по добре.Станалото е станало.Бил съм свидетел и на по лоши неща.През 1980 бе разбит най-добрият ни отбор който сме имали.Чачевски какви поразии направи и като треньор и като президент направо не искам да си спомням.Но все пак ЛОКОМОТИВ е над всичко и трябва да го поткрепим.

Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Не съм съгласен. Какво означава нервите не издържаха? За какво им се плаща? Нали точно в такива напрегнати моменти се вижда кой какъв е.
Локомотив имаше шанс да стане шампион за 4 години 2 пъти-и двата пъти си дадохме гъзовете на говедата
НАЙ-СТОЧНИЯ И СМИСЛЕН ПОСТ !!!

В този час готови за футбол на живо са само платените гамени на комунистическите грандове, едва ли някой от Надежда, Свобода и Толстой ще се вдигне да ходи до Васил Левски в 21:00 часа, ще бъде весело и... без публика.

james написа:В този час готови за футбол на живо са само платените гамени на комунистическите грандове, едва ли някой от Надежда, Свобода и Толстой ще се вдигне да ходи до Васил Левски в 21:00 часа, ще бъде весело и... без публика.
не съм съгласен братле, късно е ама е на хлад
 е 20:30 по-ми харесва като час ама не аз определям програмата. Вчера на представянето имаше над 1000 човека, в Надежда си е най-добре
 е 20:30 по-ми харесва като час ама не аз определям програмата. Вчера на представянето имаше над 1000 човека, в Надежда си е най-добре  Публиката на националния ще зависи много от цените на билетите, щото се говори, че ще са като на ЦСКА
  Публиката на националния ще зависи много от цените на билетите, щото се говори, че ще са като на ЦСКА 
Вчера беше добре още повече че се събрахме в старата част на куп и беше приятно да има хора около теб но на мач в България след 19:00 часа никой няма навика да ходи освен на националния