viroglav написа:Linkin_Park написа:viroglav написа:Ще кажа и аз нещо по въпроса за посещаемоста на мачовете през последните двайсет години ... Тя зависи на 99% от БФС и комисиите към него ... Който , както иска да го приема този за мен лично факт ... Другия 1% е в това , че за този период от време държавата не успя да напише и половин ред за борбата с хулиганството във време на демокрация и да го постави в работещ закон ... Ако тези двете препятствия ги нямаше , то и до ден днешен на всеки един мач от вътрешното първенство стадионите щаха да са поне на 70/80 % пълни , така както беше преди 1989 година ...
Склонен съм да се съглася , пред полупълен стадион и продукцията ще е по - качествена!
Абсолютно ... А ще има пари и за по качествени селекции , което допълнително ще повиши класата на отборите. Общо взето трябва да се върнем двайсет години назад и да почнем всичко отначало , за да стигнем донякъде в обозримо бъдеще ...
Ако ще се връщаме някъде, то трябва да е 60 години назад, защото тогава започна опорочаването на държавата. Последните 20 години плащаме сметката на предишните 45, та и да се връщаме с 20 е все тая, все по тоя път ще минем.