drvasko98 написа:Аз за разлика от повечето се надявам да играем с шведите, въпреки, че са по-силния от двата отбора. Ако искаме да сме по-подготвени за съперника в следващия кръг и за да разберем къде точно сме в момента, имаме нужда точно от серия от няколко тежки мача. /двата вероятни с Калмар и ЦСКА/. Вземем ли позитивни резултати /продължаване в ЛЕ и победа над ЦСКА/ в тези мачове, "скачаме" в небето и сезонът ще бъде отличен. Не успеем ли, значи просто още не сме готови. Не ми се иска да се повтаря миналата година, когато отстранихме Баку и после се мъчихме цяла есен в ЛЕ, от което страдаше и шампионата. Ако влезем в групите, трябва да сме подготвени. В състава се вижда на този етап свежест, позитивна промяна. Ако това се подкрепи с победа над добър съперник, ще дойде и самочувствието, което само печели победи от своя страна.
Левски е много далеч от нивото и класата си, когато бихме ЦСКА ей така за разгрявка между двата мача с Шалке. Освен това, не само мачовете с ЦСКА и евеентуално с Калмар формират тежка серия, защото към тях се прибавят и мачовете с Локо Сф и Черноморец. Аз лично не се съмнявам в това, че шведите ще отстранят Дачия, но ако можех, бих избрал да играем с молдовците, които изглеждат по-лек съперник. Според мен точно сега, когато имаме тежко начало в първенството, ще е по-добре да играем с по-лек съперник в Европа, тъй като не сме отбор, който може да се справи успешно с подобна тежка серия. Не си спомням някога да сме имали серия от три тежки мача за А група, плюс 2 за УЕФА, и то в началото на сезона, когато още не сме в оптимална форма. Но, който дойде - с него ще играем и каквото сабя покаже.