От къде можеш да ми гарантираш че не е нарочно?!?!?:?
ами в другите случай, нещо да не е свирил обективно?аз поне други грешки на съдията не видях?както винаги българите веднага търсиме конспирацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
От къде можеш да ми гарантираш че не е нарочно?!?!?:?
botev_1912 написа:POPCORN написа:абе не може ли да разберете че това е игра която се играе от хора.тези хора играят бързо.случва се да стават такива грешки.това е съдбата.айде 4 на 1 сега пък съдията е виновен!
глупости говориш, ако резултата беше 2:2 мача тръгваше по съвсем различен начин!
dell78 написа:Аржентина бие Мексико довечера и тогава ще ги видя техничните немци
POPCORN написа:ibrahim_galatasaray написа:POPCORN написа:абе не може ли да разберете че това е игра която се играе от хора.тези хора играят бързо.случва се да стават такива грешки.това е съдбата.айде 4 на 1 сега пък съдията е виновен!
Смешко си ей
смешко е баща ти където те е направил, тъпанар такъв
slavia_forever написа:dell78 написа:Аржентина бие Мексико довечера и тогава ще ги видя техничните немци
Аржентина и да отнесе немците с 20:0, повярвай по-леко няма да ти стане, а и англичаните по-малко жалки няма как да ги видим, защото вече ги няма.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.
Абе ти направо ме караш да се търкалям от смях.Имаш ли си хабер от мачове.Хората играели бързо.Стига де.Писна ми да слушам че хората били безгрешни.То много интересни грешки се случват.Сигурен съм че и ти си една от тези грешки
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта