Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
rsk написа:MORSKI написа:А ти се сети кога з апсоледно сте взели титла без да ви пдопрят и тогава се обаждай!
Типична защитна реакция на фен на селски отбор. Абсолютно типична. Всеки път една и съща обаче...
И не знам защо мислите, че някой злобее или ви завижда, просто вие сте загубили усещането си за реалността.
Tommi написа:MORSKI написа:Nevertheless написа:Направи ми впечатление едно нещо, което написа .Весо 1913 > много е прав
Става дума за отразяването на новината в медиите . Мога да говоря за т. нар. Национални телевизии, защото от тях имам впечатление. Наистина новината беше супер вяло загатната , не бих казал даже и съобщена. Наистина , ако това се беше случило в софийски отбор, щяха да ни продънят ушите, щеше да има всенародни веселия и може би щяха да го обявят почивен ден ..
Не им пука за нас за съжаление! Но това ще се промени като им набуха няколко гола Жардел
Това кога ще стане![]()
cristely написа:Аз нямам очакванията, че ще вкара 20 гола следващия сезон, нито, че ще ни подари шампионска титла.
Обаче съм много доволен и щастлив, че дойде при нас такова име, че бях на половин метър от него и си говорих с него така, както и с великия Ян Гилън, когато дойде за пръв път през 1991 или 1992 г тук. Невероятно изживяване, което оставя спомени за цял живот.
Естествено, че няма да бъде дори наполовина ефективен колкото Бербатов или някой друг нападател от тази величина, но определено ще се различава коренно от болшинството играчи които гледаме всяка седмица по нашите стадиони и ако влезе във форма ще бъде удоволствие да ходя на стадиона и да гледам играта му.
А разбирачите, специалистите, мърморковците и вечномразещите ДГД! И специален поздрав за rsk (Пич, объркАл си ника, не трябваше ли да си РСВ?)
rsk написа:И междудругото този звяр за периода 2003-2010 има чутовните 58 мача и 12 голаПича по-горе е прав, и Батков и футболната общественост включително и феновете на други отбори сме напълнили гащите
MORSKI написа:Tommi написа:MORSKI написа:
Не им пука за нас за съжаление! Но това ще се промени като им набуха няколко гола Жардел
Това кога ще стане![]()
АХАХха, тепърва предстои да видите- сега без мачове ли да вкарва![]()
И тогава ще сте ми много интересни двамцата с Росен какви ще ги говорите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта