Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2010 16:56

пелинат написа:
cska_90 написа:
джони написа:нахлуването на мача в мездра се оказа изключително позитивно за отбора им и така го спасиха от тотален провал на сезона.но политиката на фенклуба на цска след този случай е тотално грешна и непоследователна

Ето това се опитвам и аз да им обясня-ама какво да направя,че никой не зацепва за какво става въпрос!!!

Нахлуването на мача в Мездра беше най-голямата простотия,която можеха да измислят стотина олигофренчета под ехидната усмивка на Дучето.При оставащи 30 минути да прекратиш срещата и да гарантираш служебна загуба и още маса други наказания на уж любимия си отбор е подарък за Литекс и всички които мразят ЦСКА.Да си гониш играчите,да посягаш на треньора си това е пълен кретенизъм.Преди този мач ЦСКА се бореше за първото място,а след простотиите на групата псевдофенове ,отборът рухна и футболистите не знаеха къде се намират.Стигна се дотам да треперим дали ще влезем в тройката.Така че сега някои болни мозъци да ми казват колко са "помогнали" на ЦСКА в Мездра е такава тъпотия,че няма повече накъде.Вече разбрахме кой вкара ЦСКА в Лига Европа...не разбирате ли че с тези твърдения ставате смешни.Тази тема с билетите преди няколко дни мина през форума и се видя ,че повечето фенове на ЦСКА подкрепят ръководството за това му решение и го приемат с разбиране .Чудно ми е защо cska_90 отново конфронтира феновете на ЦСКА със този така наречен бойкот,още повече че е и модератор.Сега тръгнете да лепите и плакати срещу Титан,за да направите кефа на Батков пълен.

Айде пък ти ми кажи какъв ти е проблема на тебе!!!Кого конфронтирам-да карам някого на сила да върши нещо???Просто пейстнах това,което са решилили някой от лидеритЕ в сектора!!!Оттам нататък всеки има глава на раменете си и сам решава какво да прави и си носи съответните последици!!!АЗ подкрепям бойкота и пуснах темата ако някой случайно не знае за това и иска да се включи!!!Какъв ви е проблема на вас не мога да разбера или просто си избивате комплексите!!!И недей ми излиза с номера,че видиш ли повечето фенове на отбора подкрепяли цената на билетите!!!Да, ама не!!Кои ги подкрепят-хора които ходят на мач веднъж в годината ли,еми нормално дали ще дадат 5 или 10 лв на година се тая!!!Защото в този форум специално по мачове ходят не поовече от трима, четирима, даже мога да ти ги изброя!!!Така,че мнението на тези хора,които подкрепят ни най-малко не ме интересува!!!И за да се увериш влез в официалния форум на ЦСКА и виж за какво става въпрос!!!!Защото оттам 90% ходят редовно по мачове,а не си чешат пръстите и не си упражняват умствените възможности пред компютъра!!!
А и не мога да разбера какво толквова ревете,нали сме пияници,наркомани,олигофрени-е сега няма да ни има - значи трябва да празнувате!!!А и да напълните националния стадион-нали заради нас не идвате на мачове-я да ви видим сега какво ще се оправдавате като пак отидите една шепа хора!!
Изображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 05 юли 2010 17:00

дете спри се ....... най - смешното е ,че след като пусна декларацията и видя ,че всички я намират за супер смешна почна да вилнееш ......... а до форума на цска ....ми ние също влизаме там ...... и положението е 50 на 50 ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 юли 2010 17:01

terrel написа:
Въпроса е точно принципен - С по-високи цени на билетите ще липсват лумпените от Мездра !

Браво на ръководството !

:) Вярно е, че ще липсват лумпените от Мездра. Но е вярно, че и публика ще липсва като цяло. След дербито ще видиш колко грозно може да изглежда публиката на ЦСКА на един такъв голям стадион като В. Левски...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 05 юли 2010 17:06

bigbonusprize написа:
terrel написа:
Въпроса е точно принципен - С по-високи цени на билетите ще липсват лумпените от Мездра !

Браво на ръководството !

:) Вярно е, че ще липсват лумпените от Мездра. Но е вярно, че и публика ще липсва като цяло. След дербито ще видиш колко грозно може да изглежда публиката на ЦСКА на един такъв голям стадион като В. Левски...

