viroglav написа:Parmalat написа:Литекс ще са първи.![]()
А трети и четвърти ... И кой ще спечели купата ...
Трети са Черноморец,а Четвърти Черно Море,а Левски ги виждам в средата на таблицата.Купата е за Полски Тръмбеш

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
viroglav написа:Parmalat написа:Литекс ще са първи.![]()
david_villa написа:ЦСКА покрива задължения, направени от предишни собственици. Странно е как плащаме 5-6 пъти повече пари от "Литекс" за заплати, и как "Левски" плаща 4 пъти по-малко данъци, при положение, че има почти двойно повече персонал. Ама проверки се правят само на "Армията"...
pomiqrat написа:Една Лига Европа и заемите ще се оправят и като се има впредвид, че най-вероятно Делев и Трифонов ще ги продадат следващата година и отбора ще се стабилизира финансово.
Parmalat написа:viroglav написа:Parmalat написа:Литекс ще са първи.![]()
Трети са Черноморец,а Четвърти Черно Море,а Левски ги виждам в средата на таблицата.Купата е Полски Тръмбеш
Parmalat написа:Ще се види след мача.Аз съм на мнение че имаме сили да ви победим.
Parmalat написа:viroglav написа:Parmalat написа:Литекс ще са първи.![]()
Трети са Черноморец,а Четвърти Черно Море,а Левски ги виждам в средата на таблицата.Купата е за Полски Тръмбеш
Linkin_Park написа:Брей Левски в средата на таблицатаВ края на шампиона ще отворя специална тема да дискутираме прогнозите ти. Обещавам ти да бъда максимално краен в менията си срещу теб при лоши прогнози!
Linkin_Park написа:Parmalat написа:Трети са Черноморец,а Четвърти Черно Море,а Левски ги виждам в средата на таблицата.Купата е за Полски Тръмбеш
Брей Левски в средата на таблицатаВ края на шампиона ще отворя специална тема да дискутираме прогнозите ти. Обещавам ти да бъда максимално краен в менията си срещу теб при лоши прогнози!
mistreated написа:Да, наистина е много, но на мен друго ми направи впечатление. Погледнах и отчета на Литекс и главно в частта за заплатите. Ловчанлии са обявили разходи за заплати за цялата календарна 2009 г. в размер на 526 хил. лв, а ЦСКА мисля че около 8 765 000 лв. Ще ме извинявате ама мислите ли, че заплатите обявени от Литекс са реални. От тук пак стигаме до въпроса за осигуровките - 444 хил. лв декларирани от ЦСКА, 95 хил. лв от Литекс. Пак някои хора декларират реални заплати, други продължават да се ползват с протекцията на държавата. Не коментирам Левски, защото техния отчет още не е публикуван, макар че срока за това беше 30.06.2010.
deepblue1963 написа:В отговор на заглавието:
Наистина не е новина.Те,ЦСКА са си в дългове и загуби от бая време.
В отговор на "поста":
Ми кой ви кара да плащате 8 765 000 лв. за едното второ място?Да не са ви виновни Литекс?Смея да твърдя,че,ако е за второ място в А група,и с половината пари може да стане.Ама вие не можете да се отърсите от вашата грандоманщина.Не-е-е!То не бяха Митрета,то не бяха Петрета,Андонета,Панковци и т.н.Колко излапаха те от тази сума и къде са сега?Но вие не се учите от грешките си.Гледам,че и това лято сте тръгнали натам.И догодина пак ще си скубете косите и ще цитирате големи цифри.Литекс,Левски,"синьото" БФС или световната конспирация са ви виновни?Оставете кой колко декларирал,а се запитайте:"вие,самите,защо изхарчите всичките тия пари и какво получихте срещу тях?"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта