Балъков спря трима за Нефтохимик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Conan
Контакти:

Re: Балъков спря трима за Нефтохимик

Мнениеот Conan » 13 юли 2010 01:19

Converse написа:
Cesc Fabregas написа:
Converse написа:Симпатичен си ми, но няма смисъл от тези предъвквани и празни мнения. И точно ти да коментираш кой отбор е истински и кой не е доста смешно, защото нито си запознат със ситуацията в Бургас, нито пък имаш представа за този клуб.
Това е истинския ЧЕРНОМОРЕЦ, този който е на Бургас, а не онази издънка на Дражеф ! Това е нашия клуб, само че без истинската ни емблема и стадион и това го казвам за стотен път за такива като теб !

Ок, понеже и ти си пич(това съм го забелязал отдавна),не искам да се заяждам с теб или вашия отбор. Наистина не съм страшно запознат със ситуацията при вас, знам каквото се пише в медиите и написаното тук. обясни ми с няколко думи защо е известно, че сегашния Черноморец е Вихър Айтос, а онзи другия да е фалшивия :? :) :?:

Ще се преповторя от предишните ми мнения, но ще ти обясня.
Не ставаше въпрос за истинския Черноморец Бургас, а за онзи на Дражеф, мисля че се сещаш Черноморец - Бургас - София - Конелиано. Той беше създаден за да бъдат източени и последните останали стотинки в клуба. Когато Черноморец - София беше създаден, истинския Черноморец вече беше закрит. Затова хората решиха да възродят стария Черноморец и го основаха наново и за да играе във "В" група беше използван единствено лиценза на "Вихър" - Айтос. Клубовете никога не са били сливани. Точно както стана с Ботев Пловдив, които взеха лиценза на "Металик" - Сопот и АФК Фиорентина.

Ще трябва да те поправя . Когато създадоха Черноморец 919 , Истинския Черноморец не е бил закрит . Не е закрит и до момента . Дори и сега си го има в клубове неразвиващи спортна дейност . Няма издаден никакъв акт за закриване на клуба . Нито клуба е фалирал . Това са фактите . И ако един ден , някой реши този клуб да започне да развива отново дейност , то той пак Ще се казва Черноморец и ще е с логото което всички познаваме . Дотогава , успех на този Черномоец ... и на Нефтохимик .

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 13 юли 2010 01:27

Converse написа:Пречи непрекъснатото водене на дела от Дражеф, като дори самата му майка по едно време водеше дела срещу него !
Там състоянието е окаяно, дори се разхождат плъхове. Би трябвало общината да поеме реконструкцията на стадиона в най-скоро време: "Общинският съвет одобри с 33 гласа „за" предложението на кмета Димитър Николов за преобразуване на „ПСФК Черноморец - Бургас" АД. Предстои да бъде свикано общо събрание на акционерите за преобразуване на дружеството чрез отделяне на част от имуществото.

Предлага се отделяне на Спортен комплекс „Черноморец" и преминаването му към новоучредено дружество с предмет на дейност изграждане, управление и стопанисване на Спортен комплекс „Черноморец". Предвижда се в новото дружество акционерите „Петрол холдинг" и Община Бургас за бъдат с равно участие в капитала. В разговорите, които предстоят, Общината ще бъде представлявана от Костантин Луков."

Е тук вече съвсем не си прав . Точно срещу това трябва да се бори всеки истински гражданин на Бургас . Независимо от клубните пристрастия . Това което измамника Димитър Николов предлага е следното . От сегашния клуб се вадят всички материални активи - стадиона и земята около него . И се дават отново на Събев . Разликата - ами Събев си получава земята за МОЛ-овете , ВИП апартамените и т.н. Но понеже това ще е през друго дружество - вече няма да е необходимо да издържа футболния отбор . Който в момента е в който извадят стадиона от активите най-вероятно ще бъде обявен във фалит .

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 13 юли 2010 18:10

От ръководството на клуба пък заявиха за Burgas24.bg, че имат уверението на Тодор Киселичков и Малин Орачев, че ще играят в срещите от първенството. Изявлението бе след разпространени слухове, че от "Черноморец-Бургас" са издали забрана футболистите, свързани с "акулите" да играят в Нефтохимик. По-опитните играчи не водят редовни тренировки с тима, разкриха още от ръководството, а помагат само при официалните двубои. Тодор Киселичков е треньор в школата на "Черноморец-Бургас", а Орачев до скоро игра в сателита на "акулите" - Поморие.

Така, всичко това че Балъков е спрял трима за Нефтохимик накрая се оказа поредната журналистическа партенка.
Мисля, че с това темата се изчерпва.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 13 юли 2010 23:10

То тема на практика нямаше , защото според родното законодателство нито Балъков , нито Събев може да забранят на някой техен служител ( с изключение на футболистите ) , да играе в Нефтохимик със статут на аматьор . Всичко опира да желанието на тримата ... и най-вече до това дали имат някакво чувство за чест и себеуважение . Защото постигнатото от тях във футбола се дължи в огромна степен на Нефтохимик .

Върни се в “Черноморец”