Converse написа:Cesc Fabregas написа:Converse написа:Симпатичен си ми, но няма смисъл от тези предъвквани и празни мнения. И точно ти да коментираш кой отбор е истински и кой не е доста смешно, защото нито си запознат със ситуацията в Бургас, нито пък имаш представа за този клуб.
Това е истинския ЧЕРНОМОРЕЦ, този който е на Бургас, а не онази издънка на Дражеф ! Това е нашия клуб, само че без истинската ни емблема и стадион и това го казвам за стотен път за такива като теб !
Ок, понеже и ти си пич(това съм го забелязал отдавна),не искам да се заяждам с теб или вашия отбор. Наистина не съм страшно запознат със ситуацията при вас, знам каквото се пише в медиите и написаното тук. обясни ми с няколко думи защо е известно, че сегашния Черноморец е Вихър Айтос, а онзи другия да е фалшивия![]()
![]()
Ще се преповторя от предишните ми мнения, но ще ти обясня.
Не ставаше въпрос за истинския Черноморец Бургас, а за онзи на Дражеф, мисля че се сещаш Черноморец - Бургас - София - Конелиано. Той беше създаден за да бъдат източени и последните останали стотинки в клуба. Когато Черноморец - София беше създаден, истинския Черноморец вече беше закрит. Затова хората решиха да възродят стария Черноморец и го основаха наново и за да играе във "В" група беше използван единствено лиценза на "Вихър" - Айтос. Клубовете никога не са били сливани. Точно както стана с Ботев Пловдив, които взеха лиценза на "Металик" - Сопот и АФК Фиорентина.
Ще трябва да те поправя . Когато създадоха Черноморец 919 , Истинския Черноморец не е бил закрит . Не е закрит и до момента . Дори и сега си го има в клубове неразвиващи спортна дейност . Няма издаден никакъв акт за закриване на клуба . Нито клуба е фалирал . Това са фактите . И ако един ден , някой реши този клуб да започне да развива отново дейност , то той пак Ще се казва Черноморец и ще е с логото което всички познаваме . Дотогава , успех на този Черномоец ... и на Нефтохимик .