Съперниците ни правят зрелищно 3:3.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Дъндалк-Гревенмахер

Мнениеот unist_gp » 01 юли 2010 17:29

levski_777 написа:
unist_gp написа:кой отбор подкрепяш? подрепяш някакви далавери, за да може батков да си издържа вестника и картинг хобито на сина си ли? и аз бях от Левски, но след цирка с головете, които пусна георги Петков ми се повръща. ЛЕВСКИ не съествува, има ФК Батков

Просто спри да пишеш!!!
Бил си от Левски.. значи не си бил ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР щом си се отказал.. ти явно не знаеш какво е да си ЛЕВСКАР няма и да разбереш като гледам.. проблема си е твой!

не съм се отказал. аз съм левскар, ама Левски го няма вече....

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 01 юли 2010 17:57

unist_gp написа:
levski_777 написа:
unist_gp написа:кой отбор подкрепяш? подрепяш някакви далавери, за да може батков да си издържа вестника и картинг хобито на сина си ли? и аз бях от Левски, но след цирка с головете, които пусна георги Петков ми се повръща. ЛЕВСКИ не съествува, има ФК Батков

Просто спри да пишеш!!!
Бил си от Левски.. значи не си бил ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР щом си се отказал.. ти явно не знаеш какво е да си ЛЕВСКАР няма и да разбереш като гледам.. проблема си е твой!

не съм се отказал. аз съм левскар, ама Левски го няма вече....

Виж сега... до някъде си прав, но отбора трябва да се подкрепя, а не само да се псува и да се обръща гръб на отбора.. това е

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 юли 2010 18:10

добре де, не искам да се дразним и да пишем едно и също. обясни ми ти, кой отбор подкрепяме? какво подкрепяме? защо го подкрепяме?
аз не искам да имам нищо общо с работата на Гонзю като мениджер. срам ме е как батков ограбва отбора за да си спонсорира хобито - вк. стандарт. как да ги подкрепям, какво да подкрепям? че гонят Бардон вместо него да сложат мениджер, човекът знае френски, работил е там, където Гонзю се е осрал (с извинение). това не искам да подкрепям, против принципите ми е да подкрепям гоненето на кадърните и можещите.
ами заберски? толкова играчи има с изтекъл договор, той бърза да привлича онова момче от Берое и Гарра от Пловдив за да има комисионна, някаква далаверка.
какво да подкрепям и за какво да ходя на стадиона, след като Георги Петков чака 90 мин. за да пусне гол и да оправи залозите (Берое, ред Бул)?
отговори ми на въпросите, на теб какво ти харесва и къде виждаш смисъл да се подкрепя нещо, което ще изтече другаде? извинявай ама подобни емоции мога да си ги спестя.
и последно, Батков спечели 15 милиона лева от Левски и иска още 15 милиона лева за отбора, бащиния му е. Ако разбера кои са ония дето стреляха по Юри Галев, ще купя отбора точно за 100 пъти по-малко пари, и няма да ги дам на Батков.
този отбор ще свърши като Ботев на Селския, при това скоро. просто после трябва да се търси сметка от семейство баткови и от мургавия гонзю. та той прекарва в чалготека повече време от на стадиона. интересуева се от проблемите на чалгаджийките повече, отколкото на собствените си играчи.това искам да подчератя. на всичко друго, майната му. не искам да обиждам и дразня никого, но начинът ви на мислене ме плаши, честно!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 01 юли 2010 18:39

unist_gp написа:добре де, не искам да се дразним и да пишем едно и също. обясни ми ти, кой отбор подкрепяме? какво подкрепяме? защо го подкрепяме?
аз не искам да имам нищо общо с работата на Гонзю като мениджер. срам ме е как батков ограбва отбора за да си спонсорира хобито - вк. стандарт. как да ги подкрепям, какво да подкрепям? че гонят Бардон вместо него да сложат мениджер, човекът знае френски, работил е там, където Гонзю се е осрал (с извинение). това не искам да подкрепям, против принципите ми е да подкрепям гоненето на кадърните и можещите.
ами заберски? толкова играчи има с изтекъл договор, той бърза да привлича онова момче от Берое и Гарра от Пловдив за да има комисионна, някаква далаверка.
какво да подкрепям и за какво да ходя на стадиона, след като Георги Петков чака 90 мин. за да пусне гол и да оправи залозите (Берое, ред Бул)?
отговори ми на въпросите, на теб какво ти харесва и къде виждаш смисъл да се подкрепя нещо, което ще изтече другаде? извинявай ама подобни емоции мога да си ги спестя.
и последно, Батков спечели 15 милиона лева от Левски и иска още 15 милиона лева за отбора, бащиния му е. Ако разбера кои са ония дето стреляха по Юри Галев, ще купя отбора точно за 100 пъти по-малко пари, и няма да ги дам на Батков.
този отбор ще свърши като Ботев на Селския, при това скоро. просто после трябва да се търси сметка от семейство баткови и от мургавия гонзю. та той прекарва в чалготека повече време от на стадиона. интересуева се от проблемите на чалгаджийките повече, отколкото на собствените си играчи.това искам да подчератя. на всичко друго, майната му. не искам да обиждам и дразня никого, но начинът ви на мислене ме плаши, честно!

