Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Камери

Мнениеот POPCORN » 27 юни 2010 18:53

От къде можеш да ми гарантираш че не е нарочно?!?! :?:?:?

ами в другите случай, нещо да не е свирил обективно?аз поне други грешки на съдията не видях?както винаги българите веднага търсиме конспирацията :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юни 2010 18:54

botev_1912 написа:
POPCORN написа:абе не може ли да разберете че това е игра която се играе от хора.тези хора играят бързо.случва се да стават такива грешки.това е съдбата.айде 4 на 1 сега пък съдията е виновен!

глупости говориш, ако резултата беше 2:2 мача тръгваше по съвсем различен начин!

еми да тръгваше в друга посока, ама това е съдбата.. и вчера уругвай ако ония не беше дал засада и дузпата щяха още първото полувреме да е 3 на 0 ама не даде нали..това е футбола!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

THE G.A.M.E

Re: Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юни 2010 18:54

dell78 написа:Аржентина бие Мексико довечера и тогава ще ги видя техничните немци :)

"Техничните" немци ...ще си стоят цял мач в собствената си половината !
Ако се изправят срещу Аржентина ( дай боже ) ... едвали ще смеят да се надиграват с "Гаучосите".
Ще се опитат да ги излъжат, както в четвъртфинала при домакинското си световно преди 4 години.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ibrahim_galatasaray
Контакти:

Мнениеот ibrahim_galatasaray » 27 юни 2010 18:54

POPCORN написа:
ibrahim_galatasaray написа:
POPCORN написа:абе не може ли да разберете че това е игра която се играе от хора.тези хора играят бързо.случва се да стават такива грешки.това е съдбата.айде 4 на 1 сега пък съдията е виновен!

Смешко си ей

смешко е баща ти където те е направил, тъпанар такъв :!:

Абе ти направо ме караш да се търкалям от смях.Имаш ли си хабер от мачове.Хората играели бързо.Стига де.Писна ми да слушам че хората били безгрешни.То много интересни грешки се случват.Сигурен съм че и ти си една от тези грешки ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 юни 2010 18:55

Ах , колко жалко е да си фен на Англия и да са ти вкарали 4 гола , а ти пак да си говориш за съдията :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 27 юни 2010 18:55

slavia_forever написа:
dell78 написа:Аржентина бие Мексико довечера и тогава ще ги видя техничните немци :)

Аржентина и да отнесе немците с 20:0, повярвай по-леко няма да ти стане, а и англичаните по-малко жалки няма как да ги видим, защото вече ги няма. ;)

Абсолютна истина. Толкова слаба английска защита отдавна не бях виждал. Толкова слаб Рууни също. Единствено Лампард ми хареса горе долу в този мач.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 27 юни 2010 18:55

На англичаните им трябва английски треньор или такъв, който има подобни на техните разбирания за ограта, да им използва качествата, а не да ги мъчи с неща, които не ги могат. А германците определено са много добър отбор, много по-добър, отколкото ми се струваше отначало.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Naruto_Uzumaki
Контакти:

Мнениеот Naruto_Uzumaki » 27 юни 2010 18:56

Съставът на Германия спечели голямата битка срещу Англия в осминафиналите на световното първенство по футбол в ЮАР, след като разби четата на Фабио Капело с 4-1. Мачът, който се игра на „Фрий Стейт Стейдиъм“ в Блуфонтейн бе най-добрият от началото на Мондиала. Головете за немците реализираха Миро Клозе и Лукаш Подолски през първата част, а Томас Мюлер се отчете с две попадения през втората. За „трите лъва“ пък се разписа Матю Ъпсън.

Срещата започна изключително силно за Бундестима, който натисна своя съперник още от самото начало. В петата минута Месут Йозил се оказа сам срещу Джеймс, но не успя да го преодолее. 15 минути по-късно Мануел Нойер изрита една топка към полето на англичаните там Миро Клозе, който бе в положение на засада, която не бе маркирана от страничния рефер, се пребори с Матю Ъпсън и прати кълбото в мрежата на островитяните. „Трите лъва“ отговориха с мощен шут на Бари пет минути по-късно, но стражът на Германия спаси. В 31-ата минута Йозил пусна магически пас към Клозе, чийто шут този път бе париран от Дейвид Джеймс. 120 секунди по-късно нова страхотна комбинация на немците завърши с пас на Мюлер към Подолски, който от малък ъгъл прекара кълбото между краката на английския страж. Две минути по-късно Франки Лампард стреля много опасно, но Нойер изби. В 37-ата минута Стивън Джерард центрира към пеналта на Маншафта, където Ъпсън се извиси над защитата на германците и след изстрел с глава намали пасива на Англия. Само секунди след подновяването на играта Франк Лампард вкара страхотен гол с прехвърлящ удар, но само страничният рефер Маурисио Еспиноса не видя, че топката премина с цял метър голлинията на немците. Така тази страхотна първа част завърши при 2:1 в полза на тима на Йоги Льов.

След почивката „трите лъва“ можеха да изравнят, след като в 52-ата минута Лампард нацели напречния стълб на Нойер след страхотна бомба от фаул. Десет минути по-късно Швайнщайгер се отчете със силен диагонален удар, който мина половин метър от десния стълб на Джеймс. В 67-ата минута Гарет Бари загуби топката в близост до наказателното поле на Германия, последва светкавична контра на немците. Швайнщайгер подаде прекрасен пас към Мюлер, който с хубав изстрел и недобра намеса на английския страж увеличи преднината на Бундестима. Само след още три минути интригата в мача бе убита. Месут Йозил надбяга като млад жребец стара кубила Гарет Бари по лявото крило, след което влезе в пеналта и асистира към Мюлер, който на празна врата оплете кълбото в мрежата на Джеймс. Така Маншафта на практика си осигуро участие на четвъртфиналите. Все пак момчетата на Дон Фабио се опитаха да направя нещо, но удари на Джерард и Лампард бяха отразени с вещина от Мануел Нойер.

В крайна сметка последният съдийски сигнал дойде при 4:1 в полза на немците и те очакват своя съперник на 1/4 финалите. Той ще бъде излъчен от втория двубой тази вечер, който ще противопостави Аржентина и Мексико.

източник: http://..net/?p=57623

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юни 2010 18:57

Абе ти направо ме караш да се търкалям от смях.Имаш ли си хабер от мачове.Хората играели бързо.Стига де.Писна ми да слушам че хората били безгрешни.То много интересни грешки се случват.Сигурен съм че и ти си една от тези грешки ;)

ела да ми го кажвеш в очите да ти строша отворената мутра !айде ходи да работиш там при сашо диков с твойте конспираци.нарочно и 2 на 2 да беше англичаните са толкова слаби, че няма на къде!какво правиха цялото второ полувреме ?бъркаха си в носа..
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 27 юни 2010 18:57

За мен Германия и Англия са с изравнени възможности. Съдийската грешка наклони мача.
Пример: Боксов мач между А и Б. Поради съдийска грешка Майк Тайсън се качва на ринга и вкара един прав в главата на Б. След това съдията ни чул ни видял остава срещата да се доиграе ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Архив”