ИСКАТЕ ЛИ МЪРИ ЗА НАЦ.СЕЛЕКЦИОНЕР

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

serjtankian
Контакти:

Re: ИСКАТЕ ЛИ МЪРИ ЗА НАЦ.СЕЛЕКЦИОНЕР

Мнениеот serjtankian » 20 яну 2009 23:45

Категорично не! Съжалявам, но той още не може да се оправи с Литекс, а камо ли да тръгне да съвместява две отговорности на два поста. Съвместяването не е лоша идея всъщност, но при условие, че в клуба на националния треньор има поне 5-6 титуляра в националния. А Литекс не е такъв отбор, и не може и да бъде защото е пълен с чужденци. Категорично съм за доказан чужденец за треньор.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 21 яну 2009 00:01

serjtankian написа:Категорично не! Съжалявам, но той още не може да се оправи с Литекс, а камо ли да тръгне да съвместява две отговорности на два поста. Съвместяването не е лоша идея всъщност, но при условие, че в клуба на националния треньор има поне 5-6 титуляра в националния. А Литекс не е такъв отбор, и не може и да бъде защото е пълен с чужденци. Категорично съм за доказан чужденец за треньор.

То с Литекс никой не се оправи. Бяха и Люпко, Шум и кой ли още не. Просто където го е нямало, не може да го има никога. Само с купуване на такива места се получава-2-те им титли. Иначе и аз също съм за чужденец, но доказано име, а не някой посредствен анонимник. Ако не докарат такъв, то Мъри е най-добрия избор.
NON MOLLARE MAI

ventsi
Контакти:

Мнениеот ventsi » 21 яну 2009 00:13

CTAЛИH написа:ИСКАТЕ ЛИ МЪРИ ЗА НАЦ.СЕЛЕКЦИОНЕР.АЗ ДА :)

твърдо да,но колко мача ще води? най много да края на квалификаците.и след това какво правим?

и две сини сърца бият в мадрид

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 21 яну 2009 00:15

Има една приказка....Левскарщината побеждава... пак ше му се *** майката на БГ футбола с тия сини лаици ... "успелия" тренер Мъри охохохо тоз не е достоен да му лъска чепиците на чичо ви Митко от мировяне,камоли да е национален селекционер,ще вземат разни палестински звезди да се завръщат в националния и стана зле ... може като за цвят и ломския да видим с фланелката .
Чужденец с твърда ръка и точка по въпроса и далеч от разни трансфераджии като Наско Сираков,аман от тоя вече и неговите менъджерски номера.Да си ходи в Африка и а стрелят с Боримиров по пигмей ... за преводач може си вземат Жоазиньо , дето го домъкнаха за купища пари заедно с най-импотентния нападател подвизавал се някога по българските терени Жеан Карлос .
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

gundi_g
Контакти:

Мнениеот gundi_g » 21 яну 2009 00:29

за мен гонзо е човека !!!

Изображение

armeeca

Мнениеот armeeca » 21 яну 2009 00:34

НЕ!!!

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 21 яну 2009 01:06

Мъри се проваля навсякъде.Миналият сезон Литекс с Йешич би Левски 2 пъти подред,направи хикс с ЦСКА и въобще игра много по-добре.А тоя сезон ги бият с по 2-3 на нула.С националния ще стане същото.Затова ни трябва чужденец.

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 21 яну 2009 06:03

Аз съм за Аспарух Никодимов...ама никой май не го номинира...понеже Стоилов е левскар, като оня с тревен чин на главата /Михайлов/ и за това него ще сложат.
Даже Йешич да сложат ще е по-добре!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 21 яну 2009 08:02

Стоилов НЕстава за национален селекционер, засега!
Бобито нарочно крие кой ще е треньор, че посочи ли го преди конгреса, ще му се смеят всички и току виж се появят сериозни опоненти за креслото в БФС!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”