В Автрия Гонзо пак ли не излиза от чалготеките, или путува вечер до тук и сутрин пак за Австрия?
Ако не друго поне Гонзо доказа, че има желание да направи нещо в Левски. Може да няма качества, но желание има. Тренировка почти не пропуска, миналия сезон оставаше с часове след мачовете и т.н.
Ти какво искаш да стои и да нощува в общежитието за да признаеш, че дава всичко от себе си за отбора???
И аз много съм го критикувал и съм му се ядосвал, но трябва да призная, че съм доволен от селекцията това лято. И ако се окаже, че избора на Ясен Петров е правилен ще трябва да поздравим Гонзо а и Батков.
Поне лично за себе си мога да кажа, че чакам с пъти по-голямо нетърпение началото на този сезон за да подкрепям отбора в сравнение с минали години и това е заради неубедителния минал сезон. Колко по-лошо играем толкова повече трябва да си подкрепяме отбора.
Теб не те знам какъв и колко голям левскар си бил, но както аз така и всчики писали в тази тема не можем да те разберем...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 юли 2010 18:52

добре, тази дискусия ще я продължим след евротурнирния мач... ;) няма смисъл сега да ти отговарям. щом толкова ти харесва как работят гонзо и батков, ще имаш възможност съвсем скоро да им се порадваш ;)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 01 юли 2010 18:58

unist_gp написа:добре, тази дискусия ще я продължим след евротурнирния мач... ;) няма смисъл сега да ти отговарям. щом толкова ти харесва как работят гонзо и батков, ще имаш възможност съвсем скоро да им се порадваш ;)

Ще чакаме резултатите от Ясен. Гонзо доказа, че не става за треньор и хубаво, че сам реши да се откаже.
За Батков е ясно, има ли резултатие е добре, няма ли го отнася той нормално...

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 юли 2010 19:08

delpi написа:
unist_gp написа:добре, тази дискусия ще я продължим след евротурнирния мач... ;) няма смисъл сега да ти отговарям. щом толкова ти харесва как работят гонзо и батков, ще имаш възможност съвсем скоро да им се порадваш ;)

Ще чакаме резултатите от Ясен. Гонзо доказа, че не става за треньор и хубаво, че сам реши да се откаже.
За Батков е ясно, има ли резултатие е добре, няма ли го отнася той нормално...

те и в Ботев мислиха така, ама един ден се усетиха. аз всичко е виновен Батков, а после идва ред и на верните му поданици.. айде на 15 юли ще си говорим повече, темата нали е за евротурнирите. в БГ винаги може да се купи шампионата.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 01 юли 2010 19:12

unist_gp написа:...

те и в Ботев мислиха така, ама един ден се усетиха. аз всичко е виновен Батков, а после идва ред и на верните му поданици.. айде на 15 юли ще си говорим повече, темата нали е за евротурнирите. в БГ винаги може да се купи шампионата.

Не, че защитавам Батков, но определено е неуместно за момента да се сравняваме с Ботев...

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 01 юли 2010 19:18

unist_gp я ми кажи ако Левски вземе че влезне в групите на Лига Европа и стане шампион тогава отбора Фк Батков ли ще е или Левски.Неможе да си левскар само когато отбора печели.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 юли 2010 19:21

NFB_Bgfen написа:unist_gp я ми кажи ако Левски вземе че влезне в групите на Лига Европа и стане шампион тогава отбора Фк Батков ли ще е или Левски.Неможе да си левскар само когато отбора печели.

ако стане това, батков пак ще вземе 80% от парите, ще ги вложи в стандарт и картинга на малкия. за футболния клуб ще даде най много 20%. затова съм против ФК Батков да влиза където и да е...

Върни се в “Левски”