ЦСКА - Олимпиакос 2:5, всички мнения за и след мача!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Да подкрепим отбора!

Мнениеот ros » 22 юли 2010 23:33

Напълно съм съгласен... Нека отнво отидем на стадиона. ЦСКА има нужда от нас. Да подкрепим момчетата
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Срам ме е, яд ме е, тва е нереално, гадно, някъв кошмар

Мнениеот soilwork » 22 юли 2010 23:34

eelche написа:къде сте фенове на ЦСКА-според вас ние сме евроидиоти,според нас вие сте ТОТАЛНИ СВЕТОВНИ ИДИОТИ :)
Аре стига сте се прехласвали,че ставате смешни!!
Безпристрастната статистика доказа, че Левски с пълно право е наричан у нас и по света "евроидиот". Сините са клубът с най-голям процент загуби на Стария континент в последните 5 сезона в евротурнирите. От 38 изиграни мача тимът от "Герена" е загубил точно половината - "постижение", непосилно за нито един друг клуб, записвал редовно участие в евротурнирите през споменатия период. Равносметката е още по-фрапираща предвид факта, че включва и "историческия" за сините сезон 2005/06, когато Левски достигна до четвъртфинал в Купата на УЕФА.

Също с 19 загуби в последните 5 сезона е и португалският гранд Бенфика, но орлите от "Луш" са ги натрупали в 46 двубоя - с 8 повече от левскарите. Процентно клубът от Подуяне оглавява еднолично класацията на позора, следван от Динамо Загреб, Андерлехт и Розенборг, които са допуснали поражения в 44 процента от мачовете си на евросцената.

За сравнение софийският ЦСКА е регистрирал само 6 поражения в последните пет издания на континенталните надпревари от 26 мача, или 23 процента. Както е известно, загубата от Рома бе първа за армейците от 11 мача насам в Европа.

Клубове с 15 или повече загуби в Европа в последните 5 сезона

Клуб Мачове Загуби Процент загуби

1. ЛЕВСКИ (БЪЛ) 38 19 50%

2. Динамо З (Хър) 38 17 44%

Андерлехт (Бел) 36 16 44%

Розенборг (Нор) 34 15 44%

5. ПСВ Айндховен (Хол) 42 18 42%

Марсилия (Фр) 40 17 42%

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 22 юли 2010 23:36

JackPackage написа:Браво бе гений - топ 10 и изброява 11 резултата :lol:

Да бе точно че не могат да се хванат в 10 ама спрях.А не сам гении,тези резултати ги знае всеки
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 юли 2010 23:38

soilwork написа:
eelche написа:къде сте фенове на ЦСКА-според вас ние сме евроидиоти,според нас вие сте ТОТАЛНИ СВЕТОВНИ ИДИОТИ :)
Аре стига сте се прехласвали,че ставате смешни!!
Безпристрастната статистика доказа, че Левски с пълно право е наричан у нас и по света "евроидиот". Сините са клубът с най-голям процент загуби на Стария континент в последните 5 сезона в евротурнирите. От 38 изиграни мача тимът от "Герена" е загубил точно половината - "постижение", непосилно за нито един друг клуб, записвал редовно участие в евротурнирите през споменатия период. Равносметката е още по-фрапираща предвид факта, че включва и "историческия" за сините сезон 2005/06, когато Левски достигна до четвъртфинал в Купата на УЕФА.

Също с 19 загуби в последните 5 сезона е и португалският гранд Бенфика, но орлите от "Луш" са ги натрупали в 46 двубоя - с 8 повече от левскарите. Процентно клубът от Подуяне оглавява еднолично класацията на позора, следван от Динамо Загреб, Андерлехт и Розенборг, които са допуснали поражения в 44 процента от мачовете си на евросцената.

За сравнение софийският ЦСКА е регистрирал само 6 поражения в последните пет издания на континенталните надпревари от 26 мача, или 23 процента. Както е известно, загубата от Рома бе първа за армейците от 11 мача насам в Европа.

