TSG 1899 Hoffenheim

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Мнениеот Бижутера » 28 май 2010 23:24

[center]Вукчевич преподписа с Хофе до 2014 година[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]
Полузащитникът на Хофенхайм Борис Вукчевич поднови договора си с клуба до 30 юни 2014 година, информира интернет-страницата на зинсхаймци. Халфът записа 29 мача за Хофе през изминалия сезон в Бундеслигата, но в по-голямата част от тях влизаше като резерва. Въпреки това обаче Вукчевич успя да отбележи и един гол и то в последния кръг срещу Щутгарт в голямото дерби на Баден-Вюртемберг (1-1). "Доволен съм от подновяването на договорът ми. Надявам се от тук нататък Ралф Рангник да ми гласува повече доверие, имам огромно желание да се развивам тук", обяви играчът преди минути.
[/center]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 юни 2010 10:53

[center]Танер: Зукулини и Майкосуел няма да останат при нас, Ибишевич не се продава[/center]

[center]
Главният мениджър на Хофенхайм - Ернст Танер обяви вчера, че Франко Зукулини и Майкосуел най-вероятно ще бъдат дадени под наем в някой по-малък клуб, където да трупат опит и да се развиват като футболисти. Танер подчерта, че двамата южноамериканци, дошли в Хофе за общата сума от около 9 милиона евро не са успяли да се впишат добре в състава на Ралф Рангник, като именно това е причината Професора да предпочете да ги преотстъпи за известно време извън Германия.

"Усилено работим по подготовката си за новия сезон - както виждате преподписахме с младока Борис Вукчевич, Пениел Млапа също е наш играч. Нашата философия е да работим с млади и талантливи футболисти, които да се развият тук. В Хофенхайм има прекрасни възможности за реализация, това оценява и бразилецът Уелингтон, който иска да остане при нас, след като му изтече договорът за преотстъпване в Твенте, но неговото бъдеще ще стане ясно по-късно този месец. Също така искам да обявя, че Ведад Ибишевич остава на "Рейн-Некар Арена" и ние нямаме намерение да го продаваме през лятото. Чух, че някои медии му спрягат името за Лацио и Рома, но няма нищо вярно в това", добави Ернст Танер.

Междувременно стана ясно, че наставникът на зинсхаймци Ралф Рангник ще се сдобие с нов помощник-треньор. Това е Марко Пециоли, който до скоро бе начело на една от младежките формации на Бундестима. Пециоли ще замести на поста Томислав Марич, който пък поема юношеската формация на сините.
[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 юни 2010 14:32

[center]Капитанът на Хофенхайм премина в Нюрнберг[/center]

[center]
Капитанът на Хофенхайм Пер Нилсон премина в отбора на Нюрнберг, съобщи интернет-страницата на зинсхаймци.

Шведският бранител пристигна на "Рейн-Некар Арена" през 2007 година, но през последния сезон рядко намираше място в титулярния състав на Ралф Рангник и през това лято пожела да напусне.

"Съобразихме се с желанието на Пер, а то бе да смени клубната си принадлежност. Радвам се, че той бе с нас през тези три години, неговите дела ще бъдат дълго помнени в клуба ни", заяви главният мениджър на Хофе Ернст Танер.

Самият Нилсон пък израчи задоволството си от сключената сделка между Хофенхайм и Нюрнберг. "Прекарах дълго време в Зинсхайм и съм се наслаждавал на всеки един миг тук. Никога няма да забравя какво съм изживял тук, сега обаче ми предстои голямо предизвикателство в Нюрнберг", добави шведския бранител.
[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 юни 2010 09:37

[center]Хофе започва лятната си подготовка без Карлос Едуардо[/center]

[center]
Германския Хофенхайм ще започне лятната си подготовка без Карлос Едуардо, информира интернет-страницата на зинсхаймци.

Бразилецът претърпя операция на дясното си ухо и ще се възстановява около три седмици. Лекарския щаб на Хофе съобщи вчера, че играчът е имал проблем с тъпанчето на въпросното ухо и треньорския щаб е решил интервенцията да бъде извършена сега, за да може Едуардо да бъде готов за старта на сезона в Бундеслигата.

