Жребият на Левски за III предварителен кръг на Лига Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Жребият на Левски за III предварителен кръг на Лига Европа

Мнениеот L_Messi » 20 юли 2010 22:24

drvasko98 написа:Аз за разлика от повечето се надявам да играем с шведите, въпреки, че са по-силния от двата отбора. Ако искаме да сме по-подготвени за съперника в следващия кръг и за да разберем къде точно сме в момента, имаме нужда точно от серия от няколко тежки мача. /двата вероятни с Калмар и ЦСКА/. Вземем ли позитивни резултати /продължаване в ЛЕ и победа над ЦСКА/ в тези мачове, "скачаме" в небето и сезонът ще бъде отличен. Не успеем ли, значи просто още не сме готови. Не ми се иска да се повтаря миналата година, когато отстранихме Баку и после се мъчихме цяла есен в ЛЕ, от което страдаше и шампионата. Ако влезем в групите, трябва да сме подготвени. В състава се вижда на този етап свежест, позитивна промяна. Ако това се подкрепи с победа над добър съперник, ще дойде и самочувствието, което само печели победи от своя страна.

Левски е много далеч от нивото и класата си, когато бихме ЦСКА ей така за разгрявка между двата мача с Шалке. Освен това, не само мачовете с ЦСКА и евеентуално с Калмар формират тежка серия, защото към тях се прибавят и мачовете с Локо Сф и Черноморец. Аз лично не се съмнявам в това, че шведите ще отстранят Дачия, но ако можех, бих избрал да играем с молдовците, които изглеждат по-лек съперник. Според мен точно сега, когато имаме тежко начало в първенството, ще е по-добре да играем с по-лек съперник в Европа, тъй като не сме отбор, който може да се справи успешно с подобна тежка серия. Не си спомням някога да сме имали серия от три тежки мача за А група, плюс 2 за УЕФА, и то в началото на сезона, когато още не сме в оптимална форма. Но, който дойде - с него ще играем и каквото сабя покаже.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юли 2010 23:01

Не мисля, че с молдовците ще ни е по леко ! ?
Предпочитам ..... един надиграващ се Калмар, от колкото > 11 молдовци наредени в наказателното си !
В крайна сметка .... и аз смятам, че шведите ще излъжат Дачия !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 22 юли 2010 13:16

и последно с кой играем че не разбрах нещо или още не се знае ?
Изображение

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 22 юли 2010 19:50

Калмарите водят с 1-0, мисля че ще играем с тях, което е равносилно на отпадане, просто с шведи не може да се мерим на футбол, лично мнение.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2010 19:54

comandosa1 написа:Калмарите водят с 1-0, мисля че ще играем с тях, което е равносилно на отпадане, просто с шведи не може да се мерим на футбол, лично мнение.

Глупости .... ще ги бием !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 24 юли 2010 00:26

с шведи не можем да играем на национално ниво, на клубно ше ги смачкаме, защото им ги няма звездите, а нашите са си същите :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 26 юли 2010 17:18

Бижутера написа:с шведи не можем да играем на национално ниво, на клубно ше ги смачкаме, защото им ги няма звездите, а нашите са си същите :mrgreen:

Лошото е , че скандинавските отбори залагат на много тичане и преса по целия терен, което минали сезон ни затрудняваше доста :( дано и защитата е поработила малко за прослувутите статични положения и недопусне сериозни грешки. Лично аз съм оптимист за крайния изход от този кръг на ЛЕ 8-)
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 юли 2010 21:49

Ние имаме бързи и технични играчи, които определно могат да затруднят скандинавците. Само да не се почне пак с безкрайните центрирания, щото тва е напълно безсмислено :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 юли 2010 11:45

Очаквам добър мач в нападение за Левски и гол/ове, но и грешки в защита, което ме води към прогноза от рода на 2-2

Върни се в “Левски”