Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2010 20:17
Като цяло съм съгласен с анализа на автора,но бих занижил оценката на ББ на 2+,като плюсчето е единствено заради желанието нещо да се направи.Но както е казано-само с желани не става,трябва и друго...Смазваща и отчайваща некомпетентност,липса на кадри,никаква идея нито във външна политика,нито за развитието на държавата,за икономическата-без коментар!Тотален тормоз над дребния и среден бизнес,въобще-автопилот!Корупция- на нивото на станишевата,усвояване на еврофондове и проекти-на нивото на станишевото,е къде точно е промяната,че не се сещам?Опукаха 6 млрд лв от резерва за нула време(а тоя резерв кой го събра,че не помня?),дадоха хляб в ръцете на всички контрабандисти с цигарките-е те поне със сигурност ще сложат 6+ на Бойко,осраха всичко,което могат-това са реалностите!
А за министрите-не знам по какъв принцип е събирана тая трупа,но със сигурност толкова жалка картинка не ни е управлявала скоро!Аз преди година гласувах за някаква промяна(не за ГЕРБ,но за промяна),и сега виждам,че ситуацията си е същата,че и икономически сме бая по-зле!И не мислете,че защитавам предишните-просто ББ и компания правят всичко възможно управлението на ония да изглежда все по-добро и по-добро!И стига с тия оправдания-че ТК източила всичко,че доларът крив,еврото право и тем подобни.Ма той Бойко имал желание,добри намерения,пък все някой му пречи.И аман от добри намерения-с тях беше постлан път към някъде,ако не се лъжа!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!