"По-добре да почива сега, отколкото през есента, когато започват мачовете. Операцията бе наложителна, но няма нищо страшно - след 20-тина дни Карлос ще започне пълноценни тренировки", отсече главният мениджър на сините Ернст Танер.
[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 юни 2010 16:20

[center]Стана ясна пълната програма за лятната подготовка на Хофенхайм[/center]

[center]
Днес стана ясна пълната програма на Хофенхайм относно лятната подготовка на тима, съобщава интернет-страницата на зинсхаймци. Ето всичко, което Ралф Рангник и екипът му ще свършват до старта на новия сезон в Бундеслигата:

Лагери:

21-22 юли - медицински прегледи и начални тренировки в клубната база.

23-27 юли - първи лагер в Байерсброн.

21 юли - 1 август - втори лагер в Логан, Австрия.

Приятелски мачове:

В началото на месец юли - срещу Фк Баментал, от 19.30 часа

На 14-и юли - срещу Фк Обер Рамщад, от 19 часа

На 17-и юли - все още неизяснен съперник, от 17 часа

На 20 юли - срещу Фау Еф Бе Райенбург, от 19 часа

На 8-ми август - срещу Съндърланд, от 19 часа.
[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 юни 2010 11:56

[center]Том Щарке: В Дуисбург ми беше добре, но на Хофенхайм не се отказва[/center]

[center]Новото попълнение на Хофенхайм - вратарят Том Щарке даде първото си интервю пред клубния сайт, в което обяви, че в бившия му клуб - Дуисбург му е било добре, но предложението от страна на Хофе към него е било страхотно. Припомняме ви, че в началото на месец май Щарке акостира на "Рейн-Некар Арена" със свободен трансфер, след като договорът му със синьо-белите изтече през лятото и той не го поднови. Ето и цялото интервю на Том Щарке:

- Том, какви са първите ти впечатления от клуба, обстановката, съотборниците...?

- Вече имах възможност да разговарям с някои от момчетата. Всички ме приеха добре, с нетърпение очаквам първия ни лагер, тъй като там ще се опознаем още повече. Първата ми тренировка тук бе доста интензивна и изтощителна.

- С каква цел идваш в Хофенхайм?

- Искам да се утвърдя на титулярното място, защото конкуренцията ми на този пост е огромна. Работя усилено за това, надявам се да съм здрав и всичко да върви по план. За целите на отбора като цяло трябва да питате Ралф Рангник - аз не мога да говоря от името на треньорите или шефовете.

- Ще повлияе ли на живота ти промяната в местожителството - можеш ли да сравниш региона Рур с Крайхгау?

- Това са два съвсем различни региона, бита и културата нямат почти нищо общо. Аз обаче съм свикнал на тези промени и няма да е проблем да привикна към начина на живот тук. Очаквам скоро и семейството ми да се премести при мен. Мисля, че ще си живеем добре.

- Имаше ли възможност до момента да опознаеш по-добре обстановката и района?

- Да, веднага след като подписах договор с Хофенхайм отидох с жена ми до Хайделберг, за да видя за какво точно става въпрос. В живота си съм прекарал няколко години в Рур, бил съм и в Дрезден, тези територии не са нови за мен.

- Лесно ли смени Дуисбург с Хофенхайм?

- Прекарах си хубаво в Дуисбург, хората ме обичаха и аз се представях на ниво. Хофе обаче е уважаван в цяла Германия, предложение като тяхното не се отказва. А и на всеки играч целта му е да играе в Бундеслигата, мисля, че изборът ми да дойда на "Рейн-Некар Арена" е правилен.[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 юни 2010 13:26

[center]Хофенхайм почти уреди Рамос от Херта[/center]

[center]Германският Хофенхайм е близо до привличането на нападателя на Херта - Адриан Рамос, съобщава днес Билд.

Според изданието, ръководството на зинсхаймци вече се е разбрало с колумбиеца за личните му условия, като остава само Старата дама от Берлин да се съгласи да продаде играча си на Хофе.

Главният мениджър на сините - Ернст Танер потвърди, че Хофенхайм има желание да закупи Адриан Рамос, но не уточни точно за каква сума става въпрос.

"В момента съществуват две вероятности - или Адриан да подпише с нас или да поднови договорът си с Херта. Мисля, че имаме сили да го вземем, но в момента всичко зависи от ръководството на берлинчани", добави пред Билд Танер.
[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 юни 2010 10:15

[center]Суперорелът Чинеду Обаси се завърна в Хофенхайм[/center]

[center]
Нападателят на Хофенхайм - Чинеду Обаси се завърна в клубния си тим, след като игра за родината си Нигерия на Мондиал 2010, съобщава сайтът на сините. В ЮАР суперорлите се представиха слабо и отпаднаха още в груповата фаза, където записаха две загуби и един хикс.

