Билетите за световното продадени

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Билетите за световното продадени

Мнениеот storm » 22 май 2010 21:33

Е ако си сложиш ръка на сърцето би ли приел ,че Турция е в Европа :?:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 23 май 2010 01:00

storm написа:Е ако си сложиш ръка на сърцето би ли приел ,че Турция е в Европа :?:

Пич това отдавна е прието. Защо трябва аз да го приемам? :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
2OLEGEND
Контакти:

Мнениеот 2OLEGEND » 23 май 2010 10:47

storm написа:
2OLEGEND написа:storm,тебе пък да те питам: от кога Ювентус нямат титла? Пита Жозе,ако те интересува. :)

Ей такива като тебе са големи мишкари. Какво общо има коментара ми с Ювентус. И понеже няма с кво да ме обидиш (понеже умствения ти потенциал е малък) гледаш да се хванеш за нещо странично ....

Айде Серия Б,мълчи там.ИЗнерви ме коментара ти за баскетбола.Това също е спорт.
П.С. Да не те заболя за Ювентус 8-)
GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!

Потребителски аватар
Archangel
Контакти:

Мнениеот Archangel » 16 юли 2010 15:24

Аз да попитам дали някоя телевизия ще предава световното. Имам предвид по българска и европейски такива.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 18 юли 2010 22:25

Archangel написа:Аз да попитам дали някоя телевизия ще предава световното. Имам предвид по българска и европейски такива.
Незнам,брат :cry: Дано да го дават.Въпреки,че не ми се вярва,въобще...Спомням си,че на миналото световно даваха части от него-най-важните мачове само по Канал 1...Дано и тази година поне финалът дават :) А пък и мога да отскокна до Турция да погледам DREAM TEAM малко,хаха :mrgreen:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
Archangel
Контакти:

Мнениеот Archangel » 14 авг 2010 20:33

boston celtics написа:
Archangel написа:Аз да попитам дали някоя телевизия ще предава световното. Имам предвид по българска и европейски такива.
Незнам,брат :cry: Дано да го дават.Въпреки,че не ми се вярва,въобще...Спомням си,че на миналото световно даваха части от него-най-важните мачове само по Канал 1...Дано и тази година поне финалът дават :) А пък и мога да отскокна до Турция да погледам DREAM TEAM малко,хаха :mrgreen:

Имаше години когато 'спортната тв на България' демек Ринг ТВ предаваше световното през 2002 и при това всички срещи нищо че бяха през ноща. За щастие имах възможността да гледам абсолютно всички срещи. Сега каква е тази простотия БНТ-то да ми дава около 10 мача от не знам колко са общо. При това повече от полувината от тези срещи ще са на някои от елиминациите. БЕЗ КОМЕНТАР ЗА БНТ.

Върни се в “Баскетбол”