Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Черно мое представи Жардел!

Мнениеот metodito » 28 юни 2010 21:15

Viktor4o_Rs написа:
Съгласен съм с Томи , смешно е да сравнявате Жардел на 36 , неиграл от месеци , със Сисе или Ривалдо ;) А в Гърция и Турция се започна като държавата наля много пари в спорта и във футбола особено , построиха се бази , отборите станаха собственици на стадионите , дойдоха и спонсори , а оттам и класни чужденци , а не свършили със футбола ;) Методи , чуваш ли се какво приказваш пич , Турция достигна полуфинал на Евро 2008 , а Гърция спечели Евро 2004 и беше финалист сега :roll: Как видя , че не изкарвали таланти не ми е ясно :mrgreen:
Не виждам с какво пенсионерът Жардел ще помогне на А група , да сигурно ще вкара 2-3 гола , но нищо повече , ще си прибира хубавата заплата и това е , жалко че много хора все още робуват на имена , видяхме какво се случи и с Панку и Митрески също :lol: :lol:

Ми може, ма гърците това им бе на отбора от 2004, а на турците също им застарява отбора. ... но не това беше въпроса, де. Помня отбора на Чим Бом като играха с "Левски" какво страшилище беше за всички, а бяха по-бедни сякаш, но имаха много добри турски футболисти. При всичките пари и треньори, които смениха те не достигнаха онзи отбор. А Олимпиакос при всичките пари едвам удържаха БАТЕ. Прав си, че базите, стадионите са важното и, че е смешно да се слага каруцата пред коня. Стадион да нямаш като хората, а да влагаш сумата и пара в един футболист. Но кой знай...?! Ние всичко правим обратно.
Последна промяна от metodito на 28 юни 2010 21:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 28 юни 2010 21:16

vladipo написа:С такива играчи се прави футбол. В Турция и Гърция се започна така и вижте къде са. Дано той не е единствената звезда, която идва в родно първенство и дано повече отбори имат най-малко по един такъв играч. Честито на Черно море.

преди гърци и турци да видят топка ние имахме Котков, Пенев, Аспарухов, Начко Михайлов, Димитър Якимов и мн. други велики имена да не споменавам по съвременните и да ми говориш за начало ние го имаме виж само Черно море от коя година са клуб и то сериозен. един 37 годишен пенсионер, който не е игра от година и половина няма да ни оправи футбола :!:

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот Botevist_1912 » 28 юни 2010 21:16

Само му вижте биографията на Жардел - два пъти носител на Златна обувка, 1 път носител на Сребърна обувка и 1 път носител на бронзова обувка, голмайстор на Шампионската лига, има 7 мача за националния на Бразилия :!: Че аз ако съм български футболист и дойде Жардел да играем в един отбор, аз само да се снимам с него и вече мога спокойно да спирам с футбола и да се хваля, че съм постигнал всичко във футбола. :lol: :lol: :lol:
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 28 юни 2010 21:16

Botevist_1912 написа:
Boksiorcheto написа:
Botevist_1912 написа:Пускайте на пазара фланелка на Жардел с екипа на Черно море. 8-) Мисля, че ще е много печеливш ход.

Няма майтап. Едва ли скоро ще видим пак такова има в българския футбол,майна ;).

Ами например аз нищо, че съм от Ботев Пловдив бих си купил една бройка. ;)

И аз бих си купил само заради името,нищо че съм от Локомотив Пловдив ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 28 юни 2010 21:18

Е какво му е толкова успешното за футбола? Ми в Мурата от Сан Марино играеше бразилски национал с една камара мачове, 12 години играл в Рома.
Залагам си акаунта тук, че Дембеле ще вкара повече голове от него 8-)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 юни 2010 21:19

Няма значение на колко години е, дори и не играл от една година пак ще сред челниците защото това са световни величия и с опита си които има ще помогне много на Черно море.

Другото което ще допринесе е за реклама на нашият футбол пред света ;)

Успех.
Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 28 юни 2010 21:19

rsk написа:Е какво му е толкова успешното за футбола? Ми в Мурата от Сан Марино играеше бразилски национал с една камара мачове, 12 години играл в Рома.
Залагам си акаунта тук, че Дембеле ще вкара повече голове от него 8-)

Гаррата е ГОЛЯМ!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 28 юни 2010 21:21

Mourinio написа:
veseo написа:Най-големия трансфер в България в историята и "над 100 привърженици" го посрещат. Срам... А в други градове щяха да са 10 пъти повече...

Срам си ти, до последно нямаше обявено нищо официално, а само слухове, сега вече всичко е факт, първия кръг срещу Пирин ще напълним стадиона, а твоя отбор ще се радва на подкрепа от 300 човека както винаги

До колко последно, вчера в Гонг пишеше, че дори той си е признал като е кацнал в Лисабон, че ще идва при вас, а днес имаше призиви "ВСИЧКИ НА ТИЧА". Какво разбираш официално, реклама по ТВ няколко дни подред, флаери и кебапчета за всеки дошъл на стадиона?

А тва за 300 човека - на шопски отбори ще го викаш, не на нас ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 28 юни 2010 21:24

veseo написа:
Mourinio написа:
veseo написа:Най-големия трансфер в България в историята и "над 100 привърженици" го посрещат. Срам... А в други градове щяха да са 10 пъти повече...

Срам си ти, до последно нямаше обявено нищо официално, а само слухове, сега вече всичко е факт, първия кръг срещу Пирин ще напълним стадиона, а твоя отбор ще се радва на подкрепа от 300 човека както винаги

До колко последно, вчера в Гонг пишеше, че дори той си е признал като е кацнал в Лисабон, че ще идва при вас, а днес имаше призиви "ВСИЧКИ НА ТИЧА". Какво разбираш официално, реклама по ТВ няколко дни подред, флаери и кебапчета за всеки дошъл на стадиона?

А тва за 300 човека - на шопски отбори ще го викаш, не на нас ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Специално ПЛОВДИВСКИТЕ АГИТКИ - НА БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ винаги са показвали какво могат по трибуните и са подкрепяли отбора,както само те си могат. Така,че недей да казваш,че Ботев Пловдив ще бъде подкрепян от 300 човека,защото за 5 мача имат посещаемост повече от вас за цял сезон ;). Сам си прави изводите кой кого. Ако такъв играч беше пристигнал на "Лаута" или до Бирената фабрика - половин Пловдив нямаше да спи ;).

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 28 юни 2010 21:27

PFC Litex написа:Няма значение на колко години е, дори и не играл от една година пак ще сред челниците защото това са световни величия и с опита си които има ще помогне много на Черно море.

Другото което ще допринесе е за реклама на нашият футбол пред света ;)

Успех.

+1

Успех на Жардел в Морето. 8-)

Върни се в “Черно море”