Реал Мадрид изгони български талант

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид изгони български талант

Мнениеот Madridist » 29 юни 2010 21:04

megan fox написа:
Madridist написа: :lol: :lol: :lol: И как реши,че съм испанец :?

[offtopic]Ми нали се пишеш "Мадридист"... ;) :P Човека явно си мисли, че си от тем ;)[/offtopic]

По тази логика Мидълзброто трябва да е британец :) Но всъщност и двамата сме си майнички, на всичкото отгоре сме и съкварталци :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 юни 2010 21:09

megan fox написа:
PFC Litex написа:То и това момче не е изцяло юноша на Реал, бе я да си идва в Литекс и след две години ще е в отбор като ПСВ.

Това ще е баси падението... дори да прескочи Литекс и да отиде направо в ПСВ... от Реал в ПСВ това са най-малко 2 стъпки назад!

Признавам си, че не съм гледал изявите на Мартин, но явно наистина е добър..., дано да иде в отбор от ранга поне на Валенсия - те и без това имат нужда от нови, млади и талантливи момчета. ;) После макс до 4 години Реал ще си го иска обратно, но може и да е късно...

Младежи "С" на Реал до ПСВ първия отбор са 1000 стъпки напред. Не бъркай Младежи "С" със лъскавите звезди на първия отбор.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 юни 2010 21:13

Madridist написа:
megan fox написа:
Madridist написа: :lol: :lol: :lol: И как реши,че съм испанец :?

[offtopic]Ми нали се пишеш "Мадридист"... ;) :P Човека явно си мисли, че си от тем ;)[/offtopic]

По тази логика Мидълзброто трябва да е британец :) Но всъщност и двамата сме си майнички, на всичкото отгоре сме и съкварталци :)

Е точно за това хората ви се чудят защо не сте от Локото или Ботев ами говорите от 1 лице за отбор на 3000 км от тук. Ние взехме, ние направихме, ние купихме ... Вие освен да гледате телевизия нищо друго не правите за Реал така, че поне казвайте Реал купи еди кой си или Реал направи еди какво си!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 юни 2010 21:13

PFC Litex написа:В това момче има адски много футбол и повярвай ми много по-бързо ще се изкатери нагоре от отбор играещ в ЕКТ дори и български да е той, отколкото от средняшки отбор в чужбинско

Да разбирам ли, че смяташ Валенсия за средняшки отбор? :o :o :o

За останалото си прав. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 юни 2010 21:15

galin56 написа:Младежи "С" на Реал до ПСВ първия отбор са 1000 стъпки напред. Не бъркай Младежи "С" със лъскавите звезди на първия отбор.

Само дето са го гласили за Младежи "А"! ;) А и няма гаранция, че в ПСВ ще почне от първият отбор! А от юношиските отбори на Реал до юношиските отбори на ПСВ разликата е огромна! ;)

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 юни 2010 21:17

megan fox написа:
galin56 написа:Младежи "С" на Реал до ПСВ първия отбор са 1000 стъпки напред. Не бъркай Младежи "С" със лъскавите звезди на първия отбор.

Само дето са го гласили за Младежи "А"! ;) А и няма гаранция, че в ПСВ ще почне от първият отбор! А от юношиските отбори на Реал до юношиските отбори на ПСВ разликата е огромна! ;)

За юношите съм съгласен но човека имаше предвид Литекс и след това като Манолев в 1-я отбор на ПСВ. То ако става на въпрос от юноши в юноши смисъла/напредъка е никакъв.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 юни 2010 21:18

Madridist написа:По тази логика Мидълзброто трябва да е британец :) Но всъщност и двамата сме си майнички, на всичкото отгоре сме и съкварталци :)

[offtopic]То по тая логика заради ника ми, може да решат, че съм жена... :lol: :lol: :lol: :oops:

Бтв след 2-3 седмици ще имам път към Пловдив да спретнем една среща за по няколко бири? ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 29 юни 2010 21:28

Ха...интересна новина , дано е хванал окото на някой от скаутите на Барселона и да акостира в БАРСА , там ще има 100 пъти по-добър шанс да го оценят !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 юни 2010 21:49

megan fox написа:
PFC Litex написа:В това момче има адски много футбол и повярвай ми много по-бързо ще се изкатери нагоре от отбор играещ в ЕКТ дори и български да е той, отколкото от средняшки отбор в чужбинско

Да разбирам ли, че смяташ Валенсия за средняшки отбор? :o :o :o

За останалото си прав. :)

Освен, че Реал са го освободили друго инфо има ли?
Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 юни 2010 22:08

Жалко много жалко. Madridist е пловдивчанин - не испанец,а даже и сме от един квартал ;). Пожелавам успех на момчето и дано се развие!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Върни се в “Реал Мадрид”