ЦСКА - Олимпиакос 2:5, всички мнения за и след мача!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Да подкрепим отбора!
Напълно съм съгласен... Нека отнво отидем на стадиона. ЦСКА има нужда от нас. Да подкрепим момчетата
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Срам ме е, яд ме е, тва е нереално, гадно, някъв кошмар
Аре стига сте се прехласвали,че ставате смешни!!eelche написа:къде сте фенове на ЦСКА-според вас ние сме евроидиоти,според нас вие сте ТОТАЛНИ СВЕТОВНИ ИДИОТИ
Безпристрастната статистика доказа, че Левски с пълно право е наричан у нас и по света "евроидиот". Сините са клубът с най-голям процент загуби на Стария континент в последните 5 сезона в евротурнирите. От 38 изиграни мача тимът от "Герена" е загубил точно половината - "постижение", непосилно за нито един друг клуб, записвал редовно участие в евротурнирите през споменатия период. Равносметката е още по-фрапираща предвид факта, че включва и "историческия" за сините сезон 2005/06, когато Левски достигна до четвъртфинал в Купата на УЕФА.
Също с 19 загуби в последните 5 сезона е и португалският гранд Бенфика, но орлите от "Луш" са ги натрупали в 46 двубоя - с 8 повече от левскарите. Процентно клубът от Подуяне оглавява еднолично класацията на позора, следван от Динамо Загреб, Андерлехт и Розенборг, които са допуснали поражения в 44 процента от мачовете си на евросцената.
За сравнение софийският ЦСКА е регистрирал само 6 поражения в последните пет издания на континенталните надпревари от 26 мача, или 23 процента. Както е известно, загубата от Рома бе първа за армейците от 11 мача насам в Европа.
Клубове с 15 или повече загуби в Европа в последните 5 сезона
Клуб Мачове Загуби Процент загуби
1. ЛЕВСКИ (БЪЛ) 38 19 50%
2. Динамо З (Хър) 38 17 44%
Андерлехт (Бел) 36 16 44%
Розенборг (Нор) 34 15 44%
5. ПСВ Айндховен (Хол) 42 18 42%
Марсилия (Фр) 40 17 42%
- samocskasamo
- Контакти:
JackPackage написа:Браво бе гений - топ 10 и изброява 11 резултата
Да бе точно че не могат да се хванат в 10 ама спрях.А не сам гении,тези резултати ги знае всеки
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
- JackPackage
- Контакти:
soilwork написа:Аре стига сте се прехласвали,че ставате смешни!!eelche написа:къде сте фенове на ЦСКА-според вас ние сме евроидиоти,според нас вие сте ТОТАЛНИ СВЕТОВНИ ИДИОТИ
Безпристрастната статистика доказа, че Левски с пълно право е наричан у нас и по света "евроидиот". Сините са клубът с най-голям процент загуби на Стария континент в последните 5 сезона в евротурнирите. От 38 изиграни мача тимът от "Герена" е загубил точно половината - "постижение", непосилно за нито един друг клуб, записвал редовно участие в евротурнирите през споменатия период. Равносметката е още по-фрапираща предвид факта, че включва и "историческия" за сините сезон 2005/06, когато Левски достигна до четвъртфинал в Купата на УЕФА.
Също с 19 загуби в последните 5 сезона е и португалският гранд Бенфика, но орлите от "Луш" са ги натрупали в 46 двубоя - с 8 повече от левскарите. Процентно клубът от Подуяне оглавява еднолично класацията на позора, следван от Динамо Загреб, Андерлехт и Розенборг, които са допуснали поражения в 44 процента от мачовете си на евросцената.
За сравнение софийският ЦСКА е регистрирал само 6 поражения в последните пет издания на континенталните надпревари от 26 мача, или 23 процента. Както е известно, загубата от Рома бе първа за армейците от 11 мача насам в Европа.
Клубове с 15 или повече загуби в Европа в последните 5 сезона
Марсилия (Фр) 40 17 42%
От тези отбори колко играха в групите на Шампионската Лига - да видим: шампиона на Норвегия - РОзенборг, шампиона на Холандия-ПСВ, шампиона на Белгия-Андерлехт, настоящия шампион на Франция - ОМ.....
Прав си, това са евроидиотите на Европа....
Респект

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Re: ЦСКА - Олимпиакос 2:5, мнения
Сойлуърк, то вас нема как да ви има в тая класациа, просто щото почти не сте имали мачове
Но днес публиката беше изключителна. Започнаха с - да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца (която е чисто тяхна и никога не са я крали
)
И завършиха с оставка и желание за саморазправа

Но днес публиката беше изключителна. Започнаха с - да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца (която е чисто тяхна и никога не са я крали

Re: Сега на къде ...
L_Messi написа:И що не сподели какво ще се случи, можеше да изкараме и ние по някой лев от хубавия коеф. за Олимпиакос
Остави я загубата и големия коефициент ... Гадостите се случиха на трибуните ... Там загубихме мача и сезона въобще. От тук нататък всичко за ЦСКА ще е мъка , и то през целия сезон. Ще има една победа , следвана от три загуби и четири хикса и пак така от начало ... Не визирам , че ще биеме ПФК Левски в първия кръг , защото това на този етап няма да се случи със сигурност. Тази година няма да сме в тройката даже , което ще е жалко впредвид на добрата селекция и не лошия треньор. Медиите ще правят новините си три пъти по - провокативно отколкото досега ... Условията за успехи са безвъзвратно унищожени.
Това че феновете на ПФК Левски било нормално да се държат безнаказано в отношенията си с феновете на ЦСКА меко казано не ме учудва ... А след като и фенове на ЦСКА осират теми на ПФК Левски , то трябва да се замислят тези , които го позволяват да се случва. Но едните да са "богопомазани" от модераторите и да "хранят" на воля с оправданието , че търсят някакво отмъщение е ... чиста глупост ... Или ще слагаш БАН на всички провинили се или даваш свободно и всички да си псуват на воля безнаказано ...
LSFC 1914 написа:soilwork написа:
Марсилия (Фр) 40 17 42%
Ей смешник ако Цска се беше паднал в ШЛ с Челси, Барса и Вердер какво щеше да направи!? ААА да бе щяха да размажат всички нали са "убиецът на Еврошампиони"![]()
![]()
![]()
Вие и да не сте в шампионската пак се дъните..и мин година бихте Сант Жулия с общ резултат 9:0 след,което се издънихте..така че не се радвай много,много.

