ИСКАТЕ ЛИ МЪРИ ЗА НАЦ.СЕЛЕКЦИОНЕР
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ИСКАТЕ ЛИ МЪРИ ЗА НАЦ.СЕЛЕКЦИОНЕР
Категорично не! Съжалявам, но той още не може да се оправи с Литекс, а камо ли да тръгне да съвместява две отговорности на два поста. Съвместяването не е лоша идея всъщност, но при условие, че в клуба на националния треньор има поне 5-6 титуляра в националния. А Литекс не е такъв отбор, и не може и да бъде защото е пълен с чужденци. Категорично съм за доказан чужденец за треньор.
- sedem_!_dva
serjtankian написа:Категорично не! Съжалявам, но той още не може да се оправи с Литекс, а камо ли да тръгне да съвместява две отговорности на два поста. Съвместяването не е лоша идея всъщност, но при условие, че в клуба на националния треньор има поне 5-6 титуляра в националния. А Литекс не е такъв отбор, и не може и да бъде защото е пълен с чужденци. Категорично съм за доказан чужденец за треньор.
То с Литекс никой не се оправи. Бяха и Люпко, Шум и кой ли още не. Просто където го е нямало, не може да го има никога. Само с купуване на такива места се получава-2-те им титли. Иначе и аз също съм за чужденец, но доказано име, а не някой посредствен анонимник. Ако не докарат такъв, то Мъри е най-добрия избор.
NON MOLLARE MAI
- Levskarq_1914
- Контакти:
За мен Мъри е човека 

CTAЛИH написа:ИСКАТЕ ЛИ МЪРИ ЗА НАЦ.СЕЛЕКЦИОНЕР.АЗ ДА
твърдо да,но колко мача ще води? най много да края на квалификаците.и след това какво правим?
и две сини сърца бият в мадрид
Има една приказка....Левскарщината побеждава... пак ше му се *** майката на БГ футбола с тия сини лаици ... "успелия" тренер Мъри охохохо тоз не е достоен да му лъска чепиците на чичо ви Митко от мировяне,камоли да е национален селекционер,ще вземат разни палестински звезди да се завръщат в националния и стана зле ... може като за цвят и ломския да видим с фланелката .
Чужденец с твърда ръка и точка по въпроса и далеч от разни трансфераджии като Наско Сираков,аман от тоя вече и неговите менъджерски номера.Да си ходи в Африка и а стрелят с Боримиров по пигмей ... за преводач може си вземат Жоазиньо , дето го домъкнаха за купища пари заедно с най-импотентния нападател подвизавал се някога по българските терени Жеан Карлос .
Чужденец с твърда ръка и точка по въпроса и далеч от разни трансфераджии като Наско Сираков,аман от тоя вече и неговите менъджерски номера.Да си ходи в Африка и а стрелят с Боримиров по пигмей ... за преводач може си вземат Жоазиньо , дето го домъкнаха за купища пари заедно с най-импотентния нападател подвизавал се някога по българските терени Жеан Карлос .
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
за мен гонзо е човека !!!

Мъри се проваля навсякъде.Миналият сезон Литекс с Йешич би Левски 2 пъти подред,направи хикс с ЦСКА и въобще игра много по-добре.А тоя сезон ги бият с по 2-3 на нула.С националния ще стане същото.Затова ни трябва чужденец.
Аз съм за Аспарух Никодимов...ама никой май не го номинира...понеже Стоилов е левскар, като оня с тревен чин на главата /Михайлов/ и за това него ще сложат.
Даже Йешич да сложат ще е по-добре!
Даже Йешич да сложат ще е по-добре!
Стоилов НЕстава за национален селекционер, засега!
Бобито нарочно крие кой ще е треньор, че посочи ли го преди конгреса, ще му се смеят всички и току виж се появят сериозни опоненти за креслото в БФС!
Бобито нарочно крие кой ще е треньор, че посочи ли го преди конгреса, ще му се смеят всички и току виж се появят сериозни опоненти за креслото в БФС!