ЦСКА на загуба с 6,5 милиона лева

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: ЦСКА на загуба с 6,5 милиона лева

Мнениеот Parmalat » 19 юли 2010 13:11

viroglav написа:
Parmalat написа:Литекс ще са първи. ;) :lol:

А трети и четвърти ... И кой ще спечели купата ... :lol:

Трети са Черноморец,а Четвърти Черно Море,а Левски ги виждам в средата на таблицата.Купата е за Полски Тръмбеш :lol:
Последна промяна от Parmalat на 19 юли 2010 13:13, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 19 юли 2010 13:11

david_villa написа:ЦСКА покрива задължения, направени от предишни собственици. Странно е как плащаме 5-6 пъти повече пари от "Литекс" за заплати, и как "Левски" плаща 4 пъти по-малко данъци, при положение, че има почти двойно повече персонал. Ама проверки се правят само на "Армията"...

На колко футболисти плащахте заплати през миналият сезон?! Всяка година докарвате по няколко чужденци , но който плащате големи заплати , след което не смогвате и ги забавяте , въпросните играчи си тръгват , осъждат ви и пак им се издължавате по съдебен път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 юли 2010 13:12

pomiqrat написа:Една Лига Европа и заемите ще се оправят и като се има впредвид, че най-вероятно Делев и Трифонов ще ги продадат следващата година и отбора ще се стабилизира финансово.

В ЛЕ парите не са толкова много, а това е регистрирана загуба за изминалия сезон ;)
Тя ще влезе като пасив за новия, то ест за да бъде покрита през настоящият сезон приходите трябва да са поне тройно повече.
В ЛЕ приходите от всичко трудно могат да надхвърлят 2 милиона евро
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 19 юли 2010 13:12

Parmalat написа:
viroglav написа:

Трети са Черноморец,а Четвърти Черно Море,а Левски ги виждам в средата на таблицата.Купата е Полски Тръмбеш :lol:

[offtopic]Благодаря,че изпълни желанието ми от предния пост. :lol:[/offtopic]
Само Черно море.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 19 юли 2010 13:13

Parmalat написа:Ще се види след мача.Аз съм на мнение че имаме сили да ви победим. ;)

Аааа , недей така друже ... Не бъди скромен ... Ти си световноизвестен гадател и пророк , предскажи ни бъдещето ... Кажи ни с колко ще ни бият Черноморец. ;)

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 19 юли 2010 13:17

Parmalat написа:
viroglav написа:

Трети са Черноморец,а Четвърти Черно Море,а Левски ги виждам в средата на таблицата.Купата е за Полски Тръмбеш :lol:

Брей Левски в средата на таблицата :shock: В края на шампиона ще отворя специална тема да дискутираме прогнозите ти. Обещавам ти да бъда максимално краен в менията си срещу теб при лоши прогнози!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 юли 2010 13:20

Linkin_Park написа:Брей Левски в средата на таблицата :shock: В края на шампиона ще отворя специална тема да дискутираме прогнозите ти. Обещавам ти да бъда максимално краен в менията си срещу теб при лоши прогнози!

[offtopic]Ти пък да не вземеш да ми повярваш на простотиите които съм писал.За едно съм убеден и то е ,че Литекс пак ще са шампиони другото е ...[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 19 юли 2010 13:23

Linkin_Park написа:
Parmalat написа:Трети са Черноморец,а Четвърти Черно Море,а Левски ги виждам в средата на таблицата.Купата е за Полски Тръмбеш :lol:

Брей Левски в средата на таблицата :shock: В края на шампиона ще отворя специална тема да дискутираме прогнозите ти. Обещавам ти да бъда максимално краен в менията си срещу теб при лоши прогнози!

Абе ти не разбра ли , че на Parmalat му говорят звездите ... Не му пречете докато е в транс ... Той ще предскаже всичките мачове и после само трябва да отидете до Еврофутбол с по - големи торби и да ги пълните ли пълните ... ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 юли 2010 13:25

mistreated написа:Да, наистина е много, но на мен друго ми направи впечатление. Погледнах и отчета на Литекс и главно в частта за заплатите. Ловчанлии са обявили разходи за заплати за цялата календарна 2009 г. в размер на 526 хил. лв, а ЦСКА мисля че около 8 765 000 лв. Ще ме извинявате ама мислите ли, че заплатите обявени от Литекс са реални. От тук пак стигаме до въпроса за осигуровките - 444 хил. лв декларирани от ЦСКА, 95 хил. лв от Литекс. Пак някои хора декларират реални заплати, други продължават да се ползват с протекцията на държавата. Не коментирам Левски, защото техния отчет още не е публикуван, макар че срока за това беше 30.06.2010.

В отговор на заглавието:
Наистина не е новина.Те,ЦСКА са си в дългове и загуби от бая време.
В отговор на "поста":
Ми кой ви кара да плащате 8 765 000 лв. за едното второ място?Да не са ви виновни Литекс?Смея да твърдя,че,ако е за второ място в А група,и с половината пари може да стане.Ама вие не можете да се отърсите от вашата грандоманщина.Не-е-е!То не бяха Митрета,то не бяха Петрета,Андонета,Панковци и т.н.Колко излапаха те от тази сума и къде са сега?Но вие не се учите от грешките си.Гледам,че и това лято сте тръгнали натам.И догодина пак ще си скубете косите и ще цитирате големи цифри.Литекс,Левски,"синьото" БФС или световната конспирация са ви виновни?Оставете кой колко декларирал,а се запитайте:"вие,самите,защо изхарчите всичките тия пари и какво получихте срещу тях?"
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 19 юли 2010 13:29

deepblue1963 написа:В отговор на заглавието:
Наистина не е новина.Те,ЦСКА са си в дългове и загуби от бая време.
В отговор на "поста":
Ми кой ви кара да плащате 8 765 000 лв. за едното второ място?Да не са ви виновни Литекс?Смея да твърдя,че,ако е за второ място в А група,и с половината пари може да стане.Ама вие не можете да се отърсите от вашата грандоманщина.Не-е-е!То не бяха Митрета,то не бяха Петрета,Андонета,Панковци и т.н.Колко излапаха те от тази сума и къде са сега?Но вие не се учите от грешките си.Гледам,че и това лято сте тръгнали натам.И догодина пак ще си скубете косите и ще цитирате големи цифри.Литекс,Левски,"синьото" БФС или световната конспирация са ви виновни?Оставете кой колко декларирал,а се запитайте:"вие,самите,защо изхарчите всичките тия пари и какво получихте срещу тях?"

ЦСКА не плаща пари нито за първо място , нито за второ ... Но я ти ми кажи щом си толкова запознат колко плати ПФК Левски на Локомотив Сф. за третото място ... :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”