Вместо да плюете се замислете къде щяхме да бъдем ако го нямаше Бакала?
Като сте толкова начетени и големи професионалисти - звъннете на Бакала уговорете си една среща и споделете идеите си.
В момента всяко едно разцепление и сътресение което се опитват някои хора да постигнат сред нас, може да бъде пагубно за организацията която се опитваме да създадем!
3 контрола на Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botev_1912
- Контакти:
Re: 3 контрола на Ботев Пловдив
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Шврнц Тпрунков написа:Yellow major написа:Аз ако исках това да се случи, щях да си трайкам и да гледам сеир, а не да седя сега пред компа и да ти правя кеф да се бъзикаш с мен.
Остави остроумните си изказвания за някой друг, и си помисли какво би се случило ако пасивността (непрофесионалността) на новите ни ръководители ни докара до там да ходим в Б окръжна.
Човеко, ти не си дал едно активно предложение, освен "Да се махат!", "Като ни закарат в Окръжна", "Да излезе Бакалов и да каже".
Какво искаш да се случи?
П.С. Ако исках да се бъзикам с теб, щях да пиша по доста по-различен начин.
Еми човекът е много ядосан, че любимците му Христолов и италианците не можаха да ни обяздят. Сега разбирам откъде е бил толкова "запознат" с "фактите" на италианците

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Yellow major
- Контакти:
За какво разцепление се опитваш да говориш приятел? Или искаш всички да мислят като теб и да действат както казва Тодор Колев в един филм " Гласувай. Ръкопляскай."
Всички искаме отбора да се изправи на крака.
Въпроса е да се избегнат грешки определящи по-нататъшното ни развитие като професионален клуб.
Всички искаме отбора да се изправи на крака.
Въпроса е да се избегнат грешки определящи по-нататъшното ни развитие като професионален клуб.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
veseo написа:Еми човекът е много ядосан, че любимците му Христолов и италианците не можаха да ни обяздят. Сега разбирам откъде е бил толкова "запознат" с "фактите" на италианците
Не ми е за цел да се заяждам с него, нито пък смятам, че е едва ли не христоловист... Порсто се пръкнаха 2-3 слуха и пак станаха драми.
"Какво ако?" - ми каквото, такова.
Не натискайте ТУК!
- Yellow major
- Контакти:
Veseo,nе знам ако те видя на някой мач дали ще имаш същото самочувствие да ми го кажеш в лицето?
Ако не искаш аз мога да те намеря !
Аз не се крия и ме знаят доста хора.
Да те видя тогава хубавецо с какво предизвиквам твоята антипатия??
Yellow major написа:Veseo,nе знам ако те видя на някой мач дали ще имаш същото самочувствие да ми го кажеш в лицето?
С това че ръсиш САМО негативизми за хората, преборили и изгонили сельо и италианците. Никой не иска сляпа вяра, ама как пък не ги похвали веднъж, не показа уважение поне веднъж към хората, които единствено правят нещо за отбора сега.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Поспрете се за малко и помислете върху решението, а не върху проблема!
Има два варианта:
1-ви - сливането става безпроблемно
2-ри - Сопот отказват сливането
1-вият вариант е желания и няма смисъл да го обсъждаме.
При 2-рия трябва да се запитаме защо биха се отказали. Явно нямат финансова възможност да се издържат сами, следователно имат нужда да са на по-евтино място (по-долна дивизия) или да получат НЕПРЕКЪСНАТО пари от вън. В крайна сметка става дума за пари и те ако решат да се отметнат от уговорката ще го направят, защото някой им предложи повече пари. Да приемем, че Зулума играе срещу нас с парите на Коко. Тогава Сопот най-много да направят нещо като полу-явно наддаване. Практически това не може да се случи, защото ще стане такъв скандал, че не ми се мисли ... Поставете се на страната на Сопот: те имат нещо което е силно желано от нас и искат да го продадат максимално добре. От друга страна няма друг реален купувач за него освен Ботев - така че, Сопот също се притесняват да не останат с пръст в ***.
Като резултат мисля, че ще има сливане и въпросът е колко ще ни обрулят от Сопот. Последното зависи от това колко ще се паникьосаме.
Има два варианта:
1-ви - сливането става безпроблемно
2-ри - Сопот отказват сливането
1-вият вариант е желания и няма смисъл да го обсъждаме.
При 2-рия трябва да се запитаме защо биха се отказали. Явно нямат финансова възможност да се издържат сами, следователно имат нужда да са на по-евтино място (по-долна дивизия) или да получат НЕПРЕКЪСНАТО пари от вън. В крайна сметка става дума за пари и те ако решат да се отметнат от уговорката ще го направят, защото някой им предложи повече пари. Да приемем, че Зулума играе срещу нас с парите на Коко. Тогава Сопот най-много да направят нещо като полу-явно наддаване. Практически това не може да се случи, защото ще стане такъв скандал, че не ми се мисли ... Поставете се на страната на Сопот: те имат нещо което е силно желано от нас и искат да го продадат максимално добре. От друга страна няма друг реален купувач за него освен Ботев - така че, Сопот също се притесняват да не останат с пръст в ***.
Като резултат мисля, че ще има сливане и въпросът е колко ще ни обрулят от Сопот. Последното зависи от това колко ще се паникьосаме.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Предлагам на модераторите да изтрият всичко , което няма нищо общо с контролата на отбора ! Предлагам също така на хората , които няма какво да правят по цял ден , да спратда спамят форума с техните "верни" съждения. Аман от дребни душици живеещи заради едната интрига. А иначе обичали БОТЕВ Пловдив. Ако е наистина така нека знаят , че Той в момента се нуждае от подкрепа , а не от изкуствено създавани проблеми !
- Alternative
- Контакти:
Botev fur immer.Bo Fo и пр. си взе почивка за известно време.Възможно е да смени името си,за пореден път.
П.П. Не му обръщайте толкова внимание,има кой да се занимава с него.

П.П. Не му обръщайте толкова внимание,има кой да се занимава с него.