Билетите за световното продадени
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Билетите за световното продадени
Е ако си сложиш ръка на сърцето би ли приел ,че Турция е в Европа 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:Е ако си сложиш ръка на сърцето би ли приел ,че Турция е в Европа
Пич това отдавна е прието. Защо трябва аз да го приемам?

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- 2OLEGEND
- Контакти:
storm написа:2OLEGEND написа:storm,тебе пък да те питам: от кога Ювентус нямат титла? Пита Жозе,ако те интересува.
Ей такива като тебе са големи мишкари. Какво общо има коментара ми с Ювентус. И понеже няма с кво да ме обидиш (понеже умствения ти потенциал е малък) гледаш да се хванеш за нещо странично ....
Айде Серия Б,мълчи там.ИЗнерви ме коментара ти за баскетбола.Това също е спорт.
П.С. Да не те заболя за Ювентус

GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!
Аз да попитам дали някоя телевизия ще предава световното. Имам предвид по българска и европейски такива.
- boston celtics
- Контакти:
Незнам,братArchangel написа:Аз да попитам дали някоя телевизия ще предава световното. Имам предвид по българска и европейски такива.

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
boston celtics написа:Незнам,братArchangel написа:Аз да попитам дали някоя телевизия ще предава световното. Имам предвид по българска и европейски такива.Дано да го дават.Въпреки,че не ми се вярва,въобще...Спомням си,че на миналото световно даваха части от него-най-важните мачове само по Канал 1...Дано и тази година поне финалът дават
А пък и мога да отскокна до Турция да погледам DREAM TEAM малко,хаха
Имаше години когато 'спортната тв на България' демек Ринг ТВ предаваше световното през 2002 и при това всички срещи нищо че бяха през ноща. За щастие имах възможността да гледам абсолютно всички срещи. Сега каква е тази простотия БНТ-то да ми дава около 10 мача от не знам колко са общо. При това повече от полувината от тези срещи ще са на някои от елиминациите. БЕЗ КОМЕНТАР ЗА БНТ.