По-добре по-малко публика, но качествена !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2010 17:16

tut написа:дете спри се ....... най - смешното е ,че след като пусна декларацията и видя ,че всички я намират за супер смешна почна да вилнееш ......... а до форума на цска ....ми ние също влизаме там ...... и положението е 50 на 50 ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Ще те помоля да спреш с тези подигравателни обръщения,АКО ОБИЧАШ!
Да 53 на 47, но от тези 47% половината не ходят по-мачове, а другата половина ходят в "А" и "В"-така че тяхното мнение не виждам поради каква причина може да е меродавно,по простата причина,че всичко това се отнася до Сектор 'Г"!!!Коя я намира за смешна бе??Ти лично миналия сезон на колко мача беше???
Изображение

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 05 юли 2010 17:20

cska_90 написа:
tut написа:дете спри се ....... най - смешното е ,че след като пусна декларацията и видя ,че всички я намират за супер смешна почна да вилнееш ......... а до форума на цска ....ми ние също влизаме там ...... и положението е 50 на 50 ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Да 53 на 47, но от тези 47% половината не ходят по-мачове, а другата половина ходят в "А" и "В"-така че тяхното мнение не виждам поради каква причина може да е меродавно,по простата причина,че всичко това се отнася до Сектор 'Г"!!!Коя я намира за смешна бе??Ти лично миналия сезон на колко мача беше???

Ха ха
Цените да не би да са увеличени само за сектор Г ?
Да не би билета за сектор Г да е най-скъпият ? :shock: :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2010 17:21

terrel написа:
cska_90 написа:

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Ха ха
Цените да не би да са увеличени само за сектор Г ?
Да не би билета за сектор Г да е най-скъпият ? :shock: :shock: :shock: :shock:

Абе ти на малоумен ли се правиш???Това е протест на СЕКТОР "Г"-това не го ли проумяваш!!А и В са си отделно-на тях явно им изнася тази цена!!!Никой не не ги спира!!Ако са солидарни-ок-ако не са да ходят по мачове-да не би да съм тръгнал да ги спирам!!
Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 05 юли 2010 17:26

Някой по-информиран може ли даде иформация за клубната карта (сектор Г).
1.Имало вариянт за няква отстъпка при 2-3 карти?
2.До кога е срокът за закупуването и какво ще ни изискват освен пари?
3.По интернет могат ли да се закупуват или в бълг.пощи?
Благодаря!
Сега за бойкота:Подкрепям го ,но не по този начин.На 01.08.2010г. на обяд съм на Царевец с приятели пийваме по наколко бирички пеем по някоя песен и дружно на стадиона.Вътре бих подкрепил евентуален мълчлив протест за известно време,но без обиди към собствениците.Така че това са цените и по добре заедно всички на стадиона.
cska_90:Пич,ти сигурно си от 14-ката,дори и по физиономия сигурно се знаем ,но аз на мача си влизам,дори и ако трябва да се закъснее,ако е в името на евенруалният протест .

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2010 17:35

ЦСКА-83 написа:Някой по-информиран може ли даде иформация за клубната карта (сектор Г).
1.Имало вариянт за няква отстъпка при 2-3 карти?
2.До кога е срокът за закупуването и какво ще ни изискват освен пари?
3.По интернет могат ли да се закупуват или в бълг.пощи?
Благодаря!
Сега за бойкота:Подкрепям го ,но не по този начин.На 01.08.2010г. на обяд съм на Царевец с приятели пийваме по наколко бирички пеем по някоя песен и дружно на стадиона.Вътре бих подкрепил евентуален мълчлив протест за известно време,но без обиди към собствениците.Така че това са цените и по добре заедно всички на стадиона.
cska_90:Пич,ти сигурно си от 14-ката,дори и по физиономия сигурно се знаем ,но аз на мача си влизам,дори и ако трябва да се закъснее,ако е в името на евенруалният протест .

Пич нямам нищо общо с 14-ката!!! ;) ;) ;) Просто конкретната декларация беше от тях затова!!!Иначе не казвам,че това е най-добрия начин,но все пак е нещо!!!
Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 05 юли 2010 17:40

Кажи са за тия карти ква е офертата.

Върни се в “ЦСКА”