3 контрола на Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: 3 контрола на Ботев Пловдив

Мнениеот botev_1912 » 16 юли 2010 21:41

Вместо да плюете се замислете къде щяхме да бъдем ако го нямаше Бакала?

Като сте толкова начетени и големи професионалисти - звъннете на Бакала уговорете си една среща и споделете идеите си.

В момента всяко едно разцепление и сътресение което се опитват някои хора да постигнат сред нас, може да бъде пагубно за организацията която се опитваме да създадем!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 16 юли 2010 21:50

Шврнц Тпрунков написа:
Yellow major написа:Аз ако исках това да се случи, щях да си трайкам и да гледам сеир, а не да седя сега пред компа и да ти правя кеф да се бъзикаш с мен.
Остави остроумните си изказвания за някой друг, и си помисли какво би се случило ако пасивността (непрофесионалността) на новите ни ръководители ни докара до там да ходим в Б окръжна.

Човеко, ти не си дал едно активно предложение, освен "Да се махат!", "Като ни закарат в Окръжна", "Да излезе Бакалов и да каже".

Какво искаш да се случи?

П.С. Ако исках да се бъзикам с теб, щях да пиша по доста по-различен начин.

Еми човекът е много ядосан, че любимците му Христолов и италианците не можаха да ни обяздят. Сега разбирам откъде е бил толкова "запознат" с "фактите" на италианците :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 16 юли 2010 21:51

За какво разцепление се опитваш да говориш приятел? Или искаш всички да мислят като теб и да действат както казва Тодор Колев в един филм " Гласувай. Ръкопляскай."
Всички искаме отбора да се изправи на крака.
Въпроса е да се избегнат грешки определящи по-нататъшното ни развитие като професионален клуб.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 16 юли 2010 21:58

veseo написа:Еми човекът е много ядосан, че любимците му Христолов и италианците не можаха да ни обяздят. Сега разбирам откъде е бил толкова "запознат" с "фактите" на италианците :roll:

Не ми е за цел да се заяждам с него, нито пък смятам, че е едва ли не христоловист... Порсто се пръкнаха 2-3 слуха и пак станаха драми.

"Какво ако?" - ми каквото, такова.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 16 юли 2010 21:58

Veseo,nе знам ако те видя на някой мач дали ще имаш същото самочувствие да ми го кажеш в лицето?
Ако не искаш аз мога да те намеря !
Аз не се крия и ме знаят доста хора.
Да те видя тогава хубавецо с какво предизвиквам твоята антипатия??

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 16 юли 2010 22:07

Yellow major написа:Veseo,nе знам ако те видя на някой мач дали ще имаш същото самочувствие да ми го кажеш в лицето?
Ако не искаш аз мога да те намеря !
Аз не се крия и ме знаят доста хора.
Да те видя тогава хубавецо с какво предизвиквам твоята антипатия??

С това че ръсиш САМО негативизми за хората, преборили и изгонили сельо и италианците. Никой не иска сляпа вяра, ама как пък не ги похвали веднъж, не показа уважение поне веднъж към хората, които единствено правят нещо за отбора сега.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 17 юли 2010 13:29

Поспрете се за малко и помислете върху решението, а не върху проблема!

Има два варианта:
1-ви - сливането става безпроблемно
2-ри - Сопот отказват сливането

1-вият вариант е желания и няма смисъл да го обсъждаме.

При 2-рия трябва да се запитаме защо биха се отказали. Явно нямат финансова възможност да се издържат сами, следователно имат нужда да са на по-евтино място (по-долна дивизия) или да получат НЕПРЕКЪСНАТО пари от вън. В крайна сметка става дума за пари и те ако решат да се отметнат от уговорката ще го направят, защото някой им предложи повече пари. Да приемем, че Зулума играе срещу нас с парите на Коко. Тогава Сопот най-много да направят нещо като полу-явно наддаване. Практически това не може да се случи, защото ще стане такъв скандал, че не ми се мисли ... Поставете се на страната на Сопот: те имат нещо което е силно желано от нас и искат да го продадат максимално добре. От друга страна няма друг реален купувач за него освен Ботев - така че, Сопот също се притесняват да не останат с пръст в ***.

Като резултат мисля, че ще има сливане и въпросът е колко ще ни обрулят от Сопот. Последното зависи от това колко ще се паникьосаме.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 17 юли 2010 17:41

Предлагам на модераторите да изтрият всичко , което няма нищо общо с контролата на отбора ! Предлагам също така на хората , които няма какво да правят по цял ден , да спратда спамят форума с техните "верни" съждения. Аман от дребни душици живеещи заради едната интрига. А иначе обичали БОТЕВ Пловдив. Ако е наистина така нека знаят , че Той в момента се нуждае от подкрепа , а не от изкуствено създавани проблеми !

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 18 юли 2010 12:26

Botev fur immer.Bo Fo и пр. си взе почивка за известно време.Възможно е да смени името си,за пореден път. :lol:

П.П. Не му обръщайте толкова внимание,има кой да се занимава с него. ;)
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”