viroglav написа:DrAvalanche написа:Може би не е станало ясно от предния ми пост, казал съм, че не виждам особенна разлика между укриване и неплащане, не разсрочване.
Ако визираш ЦСКА , че не плаща , то говори с факти ... Аз знам , че те разсрочват , а ти докажи обратното ... Но посочи и откъде Батков взима милионите , за да издържа ПФК Левски , щото той няма такъв милионенен печеливш бизнес. Да не се окаже , че МВР отпуска целеви субсидии и все още издържа ПФК Левски ...
Моля Ви се четете внимателно. Никъде не съм казал ЦСКА плаща или неплаща. Не съм в позиция да разполагам с достоверна информация, за да твърдя 100%. Единствено мога да коментирам медийни публикации. По същия начин, моля и Вие когато казвате Левски укрива, да го доказвате.
Не знам Батков откъде взема пари. Щом си обладан до такава степен от личността и благополучието му, влез в търговския регистър, виж в кои фирми има собственост и/или участие в управлението, погледни финансовите отчети на тези фирми и смятай. За съжаление не мога да ти помогна за евентуалния му бизнес зад граница.
И следващия път когато правиш намеци за субсидии от МВР, припомни си собственото изискване и говори с факти.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