On me dit que le destin se moque bien de nous...
Qu'il ne nous donne rien et qu'il nous promet tout
Qu'il ne nous donne rien et qu'il nous promet tout
- samocskasamo
- Контакти:
blue magic написа:JackPackage написа:Браво бе гений - топ 10 и изброява 11 резултата
Да не говорим, че отстранихме Публикум. Защото ние можем тогава да започнем с КА Акурейри и да завършим с нашия приятел от Тулуза Жиняк.
Сравняваш Жиняк и Тулуза с Тампере и Олимпия-смех
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: ЦСКА - Олимпиакос 2:5, мнения
tprodanov написа:Сойлуърк, то вас нема как да ви има в тая класациа, просто щото почти не сте имали мачове![]()
Но днес публиката беше изключителна. Започнаха с - да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца (която е чисто тяхна и никога не са я крали)

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
samocskasamo написа:Сравняваш Жиняк и Тулуза с Тампере и Олимпия-смех
цС*ка има куп провали в Европа, въпреки че феновете на червената пародия на отбор твърдят,че тима им е евробоец. Може би имат предвид,че цС*ка се бои от Европа,но в никакъв случай,че Европа се бои от цС*ка.
"Армейците" имат богат опит в евротурнирите благодарение на тоталитарната власт,която ги е правила шампиони почти всяка година и цС*ка са имали много по-големи възможности за изява в Европа от другите български отбори.
Но за разлика от другите отбори-витрини на комунистическата власт в другите югоизточни европейски страни, цС*ка няма почти никакви успехи. Армейците се гордеят с 2 полуфинала за КЕШ,при положение,че те са достигнати с елиминирането на само 3 противника. Фактически сега ако елиминираш 3 противника за ШЛ ще си едва в предварителните групи на този евротурнир.
Какви полуфинали,какви 5 лева, скъпи армейци ?
Ето част от срамното представяне на цС*ка в евротурнирите :
КЕШ 1957/1958г.
ЦДНА - Васас ( Унгария ) 2:1 ( в София ) и 1:6 ( в Унгария ) ( общ резултат 3:7 за Васас )
КЕШ 60/61
Малмьо ( Швеция ) - ЦДНА 1:0 и 1:1 ( 2:1 )
КЕШ 61/62
ЦДНА - Дукла Прага 4:4 и 1:2 ( 5:6 )
КЕШ 62/63
ЦДНА - Андерлехт 2:2 и 0:2 ( 2:4 )
КЕШ 69/70
цС*ка - Ференцварош 2:1 и 1:4 ( 3:5 )
КЕШ 72/73
цС*ка - Аякс 1:3 и 0:3 ( 1:6 )
КЕШ 76/77
цС*ка - Сент Етиен 0:0 и 0:1 ( 0:1 )
УЕФА 77/78
Цюрих ( Швейцария ) - цС*ка 1:0 и 1:1 ( 2:1 )
КЕШ 80/81
Ливърпул - цС*ка 5:1 и 1:0 ( 6:1 )
УЕФА 84/85
Хамбургер - цС*ка 4:0 2:1 ( 6:1 )
УЕФА 86/87
Тирол Инсбрук - Средец 3:0 и 0:2 ( 3:2 )
КЕШ 87/88
Байерн М - ЦФКА Средец 4:0 и 1:0 ( 5:0 )
КЕШ 90/91
Ка Акурейри от Исландия успява да победи цС*ка с 1:0. В реванша са елиминирани,но стават най-слабия отбор побеждавал български тим в евротурнирите,а именно цС*ка.
Байерн М - цС*ка 4:0 и 3:0 ( 7:0 )
УЕФА 91/92
Хамбургер - цС*ка 2:0 и 4:1 ( 6:1 )
КЕШ 92/93
Аустрия - цС*ка 3:1 и 2:3 ( 5:4 )
УЕФА 94/95
цС*ка - Ювентус 0:3 (служ. ) и 1:5 ( 1:8 )
ШЛ ( 1-ви предварителен кръг ) 97/98
Стяуа - цС*ка 3:3 и 2:0 ( 5:3 )
УЕФА 98/99
цС*ка - Атлетико М 2:4 и 0:1 ( 2:5 )
УЕФА Про Къп 2000/2001
цС*ка - Нюкасъл 0:2 и 2:2 ( 2:4 )
УЕФА 2001/2002
цС*ка - МТК 1:2 и 1:0 ( 2:2 ) -
цС*ка отпада от МТК,който е най-слабия отбор,елиминирал някога български тим в евротурнирите,а именно цС*ка.
ШЛ ( 3-ти предв. кръг ) 2003/2004
цС*ка - Галатасарай 0:3 и 0:3 ( 0:6 )
Последна промяна от LSFC 1914 на 22 юли 2010 23:44, променено общо 2 пъти.