Клубове с 15 или повече загуби в Европа в последните 5 сезона

Марсилия (Фр) 40 17 42%

От тези отбори колко играха в групите на Шампионската Лига - да видим: шампиона на Норвегия - РОзенборг, шампиона на Холандия-ПСВ, шампиона на Белгия-Андерлехт, настоящия шампион на Франция - ОМ.....
Прав си, това са евроидиотите на Европа....
Респект :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

tprodanov
Контакти:

Re: ЦСКА - Олимпиакос 2:5, мнения

Мнениеот tprodanov » 22 юли 2010 23:38

Сойлуърк, то вас нема как да ви има в тая класациа, просто щото почти не сте имали мачове :mrgreen:

Но днес публиката беше изключителна. Започнаха с - да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца (която е чисто тяхна и никога не са я крали :mrgreen: )

И завършиха с оставка и желание за саморазправа :mrgreen:

viroglav
Контакти:

Re: Сега на къде ...

Мнениеот viroglav » 22 юли 2010 23:38

L_Messi написа:И що не сподели какво ще се случи, можеше да изкараме и ние по някой лев от хубавия коеф. за Олимпиакос ;)

Остави я загубата и големия коефициент ... Гадостите се случиха на трибуните ... Там загубихме мача и сезона въобще. От тук нататък всичко за ЦСКА ще е мъка , и то през целия сезон. Ще има една победа , следвана от три загуби и четири хикса и пак така от начало ... Не визирам , че ще биеме ПФК Левски в първия кръг , защото това на този етап няма да се случи със сигурност. Тази година няма да сме в тройката даже , което ще е жалко впредвид на добрата селекция и не лошия треньор. Медиите ще правят новините си три пъти по - провокативно отколкото досега ... Условията за успехи са безвъзвратно унищожени.

Това че феновете на ПФК Левски било нормално да се държат безнаказано в отношенията си с феновете на ЦСКА меко казано не ме учудва ... А след като и фенове на ЦСКА осират теми на ПФК Левски , то трябва да се замислят тези , които го позволяват да се случва. Но едните да са "богопомазани" от модераторите и да "хранят" на воля с оправданието , че търсят някакво отмъщение е ... чиста глупост ... Или ще слагаш БАН на всички провинили се или даваш свободно и всички да си псуват на воля безнаказано ...

Потребителски аватар
Талия
Контакти:

Мнениеот Талия » 22 юли 2010 23:38

LSFC 1914 написа:
soilwork написа:

Марсилия (Фр) 40 17 42%

Ей смешник ако Цска се беше паднал в ШЛ с Челси, Барса и Вердер какво щеше да направи!? ААА да бе щяха да размажат всички нали са "убиецът на Еврошампиони" :lol: :lol: :lol: :lol:

Вие и да не сте в шампионската пак се дъните..и мин година бихте Сант Жулия с общ резултат 9:0 след,което се издънихте..така че не се радвай много,много. :)
On me dit que le destin se moque bien de nous...
Qu'il ne nous donne rien et qu'il nous promet tout

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 22 юли 2010 23:39

blue magic написа:
JackPackage написа:Браво бе гений - топ 10 и изброява 11 резултата :lol:

Да не говорим, че отстранихме Публикум. Защото ние можем тогава да започнем с КА Акурейри и да завършим с нашия приятел от Тулуза Жиняк.

Сравняваш Жиняк и Тулуза с Тампере и Олимпия-смех
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: ЦСКА - Олимпиакос 2:5, мнения

Мнениеот bigbonusprize » 22 юли 2010 23:40

tprodanov написа:Сойлуърк, то вас нема как да ви има в тая класациа, просто щото почти не сте имали мачове :mrgreen:

Но днес публиката беше изключителна. Започнаха с - да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца (която е чисто тяхна и никога не са я крали :mrgreen: )

