megan fox написа:Madridist написа:![]()
![]()
И как реши,че съм испанец
[offtopic]Ми нали се пишеш "Мадридист"...![]()
Човека явно си мисли, че си от тем
[/offtopic]
По тази логика Мидълзброто трябва да е британец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
megan fox написа:Madridist написа:![]()
![]()
[/offtopic]
megan fox написа:PFC Litex написа:То и това момче не е изцяло юноша на Реал, бе я да си идва в Литекс и след две години ще е в отбор като ПСВ.
Това ще е баси падението... дори да прескочи Литекс и да отиде направо в ПСВ... от Реал в ПСВ това са най-малко 2 стъпки назад!
Признавам си, че не съм гледал изявите на Мартин, но явно наистина е добър..., дано да иде в отбор от ранга поне на Валенсия - те и без това имат нужда от нови, млади и талантливи момчета.После макс до 4 години Реал ще си го иска обратно, но може и да е късно...
Madridist написа:megan fox написа:Madridist написа:![]()
![]()
[/offtopic]
По тази логика Мидълзброто трябва да е британецНо всъщност и двамата сме си майнички, на всичкото отгоре сме и съкварталци
PFC Litex написа:В това момче има адски много футбол и повярвай ми много по-бързо ще се изкатери нагоре от отбор играещ в ЕКТ дори и български да е той, отколкото от средняшки отбор в чужбинско
galin56 написа:Младежи "С" на Реал до ПСВ първия отбор са 1000 стъпки напред. Не бъркай Младежи "С" със лъскавите звезди на първия отбор.
megan fox написа:galin56 написа:Младежи "С" на Реал до ПСВ първия отбор са 1000 стъпки напред. Не бъркай Младежи "С" със лъскавите звезди на първия отбор.
Само дето са го гласили за Младежи "А"!А и няма гаранция, че в ПСВ ще почне от първият отбор! А от юношиските отбори на Реал до юношиските отбори на ПСВ разликата е огромна!
Madridist написа:По тази логика Мидълзброто трябва да е британецНо всъщност и двамата сме си майнички, на всичкото отгоре сме и съкварталци
megan fox написа:PFC Litex написа:В това момче има адски много футбол и повярвай ми много по-бързо ще се изкатери нагоре от отбор играещ в ЕКТ дори и български да е той, отколкото от средняшки отбор в чужбинско
Да разбирам ли, че смяташ Валенсия за средняшки отбор?![]()
![]()
![]()
За останалото си прав.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 70 госта