Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 юни 2010 18:37

Пичове моряци , знам че си имате закачка с Левски , и за много от нещата сте прави , тъй като и аз съм от така наречената "провинция" ( ебати тъпата дума впрочем :evil: :evil: ) , но уча в София и също съм забелязал , че много софиянци си мислят , че в София започва и свършва света и че от Искъро по-дълбоко нема и Витоша по-високо нема ;) Обаче наистина ми се струва , че прекалявате с тази еуфория , ето сега чета поста на Sagittarius , който ми е направил впечатление на умен човек , и ми се струва , че тази надъхвация по-скоро може да ви донесе голямо разочарование :roll: Защото фактите са , че Жардел беше наистина голяма работа и наистина е най-голямото име , акостирало у нас , но всичко това е било преди 10 години , преди да се продруса . Виждате къде е играл последните 3 сезона и колко гола има , а и е на 36 все пак , така че откровено безумие е да твърдите , че можело да станете шампиони с него ... Просто по този начин заприличвате на така омразните за вас шопи , които често си живеят в някакъв техен свят , визирам феновете на ЦСКА най-вече и в по-малка степен левскарите :roll: Разберете ме добре , не завиждам , не злобея и не ме е яд , защото аз примерно не искам такъв футболист в моя любим отбор , предпочитам да гледам млади и надъхани български момчета , отколкото скъпоплатени и застаряващи чужденци :) Така че според мен за вас е по-добре да тръгнете с малка кошничка , за да не сте горчиво разочаровани после , големите очаквания от чужденци обикновено не се оправдават :)
Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 29 юни 2010 18:50

И междудругото този звяр за периода 2003-2010 има чутовните 58 мача и 12 гола :lol: Пича по-горе е прав, и Батков и футболната общественост включително и феновете на други отбори сме напълнили гащите :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 29 юни 2010 18:53

Аз нямам очакванията, че ще вкара 20 гола следващия сезон, нито, че ще ни подари шампионска титла.
Обаче съм много доволен и щастлив, че дойде при нас такова име, че бях на половин метър от него и си говорих с него така, както и с великия Ян Гилън, когато дойде за пръв път през 1991 или 1992 г тук. Невероятно изживяване, което оставя спомени за цял живот.
Естествено, че няма да бъде дори наполовина ефективен колкото Бербатов или някой друг нападател от тази величина, но определено ще се различава коренно от болшинството играчи които гледаме всяка седмица по нашите стадиони и ако влезе във форма ще бъде удоволствие да ходя на стадиона и да гледам играта му.
А разбирачите, специалистите, мърморковците и вечномразещите ДГД! И специален поздрав за rsk (Пич, объркАл си ника, не трябваше ли да си РСВ?)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 юни 2010 19:01

rsk написа:
MORSKI написа:А ти се сети кога з апсоледно сте взели титла без да ви пдопрят и тогава се обаждай!

Типична защитна реакция на фен на селски отбор. Абсолютно типична. Всеки път една и съща обаче...
И не знам защо мислите, че някой злобее или ви завижда, просто вие сте загубили усещането си за реалността.

Aми вашата реакция е тпичина комплексарска реакция на вечно подпиран комунситически тим!
Друга песен щеше да пееш ти и вашите фенове, ако беше при вас- само не ми казвай, че не е така...
Вие когато Кривия се върна при вас банкет само дето не вдигнахте, какво остава за Жардел...
Ама сега злобеете и се правите на ощипани моми...
Всеки път едно и също дрънкате.... Комунизма го няма, разберете! Вече всеки отбор, който може да си позволи и има пари- може да ви бие шута когато поиска...
Наглост и безочие без поркитие имате, Росене!
А пък вие много защото сте стъппили на земята и "гледате релано"...
Смятате се за гранд, а всъщност сте никои...
Даже пари за Борносуза нямате :mrgreen:
Смяха ви се и калинките за аферата в Казан,,
А върха беше като се опита д ами кажеш, че Дамбеле е едва ли не по-добър от Жардел :mrgreen:
Жардел и на 100 да е пак ще е по-добър от целия ви отбор!
А и последно- ако Варна и Черно Море са село и селски отбор, то не ми се мисли какво са София и Левски и ЦСКА!
Последна промяна от MORSKI на 29 юни 2010 19:19, променено общо 3 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 юни 2010 19:02

Tommi написа:
MORSKI написа:
Nevertheless написа:Направи ми впечатление едно нещо, което написа .Весо 1913 > много е прав
Става дума за отразяването на новината в медиите . Мога да говоря за т. нар. Национални телевизии, защото от тях имам впечатление. Наистина новината беше супер вяло загатната , не бих казал даже и съобщена. Наистина , ако това се беше случило в софийски отбор, щяха да ни продънят ушите, щеше да има всенародни веселия и може би щяха да го обявят почивен ден ..

Не им пука за нас за съжаление! Но това ще се промени като им набуха няколко гола Жардел ;)

Това кога ще стане :lol: :lol:

АХАХха, тепърва предстои да видите- сега без мачове ли да вкарва :mrgreen:
И тогава ще сте ми много интересни двамцата с Росен какви ще ги говорите :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юни 2010 19:03

cristely написа:Аз нямам очакванията, че ще вкара 20 гола следващия сезон, нито, че ще ни подари шампионска титла.
Обаче съм много доволен и щастлив, че дойде при нас такова име, че бях на половин метър от него и си говорих с него така, както и с великия Ян Гилън, когато дойде за пръв път през 1991 или 1992 г тук. Невероятно изживяване, което оставя спомени за цял живот.
Естествено, че няма да бъде дори наполовина ефективен колкото Бербатов или някой друг нападател от тази величина, но определено ще се различава коренно от болшинството играчи които гледаме всяка седмица по нашите стадиони и ако влезе във форма ще бъде удоволствие да ходя на стадиона и да гледам играта му.
А разбирачите, специалистите, мърморковците и вечномразещите ДГД! И специален поздрав за rsk (Пич, объркАл си ника, не трябваше ли да си РСВ?)

Много интересно как ще влезе във форма :? Той близо осем години не е влязъл във форма, но сега ще си възвърне формата, понеже е дошъл в Черно море :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 юни 2010 19:05

rsk написа:И междудругото този звяр за периода 2003-2010 има чутовните 58 мача и 12 гола :lol: Пича по-горе е прав, и Батков и футболната общественост включително и феновете на други отбори сме напълнили гащите :lol:

Ние пък сме напълнили гащите от титаничните Щърков и Дамбеле :mrgreen:
О какви имена само, о какъв страх :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юни 2010 19:05

MORSKI написа:
Tommi написа:
MORSKI написа:
Не им пука за нас за съжаление! Но това ще се промени като им набуха няколко гола Жардел ;)

Това кога ще стане :lol: :lol:

АХАХха, тепърва предстои да видите- сега без мачове ли да вкарва :mrgreen:
И тогава ще сте ми много интересни двамцата с Росен какви ще ги говорите :mrgreen:

Ако се срещнеш с Жардел му кажи, когато излезе срещу Левски, да си обуе двете златни обувки, за да ни "набуха" някой и друг гол :lol: ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 юни 2010 19:07

Ще му кажа не се бой ;) Само ще те викна и теб да пишеш във форума да ти видя реакцията тогава...
И росен и него ;)
Че вече един фен на Левски се извинява (Тристана), сега май е ваш ред :mrgreen:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 29 юни 2010 19:34

Аз ще се извиня, ама след като отбележи поне 6-7гола :lol: в противен случай ще ви дразня докато не ми омръзне, а на мен трудно ми омръзва :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Черно море”