unist_gp написа:добре де, не искам да се дразним и да пишем едно и също. обясни ми ти, кой отбор подкрепяме? какво подкрепяме? защо го подкрепяме?
аз не искам да имам нищо общо с работата на Гонзю като мениджер. срам ме е как батков ограбва отбора за да си спонсорира хобито - вк. стандарт. как да ги подкрепям, какво да подкрепям? че гонят Бардон вместо него да сложат мениджер, човекът знае френски, работил е там, където Гонзю се е осрал (с извинение). това не искам да подкрепям, против принципите ми е да подкрепям гоненето на кадърните и можещите.
ами заберски? толкова играчи има с изтекъл договор, той бърза да привлича онова момче от Берое и Гарра от Пловдив за да има комисионна, някаква далаверка.
какво да подкрепям и за какво да ходя на стадиона, след като Георги Петков чака 90 мин. за да пусне гол и да оправи залозите (Берое, ред Бул)?
отговори ми на въпросите, на теб какво ти харесва и къде виждаш смисъл да се подкрепя нещо, което ще изтече другаде? извинявай ама подобни емоции мога да си ги спестя.
и последно, Батков спечели 15 милиона лева от Левски и иска още 15 милиона лева за отбора, бащиния му е. Ако разбера кои са ония дето стреляха по Юри Галев, ще купя отбора точно за 100 пъти по-малко пари, и няма да ги дам на Батков.
този отбор ще свърши като Ботев на Селския, при това скоро. просто после трябва да се търси сметка от семейство баткови и от мургавия гонзю. та той прекарва в чалготека повече време от на стадиона. интересуева се от проблемите на чалгаджийките повече, отколкото на собствените си играчи.това искам да подчератя. на всичко друго, майната му. не искам да обиждам и дразня никого, но начинът ви на мислене ме плаши, честно!
В Автрия Гонзо пак ли не излиза от чалготеките, или путува вечер до тук и сутрин пак за Австрия?
Ако не друго поне Гонзо доказа, че има желание да направи нещо в Левски. Може да няма качества, но желание има. Тренировка почти не пропуска, миналия сезон оставаше с часове след мачовете и т.н.
Ти какво искаш да стои и да нощува в общежитието за да признаеш, че дава всичко от себе си за отбора???
И аз много съм го критикувал и съм му се ядосвал, но трябва да призная, че съм доволен от селекцията това лято. И ако се окаже, че избора на Ясен Петров е правилен ще трябва да поздравим Гонзо а и Батков.
Поне лично за себе си мога да кажа, че чакам с пъти по-голямо нетърпение началото на този сезон за да подкрепям отбора в сравнение с минали години и това е заради неубедителния минал сезон. Колко по-лошо играем толкова повече трябва да си подкрепяме отбора.
Теб не те знам какъв и колко голям левскар си бил, но както аз така и всчики писали в тази тема не можем да те разберем...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...