Обаси е кацнал във Франкфурт в събота сутрин, след което е преминал рутинни медицински прегледи при доктора на Хофе - Петер Бекс.

Сега играчът ще отдъхне три седмици, каквато почивка е получил от наставника на зинсхаймци Ралф Рангник, след което ще започне пълноценни тренировки със съотборниците си.
[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 юни 2010 11:31

[center]Демба Ба приключи рехабилитацията, почва тренировки[/center]

[center]
Нападателят на Хофенхайм - Демба Ба приключи с рехабилитацията и в най-скоро време започва подготовка със съотборниците си, съобщава интернет-страницата на зинсхаймци.

До края на тази седмица сенегалецът ще продължи обучение по специализирана програма, а от следващата натоварванията ще стават все по-големи.

"Демба ще увеличава интензивността на тренировките си с течение на времето, за да видим как ще реагира оперираното му коляно. Надявам се до десетина дни Ба да бъде напълно готов за игра и да тренира пълноценно с отбора", обяви Кристоф Елсер, който е шеф на клиниката, която извърши хирургическата интервенция на играча преди около три месеца.

"Иска се всичко да върви по план и да няма повече усложнения. Все още чувствам болка около оперираното място, но тя вече е много малка и отшумява", заяви самият Ба вчера.

Припомняме ви, че в началото на месец април Демба Ба се подложи на сложна едноскопска операция на коляното в Аугсбург, тъй като бе мъчен от хронични болки, заради които доктор Улрих Бьониш премахна една гънка на лигавицата на сенегалеца..
[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 юли 2010 14:20

[center]Нилсон на изпроводяк: Тук ми е мило, някой ден ще се върна[/center]

[center]
Капитанът на Хофенхайм - Пер Нилсон официално се раздели с клуба. Шведът прекара цели три години при сините и преди да поеме към Нюрнберг, където ще играе през следващия сезон, Нилсон дръпна емоционална реч пред футболистите, с която се сбогува и с тях. След нея, бранителят говори и пред клубния сайт, където обясни каква точно е ситуацията около него. Ето и цялото му интервю:

- Пеле (така наричат Пер в Хофенхайм), как мина срещата с вече бившите ти съотборници, лесно ли се раздели с тях?

- Беше ми много трудно, в интерес на истината. Вчера говорих с жена ми и бях уверен какво да кажа на момчетата днес, но когато застанах пред тях всичко се промени. Трудно намирах точните думи, това беше една от най-трудните стъпки в живота ми.

- Ти прекара три години в Хофенхайм, има ли нещо специално за теб, което се е случило през това време?

- Разбира се, всеки един ден тук беше перфектен, винаги съм бил щастлив, хората ме обичат. Клубът остава завинаги в сърцето ми, някой ден пак ще се върна, това е сигурно.

- Искаш ли да споделиш още нещо?

- Дано Хофе продължи да се развива така бързо, както досега. Когато дойдох тук не очаквах, че нещата ще се развият с такава скорост. Нашето поколение написа историята на този клуб, имахме много успехи, това не се забравя.

- Какво в крайна сметка те накара да обърнеш гръб на Хофенхайм и да поемеш към Нюрнберг?

- Единствената причина да си тръгна е спортно-техническа. В Нюрнберг ще играя повече, тук Ралф Рангник рядко ми даваше шанс за изява. Ако играех по-редовно нямаше да напусна никога, но такъв е животът... Смятам, че това, което правя е правилно и при франките ще ми е добре. Надявам се там да се установя като титуляр, мисля, че имам нужните качества за това.

- Ти и Тимо Хилдебранд ни напускате през това лято. Има ли кой да ви замести и дупките да бъдат запълнени?

- Мисля, че Сеяд Салихович заслужава да е новият капитан. Той имаше много падения и върхове в играта си, но е в отлични отношения с ръководство и съотборници, а това е важно. Лентата може да отиде и при Тобиас Вайс, Марвин Компер, Андреас Бек или Кристиян Айхнер - те всичките са момчета, които могат да носят отговорност и имат качества.
[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”