пелинат написа:cska_90 написа:джони написа:нахлуването на мача в мездра се оказа изключително позитивно за отбора им и така го спасиха от тотален провал на сезона.но политиката на фенклуба на цска след този случай е тотално грешна и непоследователна
Ето това се опитвам и аз да им обясня-ама какво да направя,че никой не зацепва за какво става въпрос!!!
Нахлуването на мача в Мездра беше най-голямата простотия,която можеха да измислят стотина олигофренчета под ехидната усмивка на Дучето.При оставащи 30 минути да прекратиш срещата и да гарантираш служебна загуба и още маса други наказания на уж любимия си отбор е подарък за Литекс и всички които мразят ЦСКА.Да си гониш играчите,да посягаш на треньора си това е пълен кретенизъм.Преди този мач ЦСКА се бореше за първото място,а след простотиите на групата псевдофенове ,отборът рухна и футболистите не знаеха къде се намират.Стигна се дотам да треперим дали ще влезем в тройката.Така че сега някои болни мозъци да ми казват колко са "помогнали" на ЦСКА в Мездра е такава тъпотия,че няма повече накъде.Вече разбрахме кой вкара ЦСКА в Лига Европа...не разбирате ли че с тези твърдения ставате смешни.Тази тема с билетите преди няколко дни мина през форума и се видя ,че повечето фенове на ЦСКА подкрепят ръководството за това му решение и го приемат с разбиране .Чудно ми е защо cska_90 отново конфронтира феновете на ЦСКА със този така наречен бойкот,още повече че е и модератор.Сега тръгнете да лепите и плакати срещу Титан,за да направите кефа на Батков пълен.
Айде пък ти ми кажи какъв ти е проблема на тебе!!!Кого конфронтирам-да карам някого на сила да върши нещо???Просто пейстнах това,което са решилили някой от лидеритЕ в сектора!!!Оттам нататък всеки има глава на раменете си и сам решава какво да прави и си носи съответните последици!!!АЗ подкрепям бойкота и пуснах темата ако някой случайно не знае за това и иска да се включи!!!Какъв ви е проблема на вас не мога да разбера или просто си избивате комплексите!!!И недей ми излиза с номера,че видиш ли повечето фенове на отбора подкрепяли цената на билетите!!!Да, ама не!!Кои ги подкрепят-хора които ходят на мач веднъж в годината ли,еми нормално дали ще дадат 5 или 10 лв на година се тая!!!Защото в този форум специално по мачове ходят не поовече от трима, четирима, даже мога да ти ги изброя!!!Така,че мнението на тези хора,които подкрепят ни най-малко не ме интересува!!!И за да се увериш влез в официалния форум на ЦСКА и виж за какво става въпрос!!!!Защото оттам 90% ходят редовно по мачове,а не си чешат пръстите и не си упражняват умствените възможности пред компютъра!!!
А и не мога да разбера какво толквова ревете,нали сме пияници,наркомани,олигофрени-е сега няма да ни има - значи трябва да празнувате!!!А и да напълните националния стадион-нали заради нас не идвате на мачове-я да ви видим сега какво ще се оправдавате като пак отидите една шепа хора!!