Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

maina

Re: поредната идиотщина на Селския левент !!!

Мнениеот maina » 19 яну 2009 17:37

това е малко като "гласуването" преди 1989 :lol:

vasobaso
Контакти:

Re: Тухли по къщата на Христолов

Мнениеот vasobaso » 19 яну 2009 17:43

botev_1912 написа:може би тук е момента да кажа, че аз завиждам на локомотив Пловдив заради високата им смъртност при президентите!!!

Ха-ха-ха... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: тази беше добра... :lol: :lol: :lol: :lol:
Herbsupported Ape

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 19 яну 2009 18:23

мен най много ме издразни факта че г.градев отговори на един журналист в залата по начин който ме кара да си мисля че и той дава съвети на митю.цитирам АМИ ЩОМ АЗ СЪМ ТУК И ПОДКРЕПЯМ ДРАЖЕВ СЕТИСЕ САМ КОЙ Е ДРУГИЯ ОТБОР ОТ А ГРУПА.преди това сами си казаха че цска ще ги подкрепи на конгреса и журналистите упорстваха да разберат кой е 2 отбор.нека да попитам този гад градев за какъв се мисли че говори от имЕто на БОТЕВ
селски вземи си скункса не се сърди

canary
Контакти:

Re: ЕХ МИТЕ МИТЕЕЕ МИТЕ

Мнениеот canary » 19 яну 2009 18:42

Яд ме е само че след мача с Черно Море вместо да викаме и хвърляме камъни не се оттървахме завинаги от селския, защото можехме да го направим. Кога ще имаме пак тази възможност само един господ знае.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 19 яну 2009 18:50

Градев да каже кво стана с делото за Георги Христов,нали щяхме да го печелим??? За мен тоя е пълен смешник !!!

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 19 яну 2009 18:56

Така или иначе Боби пак ще остане начело. Няма да се учудя, ако Христолов подкрепи своят двойник.Те двамата обичат да са под светлините на прожекторите .
ТВ правата, специално за Ботев, не беше нищо ново. Нашите мачове, които ги предаваха и преди ги даваха по други телевизии. А по-принцип, другите "мега" сблъсъци от родното първенство не смятам, че са били кой знае колко интересни ;)
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

botev

селски вън!!!!!

Мнениеот botev » 19 яну 2009 19:30

[quote][/quote]ДРАЖЕВ РАЗЧИТА НА АМАТЬОРСКИТЕ КЛУБОВЕ, ЦСКА И БОТЕВ[quote]
айде де до кога ще спите няма ли да го махнете това заглавие.Селския е нагла мастия ама не е тъп вече го опровергаха това.ботев не подкрепя дражев.айде събудете се журналя.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 19 яну 2009 19:36

kishe написа:мен най много ме издразни факта че г.градев отговори на един журналист в залата по начин който ме кара да си мисля че и той дава съвети на митю.цитирам АМИ ЩОМ АЗ СЪМ ТУК И ПОДКРЕПЯМ ДРАЖЕВ СЕТИСЕ САМ КОЙ Е ДРУГИЯ ОТБОР ОТ А ГРУПА.преди това сами си казаха че цска ще ги подкрепи на конгреса и журналистите упорстваха да разберат кой е 2 отбор.нека да попитам този гад градев за какъв се мисли че говори от имЕто на БОТЕВ

за мен това означава че вторият отбор от А група е Локомотив Мездра - той ги представлява изцяло!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

моряка
Контакти:

Re: селски вън!!!!!

Мнениеот моряка » 19 яну 2009 19:51

Искате промяна ,а пак ще мажете филии на Михайлов,Лечков,Сираков и на капак Умнията
Кама .?Умнана ``Ботев`` ! :!:

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 19 яну 2009 20:11

А делото за Георги Христов, ако не ме лъже паметта утре трябва да се реши всичко, освен ако пак не се отложи.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

Върни се в “Архив”