И завършиха с оставка и желание за саморазправа :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Пълна подкрепа, както се казва...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 22 юли 2010 23:41

samocskasamo написа:Сравняваш Жиняк и Тулуза с Тампере и Олимпия-смех

цС*ка има куп провали в Европа, въпреки че феновете на червената пародия на отбор твърдят,че тима им е евробоец. Може би имат предвид,че цС*ка се бои от Европа,но в никакъв случай,че Европа се бои от цС*ка.
"Армейците" имат богат опит в евротурнирите благодарение на тоталитарната власт,която ги е правила шампиони почти всяка година и цС*ка са имали много по-големи възможности за изява в Европа от другите български отбори.
Но за разлика от другите отбори-витрини на комунистическата власт в другите югоизточни европейски страни, цС*ка няма почти никакви успехи. Армейците се гордеят с 2 полуфинала за КЕШ,при положение,че те са достигнати с елиминирането на само 3 противника. Фактически сега ако елиминираш 3 противника за ШЛ ще си едва в предварителните групи на този евротурнир.
Какви полуфинали,какви 5 лева, скъпи армейци ?

Ето част от срамното представяне на цС*ка в евротурнирите :

КЕШ 1957/1958г.
ЦДНА - Васас ( Унгария ) 2:1 ( в София ) и 1:6 ( в Унгария ) ( общ резултат 3:7 за Васас )

КЕШ 60/61
Малмьо ( Швеция ) - ЦДНА 1:0 и 1:1 ( 2:1 )

КЕШ 61/62
ЦДНА - Дукла Прага 4:4 и 1:2 ( 5:6 )

КЕШ 62/63
ЦДНА - Андерлехт 2:2 и 0:2 ( 2:4 )

КЕШ 69/70
цС*ка - Ференцварош 2:1 и 1:4 ( 3:5 )

КЕШ 72/73

цС*ка - Аякс 1:3 и 0:3 ( 1:6 )

КЕШ 76/77
цС*ка - Сент Етиен 0:0 и 0:1 ( 0:1 )

УЕФА 77/78
Цюрих ( Швейцария ) - цС*ка 1:0 и 1:1 ( 2:1 )

КЕШ 80/81
Ливърпул - цС*ка 5:1 и 1:0 ( 6:1 )

УЕФА 84/85
Хамбургер - цС*ка 4:0 2:1 ( 6:1 )

УЕФА 86/87
Тирол Инсбрук - Средец 3:0 и 0:2 ( 3:2 )

КЕШ 87/88
Байерн М - ЦФКА Средец 4:0 и 1:0 ( 5:0 )

КЕШ 90/91
Ка Акурейри от Исландия успява да победи цС*ка с 1:0. В реванша са елиминирани,но стават най-слабия отбор побеждавал български тим в евротурнирите,а именно цС*ка.

Байерн М - цС*ка 4:0 и 3:0 ( 7:0 )

УЕФА 91/92
Хамбургер - цС*ка 2:0 и 4:1 ( 6:1 )

КЕШ 92/93
Аустрия - цС*ка 3:1 и 2:3 ( 5:4 )

УЕФА 94/95
цС*ка - Ювентус 0:3 (служ. ) и 1:5 ( 1:8 )

ШЛ ( 1-ви предварителен кръг ) 97/98
Стяуа - цС*ка 3:3 и 2:0 ( 5:3 )

УЕФА 98/99
цС*ка - Атлетико М 2:4 и 0:1 ( 2:5 )

УЕФА Про Къп 2000/2001
цС*ка - Нюкасъл 0:2 и 2:2 ( 2:4 )

УЕФА 2001/2002
цС*ка - МТК 1:2 и 1:0 ( 2:2 ) -
цС*ка отпада от МТК,който е най-слабия отбор,елиминирал някога български тим в евротурнирите,а именно цС*ка.

ШЛ ( 3-ти предв. кръг ) 2003/2004

цС*ка - Галатасарай 0:3 и 0:3 ( 0:6 )
Последна промяна от LSFC 1914 на 22 юли 2010 23:44, променено общо 2 пъти.

Върни се в “ЦСКА”