Viktor4o_Rs написа:
Съгласен съм с Томи , смешно е да сравнявате Жардел на 36 , неиграл от месеци , със Сисе или РивалдоА в Гърция и Турция се започна като държавата наля много пари в спорта и във футбола особено , построиха се бази , отборите станаха собственици на стадионите , дойдоха и спонсори , а оттам и класни чужденци , а не свършили със футбола
Методи , чуваш ли се какво приказваш пич , Турция достигна полуфинал на Евро 2008 , а Гърция спечели Евро 2004 и беше финалист сега
Как видя , че не изкарвали таланти не ми е ясно
![]()
Не виждам с какво пенсионерът Жардел ще помогне на А група , да сигурно ще вкара 2-3 гола , но нищо повече , ще си прибира хубавата заплата и това е , жалко че много хора все още робуват на имена , видяхме какво се случи и с Панку и Митрески също![]()
Ми може, ма гърците това им бе на отбора от 2004, а на турците също им застарява отбора. ... но не това беше въпроса, де. Помня отбора на Чим Бом като играха с "Левски" какво страшилище беше за всички, а бяха по-бедни сякаш, но имаха много добри турски футболисти. При всичките пари и треньори, които смениха те не достигнаха онзи отбор. А Олимпиакос при всичките пари едвам удържаха БАТЕ. Прав си, че базите, стадионите са важното и, че е смешно да се слага каруцата пред коня. Стадион да нямаш като хората, а да влагаш сумата и пара в един футболист. Но кой знай...?! Ние всичко правим обратно.