Пролетното дерби-на Герена!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Пролетното дерби-на Герена!

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2010 23:26

viroglav написа:
Linkin_Park написа:
viroglav написа:Ще кажа и аз нещо по въпроса за посещаемоста на мачовете през последните двайсет години ... Тя зависи на 99% от БФС и комисиите към него ... Който , както иска да го приема този за мен лично факт ... Другия 1% е в това , че за този период от време държавата не успя да напише и половин ред за борбата с хулиганството във време на демокрация и да го постави в работещ закон ... Ако тези двете препятствия ги нямаше , то и до ден днешен на всеки един мач от вътрешното първенство стадионите щаха да са поне на 70/80 % пълни , така както беше преди 1989 година ...

Склонен съм да се съглася , пред полупълен стадион и продукцията ще е по - качествена!

Абсолютно ... А ще има пари и за по качествени селекции , което допълнително ще повиши класата на отборите. Общо взето трябва да се върнем двайсет години назад и да почнем всичко отначало , за да стигнем донякъде в обозримо бъдеще ...

Ако ще се връщаме някъде, то трябва да е 60 години назад, защото тогава започна опорочаването на държавата. Последните 20 години плащаме сметката на предишните 45, та и да се връщаме с 20 е все тая, все по тоя път ще минем.

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 21 юли 2010 23:29

plamen_ol написа:
barabata.cska написа: Може би имаш преджид гогато станахте номер 1 ЕВРОИДИОТИ :) :)

Имам предвид когато трябваше да играете във В група за неплатен ток :lol: и когато Левски играеше дерби с Литекс и Локо и всяка седмица в Европа, а цеца панчаревска с марек на Бончук

Прав си вие мачове като с марек ги уреждахте и не ги брояхте[/quote]
Така е , за едни протоколен, за други мач на сезона :lol:[/quote]
ДА нормално като сте отбор на АГЕНТИ и хора застрашаващи национлната сигурност ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 юли 2010 23:31

[offtopic]Е, само 4 страници заминаха............мислех, че ще са повече :) .[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 21 юли 2010 23:32

rhaegar написа:[offtopic]Е, само 4 страници заминаха............мислех, че ще са повече :) .[/offtopic]

Ще има и още, споко ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2010 23:33

Модераторе, просто не си видял всичко.. още виждам телета и подобни. Даже някои индивиди май имат заслуга за цялостно творчество, та може и да ги наградиш с повече от триене.

Бараба, я се напъни малко и помисли - агентите на кого са били подчинени?

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 21 юли 2010 23:36

barabata.cska написа:
plamen_ol написа:
barabata.cska написа: Може би имаш преджид гогато станахте номер 1 ЕВРОИДИОТИ :) :)

Имам предвид когато трябваше да играете във В група за неплатен ток :lol: и когато Левски играеше дерби с Литекс и Локо и всяка седмица в Европа, а цска с марек на Бончук

Прав си вие мачове като с марек ги уреждахте и не ги брояхте

Така е , за едни протоколен, за други мач на сезона :lol:[/quote]
ДА нормално като сте отбор на АГЕНТИ и хора застрашаващи национлната сигурност ;)[/quote]
Е да, питай Сашо Томов и Орманждиев, особено втория така да се каже, е доайен в тази област - на договорките. Не случайно по негово време навлезе термина дузпа-велизарка :mrgreen:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 21 юли 2010 23:36

L_Messi написа:Даже и оправдание си намери... Добре, тогава защо твоите "благородни" провокации преобладават във форума на Левски и са насочени предимно към сините фенове? Сигурен съм, че ще кажеш, че причината е в символа на злото - ПФК Левски и самите фенове на Левски, които олицетворяват всички лоши страни на човешката същност, но все пак да питам. ;)

Друже , съвсем не са благородни "идиотщините" ми ... Просто понякога ми се ще да видя как ще се почуства този , който ги прави тези провокации , като се държат с него и неговите съмишленици по същия начин ... Така , както и той се "представя" в темите за ЦСКА ... Защото там свестно развита дискусия не се е водила може би от месеци ... Всяка една тема е осрана от "доброжелатели" , в повечето случаи сини такива ... още при създаването и , от първата страница на писанията. Ако не ти е направило впечатление , то можеш много лесно да се убедиш , като влезеш в две , три теми във форума на ЦСКА.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2010 23:38

plamen_ol написа: Е да, питай Сашо Томов и Орманждиев, особено втория така да се каже, е доайен в тази област - на договорките. Не случайно по негово време навлезе термина дузпа-велизарка :mrgreen:

Тука е по-добре да се пита Данчо страничното хвърляне, за онова му изказване, след като Стефчо Вектрата си тръгна - нещо от рода - един човек си тръгна от армията и съдиите веднага обърнаха свирката..

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 21 юли 2010 23:41

tprodanov написа:
plamen_ol написа: Е да, питай Сашо Томов и Орманждиев, особено втория така да се каже, е доайен в тази област - на договорките. Не случайно по негово време навлезе термина дузпа-велизарка :mrgreen:

Тука е по-добре да се пита Данчо страничното хвърляне, за онова му изказване, след като Стефчо Вектрата си тръгна - нещо от рода - един човек си тръгна от армията и съдиите веднага обърнаха свирката..

Говорите за момента, когато загубиха аванса от точки... когато друже Йешич се скара с ди джея и всичко тотално се осра... големия треньор генрала .... :lol:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 21 юли 2010 23:46

tprodanov написа:Ако ще се връщаме някъде, то трябва да е 60 години назад, защото тогава започна опорочаването на държавата. Последните 20 години плащаме сметката на предишните 45, та и да се връщаме с 20 е все тая, все по тоя път ще минем.

И 60 години назад да се върнеме , то комунизма няма как да го избегнеме ... Той просто не е бил "концерт по желание" за нас. Бил ни е натрапен , барабар с огромните репарации , като държава загубила войната. От тези репарации буквално сме работили 45 години за икономиката на СССР и за нашего брата не е оставало нищичко. От там още идват и сегашните външни дългове , които изплащаме и скоро няма да можем да изплатим. Като казвам да се върнем двайсет години назад имам предвид във футболен аспект ... Защото до 1989 година футбола ни беше на много прилично ниво и можехме да си позволим да биеме , който и да е отбор в света , даже и сегашните еврограндове. Та там някъде се скъса нишката и затова казвам , че трябва мислено да се върнем назад и да намериме корените си ...

Върни се в “Левски”