Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TPAtkov

Re: Оценка за министрите на ГЕРБ и Бойко Борисов

Мнениеот TPAtkov » 06 юли 2010 19:06

kokic1986 написа:Добре , че бяха Станишев , Доган и царя да оглозгат държавата и да я оставят с бюджетен дефицит и неизгодни договори ощетяващи страната с милиарди евро ! Според мен правителството се спаравя до момента - очаквах да е доста по-зле положението . Сега остана да бутнем и първанката и нещата ще започнат да се нареждат .
Ако на това правителство му пишете двойка - на предишното тогава трябва да се пише -20 :x

Бойко ти ли си.
Знаеш ли на какво е подложен частния бизнес в България?,ин диз момент??????.За голямо съжаление, още 2 години ще го траем...Много зле , като цяло пълно с аматьори в това правителство.Но както се казва , по-обре слабо, от колкото никакво

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 06 юли 2010 19:18

Мен пък Дянков много ме радва. Много проста истина - щом Доган и комунистите вият на умряло от него, трябва да сме спокойни, това значи, че върши прекрасна работа.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 06 юли 2010 19:39

Всичките са маскари,бре!!!
България !!!!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 06 юли 2010 19:56

8-)

Не мога да дам оценка на това правителство ! :(
Може да се оценява някой, който е на мястото, което му отговаря и приляга. Тези до един не са за министри, а Бойко Борисов вероятно и в най-смелите си мечти на бодигард на Тодоро Живков преди години, не си е представял, че един ден ще ръководи държава. :shock:
Това правителство ми прилича на ученик, който е прескочил доста класове и са го записали направо в 8-ми клас, вместо да е в началното училище. Изобщо нямат представа какво да правят, но опитват и действат на принципа : "Проба - грешка " ... :lol:

За мен това е най-некомпетентното и неадекватно правителство управлявало България след 1989 година.
За съжаление резултатите от тази некомпетентност вече започваме да ги чувстваме, а зимата ще ни отрезви напълно ! 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 юли 2010 19:57

България има един човек,който може да управлява тази държава и това е Иван Костов,отдавна съм казал това и не се отричам от думите си.Най-малко ме вълнува дали някой ще ме нарече кретен или не знам си какво.Само че не съм съгласен с колегата,който казва,че Командира пак ще бъде премиер,това,за съжаление,няма как да стане,живеем в България,това е държавата на популизма.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 06 юли 2010 20:11

acmilan написа:България има един човек,който може да управлява тази държава и това е Иван Костов,отдавна съм казал това и не се отричам от думите си.Най-малко ме вълнува дали някой ще ме нарече кретен или не знам си какво.Само че не съм съгласен с колегата,който казва,че Командира пак ще бъде премиер,това,за съжаление,няма как да стане,живеем в България,това е държавата на популизма.

Прав си, на 100 % съм съгласен с теб, аз самият подкрепих мажоритарен кандидат от ДСБ на последните избори... само че сега съм убеден, че ще отнесеш малко "поздрави" от други потребители. ;) :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 юли 2010 20:15

Не мисля да давам повече разясненията на невежите :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2010 20:17

Като цяло съм съгласен с анализа на автора,но бих занижил оценката на ББ на 2+,като плюсчето е единствено заради желанието нещо да се направи.Но както е казано-само с желани не става,трябва и друго...Смазваща и отчайваща некомпетентност,липса на кадри,никаква идея нито във външна политика,нито за развитието на държавата,за икономическата-без коментар!Тотален тормоз над дребния и среден бизнес,въобще-автопилот!Корупция- на нивото на станишевата,усвояване на еврофондове и проекти-на нивото на станишевото,е къде точно е промяната,че не се сещам?Опукаха 6 млрд лв от резерва за нула време(а тоя резерв кой го събра,че не помня?),дадоха хляб в ръцете на всички контрабандисти с цигарките-е те поне със сигурност ще сложат 6+ на Бойко,осраха всичко,което могат-това са реалностите!
А за министрите-не знам по какъв принцип е събирана тая трупа,но със сигурност толкова жалка картинка не ни е управлявала скоро!Аз преди година гласувах за някаква промяна(не за ГЕРБ,но за промяна),и сега виждам,че ситуацията си е същата,че и икономически сме бая по-зле!И не мислете,че защитавам предишните-просто ББ и компания правят всичко възможно управлението на ония да изглежда все по-добро и по-добро!И стига с тия оправдания-че ТК източила всичко,че доларът крив,еврото право и тем подобни.Ма той Бойко имал желание,добри намерения,пък все някой му пречи.И аман от добри намерения-с тях беше постлан път към някъде,ако не се лъжа!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 06 юли 2010 20:33

acmilan написа:България има един човек,който може да управлява тази държава и това е Иван Костов,отдавна съм казал това и не се отричам от думите си.Най-малко ме вълнува дали някой ще ме нарече кретен или не знам си какво.Само че не съм съгласен с колегата,който казва,че Командира пак ще бъде премиер,това,за съжаление,няма как да стане,живеем в България,това е държавата на популизма.

Най-накрая адекватно мнение :) Ако и ГЕРБ оцапат работата - пак ще се наложи Иван Костов да спасява държавата - просто няма кой друг да го направи !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 юли 2010 20:37

kokic1986 написа:

Най-накрая адекватно мнение :) Ако и ГЕРБ оцапат работата - пак ще се наложи Иван Костов да спасява държавата - просто няма кой друг да го направи !

Я кажи за приватизацията на Иван Костов.Кажи за "Балкан",за "Китка" за още много други продадени за жълти стотинки от тоя мангал.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”