Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: поредната идиотщина на Селския левент !!!
това е малко като "гласуването" преди 1989 

Re: Тухли по къщата на Христолов
botev_1912 написа:може би тук е момента да кажа, че аз завиждам на локомотив Пловдив заради високата им смъртност при президентите!!!
Ха-ха-ха...

Herbsupported Ape
мен най много ме издразни факта че г.градев отговори на един журналист в залата по начин който ме кара да си мисля че и той дава съвети на митю.цитирам АМИ ЩОМ АЗ СЪМ ТУК И ПОДКРЕПЯМ ДРАЖЕВ СЕТИСЕ САМ КОЙ Е ДРУГИЯ ОТБОР ОТ А ГРУПА.преди това сами си казаха че цска ще ги подкрепи на конгреса и журналистите упорстваха да разберат кой е 2 отбор.нека да попитам този гад градев за какъв се мисли че говори от имЕто на БОТЕВ
селски вземи си скункса не се сърди
Re: ЕХ МИТЕ МИТЕЕЕ МИТЕ
Яд ме е само че след мача с Черно Море вместо да викаме и хвърляме камъни не се оттървахме завинаги от селския, защото можехме да го направим. Кога ще имаме пак тази възможност само един господ знае.
Градев да каже кво стана с делото за Георги Христов,нали щяхме да го печелим??? За мен тоя е пълен смешник !!!
-
- Контакти:
Така или иначе Боби пак ще остане начело. Няма да се учудя, ако Христолов подкрепи своят двойник.Те двамата обичат да са под светлините на прожекторите .
ТВ правата, специално за Ботев, не беше нищо ново. Нашите мачове, които ги предаваха и преди ги даваха по други телевизии. А по-принцип, другите "мега" сблъсъци от родното първенство не смятам, че са били кой знае колко интересни
ТВ правата, специално за Ботев, не беше нищо ново. Нашите мачове, които ги предаваха и преди ги даваха по други телевизии. А по-принцип, другите "мега" сблъсъци от родното първенство не смятам, че са били кой знае колко интересни

Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.
селски вън!!!!!
[quote][/quote]ДРАЖЕВ РАЗЧИТА НА АМАТЬОРСКИТЕ КЛУБОВЕ, ЦСКА И БОТЕВ[quote]
айде де до кога ще спите няма ли да го махнете това заглавие.Селския е нагла мастия ама не е тъп вече го опровергаха това.ботев не подкрепя дражев.айде събудете се журналя.
айде де до кога ще спите няма ли да го махнете това заглавие.Селския е нагла мастия ама не е тъп вече го опровергаха това.ботев не подкрепя дражев.айде събудете се журналя.
- botev_1912
- Контакти:
kishe написа:мен най много ме издразни факта че г.градев отговори на един журналист в залата по начин който ме кара да си мисля че и той дава съвети на митю.цитирам АМИ ЩОМ АЗ СЪМ ТУК И ПОДКРЕПЯМ ДРАЖЕВ СЕТИСЕ САМ КОЙ Е ДРУГИЯ ОТБОР ОТ А ГРУПА.преди това сами си казаха че цска ще ги подкрепи на конгреса и журналистите упорстваха да разберат кой е 2 отбор.нека да попитам този гад градев за какъв се мисли че говори от имЕто на БОТЕВ
за мен това означава че вторият отбор от А група е Локомотив Мездра - той ги представлява изцяло!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Re: селски вън!!!!!
Искате промяна ,а пак ще мажете филии на Михайлов,Лечков,Сираков и на капак Умнията
Кама .?Умнана ``Ботев`` !
Кама .?Умнана ``Ботев`` !

-
- Контакти:
А делото за Георги Христов, ако не ме лъже паметта утре трябва да се реши всичко, освен ако пак не се отложи.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.